Saker att göra i
Bournemouth

Våra mest rekommenderade saker att göra i Bournemouth

Kryssning i Poole hamn och på öarna

1. Kryssning i Poole hamn och på öarna

Ta en kryssning runt Europas största naturliga hamn, där staden Poole ligger och där de gyllene stränderna Sandbanks och Brownsea Island ligger. Från antingen öppna däckssitsar eller den bekväma salongen får du en fantastisk utsikt över det exceptionella landskapet som omger den. Din 70 minuter långa tur börjar på den charmiga Poole Quay med sina gamla byggnader och sin livliga atmosfär. Därefter åker du förbi Brownsea Island, som är hemvist för vilda djur och det pittoreska Brownsea Castle, som byggdes för att skydda mot franska invasioner. Därefter kommer Sandbankshalvön och de lyxiga husen på "Golden Mile". Därefter går du runt i hamnens stora naturliga utbredning och de återstående öarna: Green, Furzey, Long och Round. Med front mot ett vackert landskap bidrog den till att inspirera klassiker som Sagan om ringen och Gullivers resa.

Bournemouth: Upside Down House Inträdesbiljett

2. Bournemouth: Upside Down House Inträdesbiljett

The Upside Down House är ett hus som bokstavligen är upp och ner! Vi erbjuder besökarna möjlighet att ta många minnesvärda och surrealistiska foton och videor som de kan vända upp och ner och dela på sina sociala medier och meddelandeplattformar som Facebook, Instagram, TikTok och WhatsApp. Det är en upplevelse att dela i realtid med vänner och familj. Lika roligt för barn som för vuxna! Varje plats är unik och har sin egen identitet. Vi ser till att detta återspeglas i de hus som folk besöker, genom att utforma och inreda dem på olika sätt - blanda gammalt med nytt. Detta gör att vänner och familjer kan få en rolig och trevlig upplevelse som en del av sin dag ute. Barn 3 år och yngre går gratis

Från Bournemouth: Lulworth Cove och Durdle Door Trip

3. Från Bournemouth: Lulworth Cove och Durdle Door Trip

Upptäck några av de mest natursköna kusterna i södra England på en bussresa från Bournemouth. Res längs den berömda Jurassic Coast, via Poole Harbour och Sandbanks, för att uppleva landets enda naturliga UNESCO: s världsarvslista. Besök både Lulworth Cove och den naturliga kalkstensbågen i Durdle Door och få massor av information och kartor som hjälper dig på vägen. Använd tiden till att ta en lätt naturvandring från Durdle Door över kullen till Lulworth Cove och få magnifik utsikt från Hambury Tout. Tillbringa tiden vid Lulworth Cove om du föredrar att ge dina ben en vila och få en vacker utsikt över bågen på en valfri båttur från stranden, på din egen bekostnad. Dra nytta av en karta som framhäver huvuddragen, eller följ gärna din egen näsa och utforska självständigt. Hitta ett trevligt kafé eller restaurang i byn West Lulworth eller använd den lilla butiken i semesterparken vid Durdle Door.

Bournemouth: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

4. Bournemouth: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Upplev den vackra brittiska kusten med Bournemouth hop-on hop-off tour. Åk med en öppen dubbeldäckad turistbuss på en 1,5 timmar lång rundtur längs Dorsets kust för att upptäcka de vackra kuststäderna Bournemouth och Poole. Stanna till vid Poole Quay och utforska de många olika butikerna, parkerna, restaurangerna och teatrarna samt det livliga nattlivet. Kommentarerna ombord pekar ut de viktigaste sevärdheterna och attraktionerna i varje stad, allt tillgängligt från de 22 bekvämt belägna hållplatserna längs bussrutten. Det finns massor att göra i Bournemouth och Poole. En dubbeldäckare är ett perfekt sätt att utforska den pittoreska brittiska kusten och de fenomenala stränderna, parkerna och butikerna i Bournemouth och Poole är alla lättillgängliga från resruttens vandringsled längs kustlinjen. Hållplatser på rundturen i Bournemouth: A. Bournemouth Station - Ståplats K A. East Overcliff Drive 1. Bournemouth Pier - bakom heta stenar 2. Bournemouth Square - Gervis Place Stand X 3. West Cliff Savoy Hotel 4. Westbourne - Camden Bar 5. Branksome Kina 6. Canford-klipporna - Loch Fyne 7. Sandbanks strand: Strandväg 8. Sandbanks Strand: Paviljong 9. Sandbanks halvö: Tillfart till färja 10. Sandbanks Beach: mittemot paviljongen 11. Sandbanks Beach: mittemot Shore Road 12. Byn Lilliput: Lilliput-torget 13. Whitecliff rekreationsområde 14. Poole Park: Park Gates East 15. Poole Quay & Gamla stan: Thistle Hotel 16. Baiter Park 17. Poole Park 18. Ashley Cross: Parkstone järnvägsstation 19. Penn Hill 20. Westbourne 21. Triangeln 22. Bournemouth Square (monter LL)

