London Rundturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
magiska london guidad rundvandring i harry potters fotspår

Magiska London: Guidad rundvandring i Harry Potters fotspår

Längd: 2,5 timmar
Liten grupp
7098 omdömen
GetYourGuide Originals
7098

Ge dig ut på en interaktiv Harry Potter-tur runt centrala London med en kunnig guide. Välj antingen en båt- eller en tunnelbaneresa för din…

Populära Rundturer i London

london interaktiv och guidad jack the ripperrundvandring

London: Interaktiv och guidad Jack the Ripper-rundvandring

Längd: 2 timmar
Liten grupp
16 omdömen
GetYourGuide Originals
16

Följ med på en interaktiv vandringsrundtur om Jack the Ripper kring det viktorianska London där du får dina egna kort med misstänkta gärningsmän och…

Visa alla Rundturer i London
Se 843 upplevelser

Vad besökare tycker om London

Suverän guide, talade högt och tydligt och med stor inlevelse.

Vår guide var en riktig teaterapa. Han kunde fängsla hela gruppen med sina berättelser och spelade upp vissa scener. Det kändes som Harry Potter hoppade fram i gruppen under vandringen. Fin promenad genom smala gränder i London. Vi fick även information om kända platser och byggnader som vi passerade. Guiden hade även förmågan att hålla ihop gruppen när vi åkte tunnelbana vid två tillfällen.

Buckingham var förträffligt, afternoontea var medelmåttigt

Vi hade en väldigt trevlig och kunnig guide. Buckingham Palace var fantastiskt och väldigt intressant att se. Tyvärr var kön in ganska lång, så tiden vi fick på oss inne i rummen var i minsta laget. Men vi hann lyssna av det viktigaste. Vårt afternoon tea blev lite av en besvikelse. Jag har avnjutit betydligt bättre sådana här hemma i Sverige.

Buckingham Palace: kunglig rundvandring & afternoon tea Omdöme från: Rebecca, 2018-08-24

Lärorik rundtur med en härligt engagerad guide.

Mycket charmig och engagerad guide som berättade roliga deltaljer om Harry Potter och hur JK Rowling inspirerats av Londons gator. Trots mycket folk i rörelse så hörde man allting och även filmsnuttar som visades såg man utan problem. Kul med frågesport längs vägen.

Magiska London: Guidad rundvandring i Harry Potters fotspår Omdöme från: Ann Charlotte, 2019-04-14

Fantastisk guide, men väl mkt i Churchill War rooms

Guiden var väldigt kunnig o rolig, men det kanske var mindre fokus på andra världskriget än vad jag hade trott. Väl framme vid Churchill war rooms, var man nästan mättat med info, fast vi är historienördar, o pensionärerna var trötta i benen.

Andra världskrigets Westminster & Churchill War Rooms Omdöme från: Charlotta, 2019-10-02

Jätterolig tur med bra information från filmerna och andra kända hus

Blev som en privattur då vi var fyra personer totalt så var lyxigt! Vi hade tid att prata med guiden både om Harry Potter, kända sevärdheter och dagens politiska läge. Var riktigt kul att få träffa och prata med en Londonbo!