Välj datum

The London Eye

Åk 135 meter upp i luften och njut av panoramautsikten över Themsen från Europas högsta pariserhjul.

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Paketerbjudanden
  • Heldagsturer
68 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 68

Alla saker att se i The London Eye

Vill du upptäcka vad som finns att göra i The London Eye? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om The London Eye

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 33 461 omdömen

Den mycket underhållande rutten och vår guide Nick var supertrevlig och väldigt rolig. Han gjorde besöket mycket roligt med Harry Potter-quizet och de nyfikna fakta om de olika platserna som han visade oss. Om du är ett fan av Harry Potter är det värt det. Jag rekommenderar bekväma skor och en flaska vatten om du går på sommaren eftersom det tar lång tid att gå.

Allt gick smidigt! Boka helt enkelt London Eye-biljetten i förväg (via en länk efter bokning) vid önskad tidpunkt så behöver du inte vänta länge heller! Du kan gå på och av bussen vid vilken hållplats som helst längs rutten! Under resan kan du höra mycket information om sevärdheterna på rutten via ljudguiden, på ditt lokala språk! Det var en hektisk dag

Fantastisk London-tur som passar både barn och vuxna! Vi upptäcker många platser utanför allfartsvägarna och kastar oss in i Harry Potters värld. Ett måste om du är ett fan. Guiden, Sophie, delar entusiastiskt med sig av många spännande anekdoter. En fantastisk upplevelse som jag rekommenderar utan att tveka!

Bra turné, bra förklarat. Guiden håller sina besökares intresse väl med ett frågeformulär om Harry Potter, som ger poäng till ditt hus -beroende på den som tilldelades dig i början av besöket-. Vi besökte platser som vi inte skulle ha sett annars. Tack så mycket för denna upplevelse.

Mycket trevlig tripp ..Trevliga guider Max och Brad