Välj datum

Tower Millennium Pier

Alla saker att se i Tower Millennium Pier

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Tower Millennium Pier? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Tower Millennium Pier

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 2 808 omdömen

All personal var så vänlig och tillmötesgående för våra behov - vi hade varit lite blandade och var tvungna att ta med oss allt vårt bagage men de hade inget emot det alls och förvarade det säkert under hela resan. Resan i sig var helt enkelt fantastisk. Ett glas bubblande och välsmakande kanapéer med underbart väder och Londons finaste natur - vem kan begära mer? Artisten, Will Tierney, var inget mindre än fantastisk. Han spelade bra musik, tog emot förfrågningar och spelade en av sina egna låtar vilket var underbart. Min partner och jag hade en magisk tid och kommer definitivt att boka igen i framtiden.

Det var det bästa beslutet att boka denna båttur. Vi hade extremt tur med vädret, det var strålande solsken och det var 32 grader. Det var behagligt svalt på båten och det fanns gott om kaffe och te samt många läckerheter som personalen tog med till våra bord. Det var en väldigt trevlig atmosfär och du hade en fantastisk utsikt. På vägen tillbaka berättades det mycket om sevärdheterna som vi kunde se.

Kryssningsresan var vacker, precis som vi förväntade oss. Han kom ut i tid, då och då bjöd de oss på mat (kanapéer, pizzor, tårtor). Den levande musiken gav den sin speciella touch och resan var smidig. Det enda är att om du vill se London på natten på våren och sommaren är det inte möjligt eftersom det blir mörkt sent, så vi ville göra det.

En sista minuten-bokning för en lunchkryssning men mycket bättre än vi förväntat oss. Maten var utmärkt serverad med en kompetent och vänlig service. Förväntade mig inte reseguidekommentaren längs Themsen men den levererades bra, intressant utan att ta upp för mycket av kryssningstiden på 2 timmar.

Bra ordnat och gott te och tillbehör. Jättebra guide på vägen tillbaka