Saker att göra i
Brighton

Våra mest rekommenderade saker att göra i Brighton

Brighton: Brighton i360 Biljett

1. Brighton: Brighton i360 Biljett

Njut av utsikten över Brighton, South Downs och Sussex kustlinje från en helt sluten futuristisk glaskupa. Lär dig mer om de många landmärkena i området som du ser från Brighton i360. Njut av en drink i Nyetimber Sky Bar, som serverar en rad lokala drycker, inklusive Nyetimber, ett prisbelönt mousserande vin. Besök strandbyggnaden för utställningen Brighton i360: How it Was Built. Njut av en varm dryck eller en bit mat på vårt kafé med utsikt över stranden, eller titta in i Brighton i360-shopen för en rad presenter och souvenirer, många skapade av lokala Brighton-konstnärer.

London: En guidad tur Följ med på en guidad tur till South Downs White Cliffs

2. London: En guidad tur Följ med på en guidad tur till South Downs White Cliffs

Följ med på en dagstur till South Downs National Park från London och beundra skönheten i Englands fantastiska sydkust och vidsträckta gröna kullar. Besök viktiga landmärken som Devil's Dyke, Seven Sisters Country Park och Beachy Head på en guidad tur. På morgonen möter du din guide på London Bridge station och tar tåget till Brighton med dina förbokade tågbiljetter tur och retur. Vid ankomsten till Brighton kliver ni ombord på den lyxiga minibussen för dagens äventyr. Vi anländer till South Downs National Park och besöker först Devil's Dyke för att beundra utsikten över låglandets weald. Lär dig av din guide om hur landskapet formades under tusentals år och hur Devil's Dyke fick sitt namn. Ta dig till Middle Farm, där du kan köpa ostar, mousserande viner eller cider från Sussex. Middle Farm blir lunchstoppet där de pittoreska tesalongerna serverar lättare luncher, snacks, kaffe och te. Fortsätt längs lugna landsvägar till Seven Sisters Country Park. Gör ett kort stopp för att besöka den neolitiska ristningen som kallas Longman of Wilmington. Följ sedan med på en guidad promenad längs Beachy Head och ta fantastiska bilder av de vita kritklipporna. Res till Birling Gap och se resultatet av den accelererande kusterosionen. Anländer till Seaford Head för att njuta av den ikoniska utsikten över de sju systrarna, en av de mest kända utsiktsplatserna längs Englands sydkust. Din guide tar dig sedan med på en lugn promenad runt udden för att få den bästa utsikten över klipporna. Slutligen hoppar du på bussen igen och åker tillbaka till Brighton där du tar tåget tillbaka till centrala London.

Brighton: Royal Pavilion Entrébiljett

3. Brighton: Royal Pavilion Entrébiljett

Vis en rundtur i Brightons Royal Pavilion, den mest ikoniska byggnaden med en inträdesbiljett. Lär dig om dess färgstarka historia som sträcker sig 200 år tillbaka i tiden medan du besöker de bevarade rummen, trädgårdarna, sjukhuset med mera. Dyk in i historien på Brighton Royal Pavilion. Besök ett landmärke som har fungerat som en medborgarbyggnad, ett sjukhus från första världskriget och mycket mer. Ta en promenad i de anlagda trädgårdarna, gå i kungliga fotspår i de många bevarade rummen och beundra ett stort antal kungliga artefakter. Ta dig fram genom de överdådiga kabinetten på bottenvåningen, inklusive bankettsalen, musikrummet, den magnifika nyligen restaurerade salongen och det stora köket. Utforska ytterligare rum på övervåningen, bland annat drottning Victorias sovrum. Lär dig om hur byggnaden användes som militärsjukhus för indiska soldater under första världskriget.

