Välj datum

London Entrébiljetter

53 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om London

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i London?

Vilka är de bästa dagsturerna från London?

De bästa dagsturerna från London:

Warner Bros. Studio London

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 50 272 omdömen

Verkligen glad att vi tog oss tid att besöka Versailles under vår resa till Paris. Vi tog oss själva med tunnelbana och tåg vilket var väldigt enkelt och bara cirka 7 € styck. Palatset är mycket storslaget som du kan förvänta dig och trädgårdarna är både fantastiska och enorma! Om du besöker allt här så skulle jag definitivt rekommendera att du avsätter större delen av dagen för att se allt.

Detta är förmodligen min favorit turistplats i London. Tyvärr saknades två av kronorna eftersom de skulle ändras inför kröningen i maj. Om du kan, ta en gratis Beefeater-turné; de väcker det till liv. Ta en matsäck. Mycket att se och många steg för att gå runt krigsborgen. Interaktivitetscenter för barn. Biljetterna är dyra och du måste betala för en ljudguide. Gör din egen forskning.

Biljetter köpta kvällen innan besöket, så fort du anländer räckte det med att visa koden som erhölls vid bokningstillfället, hoppar över kön för de som måste köpa biljetten. Trots kostnaden finns det mycket att se inuti, kronjuvelerna fantastiska

Mycket intressant aktivitet, särskilt med ljudguiden som ger mycket historisk information och låter dig följa turvägen efter färg. En plan finns vid entrén och i butiken finns ett häfte på alla språk och billigt.

Rörigt. Väldigt svårt förstå vart man skulle gå. Vi stod länge i, som det visade sig, fel kö.