Bournemouth Pier: PierZip Inträdesbiljett

5. Bournemouth Pier: PierZip Inträdesbiljett

Känn spänningen av att flyga genom luften och över vågor med denna entrébiljett till PierZip-åkattraktionen i Bournemouth. PierZip är världens första pir till strand zip wire, med en 250 meter dubbel zip wire. Utmana dina vänner och familj på den dubbla zip, rida tillsammans med dem för att tävla till stranden. Starta från Zip Tower-plattformen 25 meter över havet, och tävla ut och "zip surf" 250 meter över toppen av vågorna för att landa på stranden. Ge dig ut på en unik och oförglömlig upplevelse och ett underbart sätt att uppleva den fantastiska panoramautsikten över Bournemouth och dess fantastiska kustlinje.

Från Bournemouth: Jurassic Coast & Isle of Purbeck Day Tour

6. Från Bournemouth: Jurassic Coast & Isle of Purbeck Day Tour

Få tag på färjan tidigt på morgonen över till Isle of Purbeck. Se Old Harry Rocks, utgångspunkten för Jurassic Coast, Englands enda naturliga världsarvslista från Unesco. Ta del av den hisnande utsikten över Poole Harbour och mot Brownsea Island. Vid middagstid kommer du att anlända till Durlston Country Park. Besök det helt nya besökscentret för Jurassic Coast som är inrymt i det nyligen renoverade Durlston Castle. Det finns tid för ett stopp för morgonkaffe med utsikt över den berömda Great Globe och en chans att ta klipptoppspromenaden längs med Tilly Whim Caves och Anvil Point Lighthouse. För varje besökare som kommer till Durlston Country Park ges ett bidrag till ett stipendium som hjälper till att stödja deras volontärprogram. På väg västerut kör du genom några av de små gränder och byar som ger Purbeck dess unika karaktär. Ät lunch i byn Corfe Castle, som domineras av de ruiner som ger byn dess namn. Entré till själva slottet ingår inte (gratis för NT-medlemmar). Efter lunchen kör du en lugn tur längs kusten och ser mer av det fantastiska landskapet medan du åker till Lulworth Cove och Durdle Door för en eftermiddag. Promenera ner till Man o' War Rocks och se Durdle Doors magnifika klippbåge som är huggen ur Portland-kalkstenen. Slutligen går du ner till Lulworth Cove och ser den berömda klippformationen Lulworth Crumple i Stair Hole. Begäran om upphämtning på hotellet: Vänligen skicka ett e-postmeddelande till info@discoverdorset.co.uk med datum, bokningsnummer och hotellets namn och adress. Vi kommer att bekräfta platsen och en ungefärlig tid i ett svarsmail, var 10-15 minuter tidigare och utanför.

Bournemouth: RockReef Indoor Clip 'n Climb Inträdesbiljett

7. Bournemouth: RockReef Indoor Clip 'n Climb Inträdesbiljett

Utmana dig själv på 25 unika Clip 'n Climb-väggar på RockReef Activity Center i Bournemouth med dina Clip n' Climb-biljetter. Ta klätterutmaningen Stairway to Heaven som erbjuder olika grader av spännande utmaningar för att passa alla åldrar och förmågor från 4 till 94. Vid ankomsten till centret får du säkerhetsutbildning med en induktion på upp till 30 minuter. Njut av stora mängder kul medan du driver och testar din smidighet, förtroende, klättring och problemlösningsförmåga. Välj mellan en rad inomhusklättringsväggar, där varje vägg skapar en annan utmaning - oavsett om det är att testa din hastighet, bestämma den snabbaste eller svåraste vägen att navigera, eller bestämma hur du ska greppa hållet och fördela din kroppsvikt. Om du känner dig konkurrenskraftig, tävla dina vänner på "Speed Climb" med ingenting annat än 2 identiska väggar, en klocka och dina klättringskunskaper mellan dig. Försök att komma på topplistan genom att vara den snabbaste klättraren för dagen.

