Lägg till datum

LondonEntrébiljetter

Våra mest rekommenderade London Entrébiljetter

London: Biljett till The London Eye

1. London: Biljett till The London Eye

Kliv in i en inglasad kabin och känn spänningen när du åker upp över vattnet och se Westminsterpalatset och Big Ben på nära håll. Sväva ovanför de magnifika byggnaderna till en höjd på 135 meter inuti världens högsta roterande observationshjul.  Beundra en fascinerande 360 graders utsikt över hela staden som ligger framför dig. Se ut över de mest kända landmärkena, som Buckingham Palace, Sankt Paulskatedralen, Towern och upp till 40 kilometer utanför London – ända till Windsor Castle på en klar dag. Upplev den gradvisa rotationen och låt dig förundras över Londons liv och rörelse under dig. Beundra den vackra solnedgången över staden eller alla de tusentals blinkande ljusen när mörkret har lagt sig. 

London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

2. London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

Ta en tur av det tidlösa Towern, som har varit en del av den brittiska historien sedan 1000-talet. Unesco-världsarvet Towern byggdes 1086 av Vilhelm Erövraren.  Upptäck Londons slott, som är en säker fästning, ett kungligt palats och dessutom ett ökänt fängelse. Se korparna som bor runt murarna och ta reda på varför de anses vara Towerns beskyddare. Promenera över Tower Green för att se var många avrättningar ägde rum, bland annat av två av Henrik VIII:s fruar. Du får också tillträde till Towerns interiörer. Förbered dig på att bli bländad av Storbritanniens kronjuveler. Dessa ovärderliga symboler för den brittiska monarkin utgör världens största samling av kronjuveler. Titta på de 23 578 ädelstenarna, inklusive den glittrande kejserliga statskronan – enbart denna kronan har 2 868 diamanter, 273 pärlor, 17 safirer, 11 smaragder och 5 rubiner. Få värdefulla insikter i Towerns historia från några av dess mest kända invånare, Yeoman Body. Även om turerna för närvarande inte är tillgängliga kommer Yeoman Warders att finnas på plats för att berätta fascinerande historier om tornet genom tiderna.

London: Madame Tussauds

3. London: Madame Tussauds

Miljontals människor har strömmat in genom dörrarna till Londons Madame Tussauds sedan det öppnade för över 200 år sedan. Lägg till ditt namn på listan och gå upp på röda mattan för att se alla dina favoritstjärnor. Repen och stolparna i museistil har försvunnit, så du kan verkligen komma nära inpå A-listans kändisar, sportlegender, politiska tungviktare och historiska ikoner. Återupplev ögonblicken och händelserna som skapade världsnyheter. Möt dina favoritkändisar - så som Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch och Tom Hardy - på den ultimata festen. Hälsa folket med den brittiska kungafamiljen på Buckingham Palaces ikoniska balkong, ta en selfie med det kungliga paret Harry och Meghan och träffa Harry Styles. Utforska den vilda djungeln i Kong: Skull Island med Tom Hiddleston som kapten James Conrad eller ta en taxi genom London för en resa genom 400 år av huvudstadens historia. Använd sedan kraften för att transporteras till en galax långt, långt borta och bli en stjärna i det stora Star Wars-universumet.

LHR London Heathrow Airport: Plaza Premium Lounge

4. LHR London Heathrow Airport: Plaza Premium Lounge

Undervik trängseln och kaoset i den allmänna avgångsloungen och koppla av med stil innan du flyger från London Heathrow Airport. Välj mellan en vistelse på 3 eller 6 timmar och gör dig sedan bekväm i någon av de premiumlounger som finns i terminal 2 (avgång), terminal 3 (ankomst), terminal 4 (avgång och ankomst) och terminal 5 (avgång). I loungen kan du njuta av möjligheten att koppla av före ditt flyg och koppla av på de bekväma sittplatserna medan du tittar på TV:n, som är utrustad med Sky Sports. Du kan också använda dig av loungernas obegränsade höghastighets-WiFi och äta en mängd nytillagad säsongsbetonad mat samt drycker från en fullservicebar.

