Välj datum
London

Familjevänliga aktiviteter

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Andra upplevelser
  • Paketerbjudanden
75 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 75

Vanliga frågor om Familjevänliga aktiviteter i London

Vad finns det för andra saker att göra än Familjevänliga aktiviteter som är värt att besöka i London?

Vilka Familjevänliga aktiviteter i London vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Med lite fördröjning (kaos i trafiken i London) började vi dagen med guiden Tobi. Tyvärr gjorde förseningen det lite stressigt i Oxford, men Tobi tog hand om vår grupp på cirka 30 personer med mycket entusiasm och motivation. Efter Oxford var vi i studion ca 3 timmar och 40 minuter, vilket räckte för att se allt inklusive ett kort stopp i butiken och en Butterbeer. För absoluta entusiaster rekommenderar jag en annan turné med en längre vistelse på studiorna. Absolut att rekommendera för barnfamiljer (5-16), då det finns lite mer för föräldrarna i Oxford.

Den mycket underhållande rutten och vår guide Nick var supertrevlig och väldigt rolig. Han gjorde besöket mycket roligt med Harry Potter-quizet och de nyfikna fakta om de olika platserna som han visade oss. Om du är ett fan av Harry Potter är det värt det. Jag rekommenderar bekväma skor och en flaska vatten om du går på sommaren eftersom det tar lång tid att gå.

Fantastisk London-tur som passar både barn och vuxna! Vi upptäcker många platser utanför allfartsvägarna och kastar oss in i Harry Potters värld. Ett måste om du är ett fan. Guiden, Sophie, delar entusiastiskt med sig av många spännande anekdoter. En fantastisk upplevelse som jag rekommenderar utan att tveka!

Bra turné, bra förklarat. Guiden håller sina besökares intresse väl med ett frågeformulär om Harry Potter, som ger poäng till ditt hus -beroende på den som tilldelades dig i början av besöket-. Vi besökte platser som vi inte skulle ha sett annars. Tack så mycket för denna upplevelse.

Allt fungerade klockrent, väl värt pengarna att höra av en guide som berättade väldigt engagerat över olika delar av visningen