Från Brighton: Seven Sisters och South Downs Tour

4. Från Brighton: Seven Sisters och South Downs Tour

Möt din guide vid den bekvämt belägna upphämtningsplatsen i Brighton. Stig ombord på ett luftkonditionerat fordon med gott om plats. Koppla av när du tittar på utsikten över böljande krita kullar som skapades under tusentals år av jordbrukare som betade sina djur. Stanna vid Devil's Dyke, den största torra dalen i Storbritannien. Beundra fantastiska vyer på upp till 30 mil över låglandet Weald. Lär dig hur detta landskap skapades från din guide. Besök Middle Farm, en traditionell gård som har varit i samma familjs ägo i över 200 år. Om Middle Farm är mycket upptagen kommer vi att ta vårt lunchstopp i den närliggande byn Alfriston, med en mängd kaféer och pubar från 14-talet. Fortsätt till Seven Sisters Country Park och de vita klipporna. Passera genom gamla landsvägar för att se den mystiska och forntida Longman of Wilmington, en enorm neolitisk snidning på sidan av Downs. Gå till toppen av Englands högsta krita klippa, som mäter 530 fot. Gå till Seaford Head för den ikoniska utsikten över de sju systrarna.

Brighton: Stad Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

5. Brighton: Stad Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Brighton är en av sydkustens mest populära semesterorter, med något för hela familjen. Ta en 1- eller 2-dagars hop-on hop-off busstur för att upptäcka stadens smaker. Brighton City Sightseeing Tour har en mycket underhållande kommentar med fascinerande fakta och siffror som till och med vissa av lokalbefolkningen inte känner till. Turen tar upp många höjdpunkter som piren, Brighton i360, Royal Pavilion, småbåtshamnen och de viktigaste shoppingområdena. Turens stopp: 1) Brighton Palace-piren 2) Brighton i360 3) Grand Avenue 4) Hove, Palmeira Square 5) Seven Dials 6) Brighton Station (hållplats B) 7) Klocktornet (hållplats N) 8) Kungliga paviljongen (hållplats F) 9) Pepparkruka 10) Brightons galoppbana 11) Brighton Marina 12) Paston Place

Sea Life Brighton Entrébiljett

6. Sea Life Brighton Entrébiljett

Upptäck havet dag och natt och se Storbritanniens största urval av hajar och rockor under ett tak. Dansa längs den bioflorescerande tropiska stranden och förundras över korallrevens skönhet. Utforska djupets grottor och föreställ dig själv som en lejonfisk. Res genom undervattenstunneln eller förundras över fönster från golv till tak! Se också fantastiska svartspetsrevhajar, zebrahajar, Bloch Tail Sting Rays samt många andra tropiska fiskarter.

Från London: Brighton och Seven Sisters i liten grupp

7. Från London: Brighton och Seven Sisters i liten grupp

Lämna städernas trängsel bakom dig och ge dig hän åt en avkopplande upplevelse på Englands sydöstra kust. Kör ut ur London och in i lummiga strandlandskap på en naturskön rutt. Besök de berömda Seven Sisters-klipporna och njut sedan av gott om fritid i den pittoreska staden Brighton. Börja dagen med att lämna London och resa genom det vackra landskapet i South Downs National Park. Gör ett stopp i Alfriston, en av de vackraste byarna i regionen, innan du anländer till kusten för att besöka en av de mest kända sevärdheterna på Storbritanniens kustlinje: Seven Sisters. Admire en fantastisk sekvens av sju böljande kritklippor. Absorbera den hisnande havsutsikten, ta en uppfriskande promenad längs kuststigen och stanna för otroliga fotomöjligheter längs vägen. Återgå till vägen på vägen till Brighton. När du når den charmiga staden tidigt på eftermiddagen har du lite fritid att utforska. Vandra längs The Lanes, en samling finurliga smala gator som rymmer en mängd olika shopping- och matställen. Ta en bit mat eller gå till den berömda Royal Pavilion, som en gång i tiden var kung George IV:s exotiska residens vid havet. Ta en avkopplande promenad längs vattnet för att varva ner efter en lång dag och upptäck den livliga Palace Pier. Till sist går du tillbaka ombord för återresan till London.

Från Brighton: Seven Sisters Boat Tour

8. Från Brighton: Seven Sisters Boat Tour

Upplev en oförglömlig 1,5 timmars båtresa längs den fantastiska Sussexkusten och beundra de majestätiska Seven Sisters-klipporna från havet! Du går ombord från Newhaven Marina, en kort bilresa från Brighton eller Eastbourne, och utforskar sekelgamla platser och får höra fängslande berättelser från det förflutna. Njut av den hisnande utsikten över de eroderande klipporna och håll utkik efter lokala djur som sälar, tumlare och en koloni av kittiwake. För att få ut det mesta av resan lyssnar vi på musik när vi återvänder till Newhaven i en glödande glans! En oförglömlig upplevelse som inte får missas!