London: Inträdesbiljett till utsiktsplatsen på The Shard

5. London: Inträdesbiljett till utsiktsplatsen på The Shard

Åk upp till Västeuropas högsta observationsdäck och besök The Shards 72:a våning, där du kan se hur Londons gator försvinner under dig. Med en flexibel inträdesbiljett kan du tillbringa så mycket tid som du själv önskar på utsiktsplatsen. Beundra panoramautsikten över staden, med sikt på upp till 65 kilometer. Testa dina gränser och kliv ut på den 72:a våningens öppna utomhusplattform eller beundra utsiktenj inifrån. Lär dig mer om Londons historia från våningens multimediavisningar och utställningar eller luta dig tillbaka och njut av utsikten från champagnebaren.  The Shard definierar Londons skyline på nytt och kommer snart att bli en dynamisk symbol för staden, som känns igen över hela världen. Den unika byggnaden har en skulpterad design av glasfasetter som lutar inåt, utan att mötas vid toppen, vilket gör det möjligt för byggnaden att andas naturligt. Kasta en blick uppåt mot de glaspartier som bildar toppen av byggnaden, som når en höjd av 310 meter. Avsluta din resa i butiken där du kan köpa ett  souvenirfoto.

London: Inträdesbiljett till Emirates Stadium och audioguide

6. London: Inträdesbiljett till Emirates Stadium och audioguide

Utforska bakom kulisserna på Arsenal Football Club och låt en mängd Arsenal-stjärnor dela med sig av sina upplevelser från matchdagen med en audioguide på Emirates Stadium. Gör dig redo att ta plats i omklädningsrummet, gå ner i tunneln och föreställa dig hur 60 000 fans vrålar. Använd de Arsenal-märkta hörlurarna för att lyssna på den medföljande audioguiden. Visa spelarstatistik och höjdpunkter från deras bästa stunder med hjälp av tröjkameran, medan turnékameran ger din upplevelse liv med interaktiv tillgång till filmer som aldrig tidigare visats. Besök Arsenal Museum, Arsenal grundades 1886 och har en fantastisk historia från klubbens tid i Woolwich, Highbury och Emirates Stadium. Det nyrenoverade museet erbjuder besökarna en chans att ta del av ett antal spännande utställningar. Många av de föremål som visas upp har vänligen donerats av tidigare spelare. Bland höjdpunkterna finns Jens Lehmanns målvaktshandskar som han hade på sig i varje ligamatch under den obesegrade "Invincibles"-säsongen 2003/04, Michael Thomas stövlar från Anfield 89 och Charlie Georges FA-cupfinaltröja från 1971. Museet har också två imponerande videoteatrar och tjugo stora utställningar om Arsenals stolta historia. Du får ett intyg när du har avslutat ditt besök. Letar du efter någonstans att ta en bit mat efter ditt besök? Varför inte besöka Chapman's (som ligger utanför Armoury Store), som serverar ett brett utbud av mat och dryck, inklusive te och kaffe, smörgåsar, paninis, wraps och mycket mer.

London: Entrébiljett till Westminster Abbey

7. London: Entrébiljett till Westminster Abbey

Upptäck historiska Westminster Abbey i din egen takt. Fördjupa dig i denna plats för gudstjänst, firande och ceremoni, där många av Storbritanniens mest betydelsefulla ögonblick i historien har ägt rum. Se kröningsstolen, landets äldsta möbel som fortfarande används för sitt ursprungliga syfte. Sedan 1066 har katedralen varit värd för kröningen av alla brittiska monarker, inklusive drottning Victoria och Elizabeth II. Lär dig hur kyrkan är viloplats för många stora monarker, poeter, musiker, vetenskapsmän och politiker. Utforska Poets Corner, som kallas så på grund av de många poeter och författare som ligger begravda här.