Storbritannien/Europa: 5G eSim mobildataplan

8. Storbritannien/Europa: 5G eSim mobildataplan

Gör din resa till Storbritannien problemfri med ditt praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i Storbritannien och ytterligare 43 europeiska regioner (fullständig lista nedan). Köp och installera ditt eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM:s QR-kod för att komma åt alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med denna nollavfallslösning. Skaffa ett eSIM per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang allt eftersom du reser. Efter aktivering börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släppts efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS och senare modeller, Google Pixel 4 och senare). Om du är osäker kan du kontrollera bilderna med riktlinjer för kompatibilitet för att bekräfta att du är berättigad. Nätverkstäckning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland (inklusive Kykladerna), Irland, Island, Israel, Italien (inklusive Vatikanstaten, San Marino, Sardinien), Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerna och Madeira), Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien (inklusive Kanarieöarna och Balearerna), Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Turkiet, Ukraina, Tyskland, Ungern, Uzbekistan, Österrike, Österrike.

Poole: Guidad tur med elcykel till Old Harry Rocks och Corfé Castle

9. Poole: Guidad tur med elcykel till Old Harry Rocks och Corfé Castle

Din semester i Dorset har just blivit mycket roligare med våra guidade turer med elcyklar. Din elcykel är lika lätt att cykla som en vanlig cykel och tar dig till några av de bästa platserna runt Jurassic Coast, utan att du svettas, utan att behöva slappna av och i ett lugnt tempo. För en rolig utflykt är en guidad elcykeltur en av de roligaste sakerna du kan göra. Ta på dig en hjälm och ge dig iväg på upptäcktsfärd med vår erfarna guide. Våra hyrcyklar är så roliga att du inte kommer att kunna sluta le. Så snart du känner hur cykeln gör det hårda arbetet kommer du att inse att detta måste vara det bästa sättet att se området. De flesta kommenterar att de hade lika roligt att åka elcykel som att se platserna! Vi har ett antal föreslagna dagsutflykter för dig och eftersom våra cyklar kräver så lite ansträngning kommer du att kunna se mycket mer av området än vad du skulle göra med vanlig cykeluthyrning. Resplan Start vid: Poole Harbour, Poole England Stopp vid: Sandbanks, Poole, Storbritannien Vi gör ett snabbt stopp för att njuta av den vackra utsikten över stranden med gyllene sand som sträcker sig över 10 km till Christchurch. Stannar vid: Studland beach and Nature Reserve, Ferry Road National Trust Area, Studland Vi kommer att se stranden och naturreservatet medan vi cyklar förbi dem och stannar för några foton. Stopp vid: Old Harry Rocks Vi kommer att ta oss till Harry's Rock från Obelisken medan vi tittar över hela Swanage och Poole Harbour, en av de högsta punkterna med magisk utsikt. Stopp vid: Corfe Castle, Corfe Castle, Isle of Purbeck, Dorset, England Corfe Castle - Vi tar oss från Harry's Rock tillbaka till Studland och hela vägen genom skogen till Corfe Castle. Stopp vid: Poole Harbour, Poole England Vi åker tillbaka förbi Poole Harbour och Park och stannar för några foton. Passerar förbi: Bournemouth, Bournemouth, Dorset, England Beroende på säsong kommer vi att cykla på Bournemouth Promenade till Sandbanks.

Skattjakt och sevärdheter i Bournemouth Självguidad tur

10. Skattjakt och sevärdheter i Bournemouth Självguidad tur

Lär känna Bournemouth i din egen takt på denna interaktiva skattjaktsvandring. Du utforskar staden till fots och får poäng för att lösa olika typer av uppgifter: Hitta sevärdheter: Du använder ledtrådar för att hitta de bästa sevärdheterna och gömda pärlorna i hela staden. Kartfunktionen i appen hjälper dig att ta dig dit. Lösa frågor: När du har kommit fram till den plats du letar efter kommer du att få frågor om sevärdheten. För det mesta finns svaren gömda i skyltar, bilder osv. Ett bra och roligt sätt att lära sig nya saker om staden. Ha roligt: Under äventyret kan du också förvänta dig spännande fotouppgifter som kräver en hel del kreativitet. Om du bemästrar ögonblicksbilderna kommer du att belönas med poäng. Längs vägen kommer du att nå fantastiska platser som "Lower Gardens", "Bournemouth Pier", "War Memorial" och många fler spännande sevärdheter i grannskapet. När du har bokat spelet får du en spelkod via e-post med instruktioner om hur du spelar. Bege dig till "The Square" och använd koden för att låsa upp spelet i appen. Turen slutar vid Russell-Cotes Art Gallery and Museum. Upplevelsen är inte begränsad i tid. Du kan utforska staden i din egen takt och ta pauser. Ladda bara ner Explorial-appen, gå till startpunkten och du är redo att börja med spelet. Turen varar i genomsnitt ca 1-2 timmar.