Brighton: i360 och Upside Down House Explorer Pass

9. Brighton: i360 och Upside Down House Explorer Pass

Beundra svepande vyer från en höjd av 450 fot över Brighton från Brighton i360, och gå på taket och sträck dig efter möblerna på en familjeattraktion som låter dig ta häpnadsväckande bilder på Brighton's Upside Down House med detta Explorer Pass. Njut av en rolig dag i Brighton med kombinationsbiljetter till två sida vid sida-attraktioner på Brighton Seafront. På Brightons Upside Down House får du prioriterad entré med din biljett och en exklusiv souvenir - en Upside Down House kylskåpsmagnet eller nyckelring. Med din biljett till Brighton i360 kan du kliva in i en munkformad glaskapsel som fungerar både som hiss och utsiktsplattform och som transporterar dig upp och ner i tornet samtidigt som du får fri panoramautsikt. Du får också tillgång till Nyetimber Sky Bar.

Brighton: Åktur med jetski

10. Brighton: Åktur med jetski

Njut av ett höghastighetsäventyr med jetski vid Brightons kust på en kraftfull, toppmodern vattenskoter. Inget körkort krävs eftersom du kommer att följa med en instruktör för vattenskotrar som leder passet på en annan jetski eller motorbåt. Deluxe kraftfulla jetskis erbjuder många sittplatser, avancerade kontroller och otrolig kraft och manövrerbarhet. Det finns tre jetskis och varje jetski kan ta upp till två personer. Om gruppen är större än fyra personer kan ni rotera mellan en höghastighets-RIB och två jetskis. Först får du en genomgång av jetski:n som omfattar: kontrollerna, körning och personlig säkerhet. Därefter utrustas ni med skyddsvästar, våtdräkt och en dödslina. Avfärd sker i en kort och långsam tur ut från Brighton Marina. När du väl är ute på öppet hav med den snabba RIB:en som följer efter, kommer du att få fart och sprinta mot Brighton Piers och vidare!

Toppaktiviteter

Toppsevärdheter i Brighton

Unika Brighton

Utforska alla

Alla aktiviteter

81 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Brighton

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Brighton?

Vilka är de bästa dagsturerna från Brighton?

De bästa dagsturerna från Brighton:

London

Brighton: Fler aktiviteter och sevärdheter

Brighton: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Brighton

Samlat omdöme

4.7
(2 193 recensioner)

Vi bokade biljetter till upplevelsen. Det var lätt att göra med att få din guide. Priset var mycket billigare än förväntat och vi fick lite bra träning när vi flyger med BAA. Det finns flygplatssäkerhet och allt. Du blir till och med behandlad som om du är i VIP-loungen när du passerar säkerhetskontrollen. En kort promenad runt strukturen som såg ut som en munk och vi stod i kö för att komma in i entrén till i360. Resan upp var nådig och mycket välkomnande med panoramautsikt. Massor av informationsskyltar för att berätta vad du tittar på. Jag kunde redan se min bil halvvägs upp. Det såg litet ut (men väldigt rent på taket). Högt rekommenderad. Hela resan tog 25 minuter.

È stata una bellissima esperienza! La guida era simpatica e intressant e parlava un inglese molto comprensibile. Le scogliere del sussex sono fantastiche e abbiamo avuto modo di osservarle da vicino. In più alla fine puoi scegliere se rimanere a fare un giro anche a Brighton perché il treno del ritorno è a orario libero. Super consigliata!

Härlig upplevelse, att få se den fina utsikten över vackra Brighton! Synd att det var så kort - en timmes tur hade varit perfekt! Bra musik och mycket trevlig barpersonalen. Gott bubbel att smutta på! Rymligt och fräscht.

We had a wonderful day at seven sisters with Lawrence as our guide, he was very humble and kind. We strongly recommend.

En mycket trevlig upplevelse med en fantastiskt utsikt över Brighton.