Inträdesbiljett till Windsor Castle

8. Inträdesbiljett till Windsor Castle

Windsor Castle byggdes på 1000-talet av Vilhelm Erövraren och är världens äldsta och största bebodda slott. Det har sedan dess byggts om av en rad olika kungar och drottningar, inklusive Henrik II, Karl II och Georg IV. Din biljett ger dig tillträde till slottet, inklusive de magnifika kungliga gemaken som är inredda med några av de finaste skatterna från den kungliga samlingen. Bland mästerverken finns målningar av Holbein, Rubens och Van Dyck, samt fina engelska och franska möbler. Under vintermånaderna utökas besöksrutten med de överdådiga privata paradvåningarna som skapades av George IV (kallade "semi-state rooms"). I inträdet ingår även tillträde till St Georges Chapel (utom på söndagar). Detta är en av Englands vackraste kyrkobyggnader och den sista viloplatsen för tio monarker, inklusive Henrik VIII och Karl I. Det finns mycket att se och göra på Windsor Castle, så planera in tillräckligt med tid att göra det mesta av ditt besök, vilket sannolikt kan pågå mellan 2,5 och 3 timmar. Slottet är beläget på toppen av en brant kulle och besöksrutten täcker långa sträckor, så bekväma skor rekommenderas.

London: Rundtur i Tottenhams Hotspur stadion

9. London: Rundtur i Tottenhams Hotspur stadion

Följ med bakom kulisserna på Tottenham Hotspur Stadium och gå i dina favoritspelares fotspår. Utforska den banbrytande arkitektoniska design som utgör den prisbelönta, multifunktionella arenan och besök områden för det första laget, NFL:s omklädningsrum med mera. Ta reda på allt om den innovativa infällbara planen som kan byta från att inhysa fotboll i världsklass till NFL på ett ögonblick. Fördjupa dig i en oöverträffad fanupplevelse och upptäck hur den stod i centrum för stadions design. Lyssna och få en insikt i exakt hur livet är i varje område på stadion. Lär dig hur spelarna förbereder sig på en matchdag och följ deras resa från lagets omklädningsrum, genom tunneln och in på arenan. Du kan till och med sätta dig i managerns stol

London: Entrébiljett till London Dungeon

10. London: Entrébiljett till London Dungeon

Köp inträdesbiljetter till London Dungeon, en unikt spännande attraktion som tar dig tillbaka till stadens farligaste förflutna. Se, hör och känn på de skräckinjagande och fascinerande karaktärerna från den mörka tiden när de vaknar till liv. Uppgradera din upplevelse med en cocktail i tavernan. Besök Sweeny Todds ökända frisörsalong på Fleet Street och låt honom ge ditt liv den perfekta korta stilen. Gå sedan försiktigt genom Whitechapels gator, eftersom Jack the Ripper kan ligga på lur runt hörnet. Avsluta ditt besök med att bli dömd för dina brott och skickas iväg till Newgate Prison Ride på livstid. Om du överlever allt det ovanstående kan du runda av din dag med ett besök på Dungeon Tavern där du får höra det senaste skvallret och kan ta en drink med lokalborna.

90 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 6

Sevärdheter du inte bör missa

Vanliga frågor om Entrébiljetter i London

Vad finns det för andra saker att göra än Entrébiljetter som är värt att besöka i London?

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 50 272 omdömen

Väldigt intressant plats och tillsammans med ljudguide (ingår inte) får man mycket intressant information också.

En upplevelse! Det var mycket större än jag föreställt mig och fantastiska miljöer/scener.

Intressant att få se denna innovativa arena. Trevliga guider och allt fungerade toppen.

Fantastisk upplevelse!! Så värt pengarna!! Skulle lätt göra det igen!

Intressant med vackra byggnader och otroligt mycket guld och juveler.