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Bournemouth

Kryssning i Poole hamn och på öarna

Kryssning i Poole hamn och på öarna

Ta en kryssning runt Europas största naturliga hamn, där staden Poole ligger och där de gyllene stränderna Sandbanks och Brownsea Island ligger. Från antingen öppna däckssitsar eller den bekväma salongen får du en fantastisk utsikt över det exceptionella landskapet som omger den. Din 70 minuter långa tur börjar på den charmiga Poole Quay med sina gamla byggnader och sin livliga atmosfär. Därefter åker du förbi Brownsea Island, som är hemvist för vilda djur och det pittoreska Brownsea Castle, som byggdes för att skydda mot franska invasioner. Därefter kommer Sandbankshalvön och de lyxiga husen på "Golden Mile". Därefter går du runt i hamnens stora naturliga utbredning och de återstående öarna: Green, Furzey, Long och Round. Med front mot ett vackert landskap bidrog den till att inspirera klassiker som Sagan om ringen och Gullivers resa.

Bournemouth: Upside Down House Inträdesbiljett

Bournemouth: Upside Down House Inträdesbiljett

The Upside Down House är ett hus som bokstavligen är upp och ner! Vi erbjuder besökarna möjlighet att ta många minnesvärda och surrealistiska foton och videor som de kan vända upp och ner och dela på sina sociala medier och meddelandeplattformar som Facebook, Instagram, TikTok och WhatsApp. Det är en upplevelse att dela i realtid med vänner och familj. Lika roligt för barn som för vuxna! Varje plats är unik och har sin egen identitet. Vi ser till att detta återspeglas i de hus som folk besöker, genom att utforma och inreda dem på olika sätt - blanda gammalt med nytt. Detta gör att vänner och familjer kan få en rolig och trevlig upplevelse som en del av sin dag ute. Barn 3 år och yngre går gratis

Från Bournemouth: Lulworth Cove och Durdle Door Trip

Från Bournemouth: Lulworth Cove och Durdle Door Trip

Upptäck några av de mest natursköna kusterna i södra England på en bussresa från Bournemouth. Res längs den berömda Jurassic Coast, via Poole Harbour och Sandbanks, för att uppleva landets enda naturliga UNESCO: s världsarvslista. Besök både Lulworth Cove och den naturliga kalkstensbågen i Durdle Door och få massor av information och kartor som hjälper dig på vägen. Använd tiden till att ta en lätt naturvandring från Durdle Door över kullen till Lulworth Cove och få magnifik utsikt från Hambury Tout. Tillbringa tiden vid Lulworth Cove om du föredrar att ge dina ben en vila och få en vacker utsikt över bågen på en valfri båttur från stranden, på din egen bekostnad. Dra nytta av en karta som framhäver huvuddragen, eller följ gärna din egen näsa och utforska självständigt. Hitta ett trevligt kafé eller restaurang i byn West Lulworth eller använd den lilla butiken i semesterparken vid Durdle Door.

