Inträdesbiljett

London: Entrébiljett till Westminster Abbey

Aktivitetsarrangör: Westminster Abbey

London: Entrébiljett till Westminster Abbey

Aktivitetsarrangör: Westminster Abbey

Från 335 SEK per person

Besök en av Londons mest ikoniska byggnader. Utforska över tusen år av historia och beundra den hisnande gotiska arkitekturen.

Om denna biljett

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
Covid-19-åtgärder
Särskilda hälso- och säkerhetsåtgärder gäller. Kontrollera aktivitetens voucher när du har bokat för fullständig information. Läs mer
Varaktighet: 2 timmar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Fördjupa dig i det historiska Westminster Abbey
 • Upplev en av Londons mest ikoniska byggnader
 • Beundra den hisnande gotiska arkitekturen
 • Se den berömda kröningsstolen
 • Utforska minnesmärkena i Poets' Corner
Beskrivning

Upptäck historiska Westminster Abbey i din egen takt. Fördjupa dig i denna plats för tillbedjan, firande och ceremoni, där många av Storbritanniens viktigaste ögonblick i historien har hänt. Se Coronation Chair, den äldsta möbeln i landet som fortfarande används för sitt ursprungliga syfte. Sedan 1066 har klostret varit värd för kröningen av varje brittisk monark inklusive drottning Victoria och Elizabeth II. Lär dig hur klostret är viloplatsen för många stora monarker, poeter, musiker, vetenskapsmän och politiker. Utforska Poets' Corner, så kallad på grund av de många poeter och författare som är begravda här.

Ingår
 • Entrébiljett till Westminster Abbey
  Covid-19-åtgärder

  Du måste beställa aktiviteten online eftersom biljettkontoret är stängt

  Rådande säkerhetsåtgärder
  • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
  • Antalet besökare begränsas för att undvika folksamlingar
  Deltagarkrav
  • Du måste bära munskydd för att delta

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Mötesplats

  Vänligen uppvisa din kupong vid biljettkontoret vid norra dörrens ingångspunkt på kartan (på North Green).

  Öppna i Google Maps ⟶
  Viktig information

  Bra att veta

  • Westminster Abbey är en funktionerande kyrka och kan ibland vara stängd på grund av särskilda gudstjänster eller evenemang
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,6 /5

  baserat på 645 omdömen

  Översikt

  • Valuta för pengarna
   4,3/5

  Sortera efter:

  Resenärstyp:

  Stjärnbetyg:

  Planera ditt besök för att undvika skollov! Jag trodde att de inte kunde tränga in fler människor.......verkade inte vara någon hänsyn till antalet personer som fick komma in så klostret var väldigt fullt. Även när du betalar i förskott finns det ingen separat kö, du går helt enkelt in med personer som betalar på dagen. Detta påverkade försöket att se allt klostret hade att erbjuda, kändes ibland som en boskapsmarknad, särskilt i de mindre rummen/gravarna. Ljudguide inte riktigt praktisk, utelämnade mycket och kunde inte "hitta" några av gravarna som beskrivs. Jag tyckte om upplevelsen och jag skulle åka igen men kommer att planera därefter.

  Läs mer

  24 juli 2022

  Räkna med att dela "utrymmet" med många andra besökare. Det finns en ruttrunda som visas i broschyren du kan hämta vid inresan, även det finns ljudguider, eventuellt förbokningsbara. Diamantjubileumsgalleriet betalas separat för att se. Fotografering i huvudklostret sägs inte vara tillåtet men på min fråga av en anställd är det, MEN INGEN blixt eller video-ing. Jag hittade en kö utanför för att komma in när jag kom (med min inträdesbiljett) men det gick snabbt.

  Läs mer

  9 juli 2022

  Audioguide tillhandahålls vid entrén gratis. Räkna 2 timmars besök för att gå runt. Inte så noga med ankomsttiden så ingen stress om du är sen på utsatt tid. Ett trevligt besök, glöm inte att gå till klostrets trädgård... det. mer till mina tonåringar att se studenter i en helt annan miljö.

  7 maj 2022

  Produkt-ID: 399163