Bournemouth: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Bournemouth: City Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Upplev den vackra brittiska kusten med Bournemouth hop-on hop-off tour. Åk med en öppen dubbeldäckad turistbuss på en 1,5 timmar lång rundtur längs Dorsets kust för att upptäcka de vackra kuststäderna Bournemouth och Poole. Stanna till vid Poole Quay och utforska de många olika butikerna, parkerna, restaurangerna och teatrarna samt det livliga nattlivet. Kommentarerna ombord pekar ut de viktigaste sevärdheterna och attraktionerna i varje stad, allt tillgängligt från de 22 bekvämt belägna hållplatserna längs bussrutten. Det finns massor att göra i Bournemouth och Poole. En dubbeldäckare är ett perfekt sätt att utforska den pittoreska brittiska kusten och de fenomenala stränderna, parkerna och butikerna i Bournemouth och Poole är alla lättillgängliga från resruttens vandringsled längs kustlinjen. Hållplatser på rundturen i Bournemouth: A. Bournemouth Station - Ståplats K A. East Overcliff Drive 1. Bournemouth Pier - bakom heta stenar 2. Bournemouth Square - Gervis Place Stand X 3. West Cliff Savoy Hotel 4. Westbourne - Camden Bar 5. Branksome Kina 6. Canford-klipporna - Loch Fyne 7. Sandbanks strand: Strandväg 8. Sandbanks Strand: Paviljong 9. Sandbanks halvö: Tillfart till färja 10. Sandbanks Beach: mittemot paviljongen 11. Sandbanks Beach: mittemot Shore Road 12. Byn Lilliput: Lilliput-torget 13. Whitecliff rekreationsområde 14. Poole Park: Park Gates East 15. Poole Quay & Gamla stan: Thistle Hotel 16. Baiter Park 17. Poole Park 18. Ashley Cross: Parkstone järnvägsstation 19. Penn Hill 20. Westbourne 21. Triangeln 22. Bournemouth Square (monter LL)

Bournemouth Pier: PierZip Inträdesbiljett

Bournemouth Pier: PierZip Inträdesbiljett

Känn spänningen av att flyga genom luften och över vågor med denna entrébiljett till PierZip-åkattraktionen i Bournemouth. PierZip är världens första pir till strand zip wire, med en 250 meter dubbel zip wire. Utmana dina vänner och familj på den dubbla zip, rida tillsammans med dem för att tävla till stranden. Starta från Zip Tower-plattformen 25 meter över havet, och tävla ut och "zip surf" 250 meter över toppen av vågorna för att landa på stranden. Ge dig ut på en unik och oförglömlig upplevelse och ett underbart sätt att uppleva den fantastiska panoramautsikten över Bournemouth och dess fantastiska kustlinje.

Från Bournemouth: Jurassic Coast & Isle of Purbeck Day Tour

Från Bournemouth: Jurassic Coast & Isle of Purbeck Day Tour

Få tag på färjan tidigt på morgonen över till Isle of Purbeck. Se Old Harry Rocks, utgångspunkten för Jurassic Coast, Englands enda naturliga världsarvslista från Unesco. Ta del av den hisnande utsikten över Poole Harbour och mot Brownsea Island. Vid middagstid kommer du att anlända till Durlston Country Park. Besök det helt nya besökscentret för Jurassic Coast som är inrymt i det nyligen renoverade Durlston Castle. Det finns tid för ett stopp för morgonkaffe med utsikt över den berömda Great Globe och en chans att ta klipptoppspromenaden längs med Tilly Whim Caves och Anvil Point Lighthouse. För varje besökare som kommer till Durlston Country Park ges ett bidrag till ett stipendium som hjälper till att stödja deras volontärprogram. På väg västerut kör du genom några av de små gränder och byar som ger Purbeck dess unika karaktär. Ät lunch i byn Corfe Castle, som domineras av de ruiner som ger byn dess namn. Entré till själva slottet ingår inte (gratis för NT-medlemmar). Efter lunchen kör du en lugn tur längs kusten och ser mer av det fantastiska landskapet medan du åker till Lulworth Cove och Durdle Door för en eftermiddag. Promenera ner till Man o' War Rocks och se Durdle Doors magnifika klippbåge som är huggen ur Portland-kalkstenen. Slutligen går du ner till Lulworth Cove och ser den berömda klippformationen Lulworth Crumple i Stair Hole. Begäran om upphämtning på hotellet: Vänligen skicka ett e-postmeddelande till info@discoverdorset.co.uk med datum, bokningsnummer och hotellets namn och adress. Vi kommer att bekräfta platsen och en ungefärlig tid i ett svarsmail, var 10-15 minuter tidigare och utanför.

Bournemouth: RockReef Indoor Clip 'n Climb Inträdesbiljett

Bournemouth: RockReef Indoor Clip 'n Climb Inträdesbiljett

Utmana dig själv på 25 unika Clip 'n Climb-väggar på RockReef Activity Center i Bournemouth med dina Clip n' Climb-biljetter. Ta klätterutmaningen Stairway to Heaven som erbjuder olika grader av spännande utmaningar för att passa alla åldrar och förmågor från 4 till 94. Vid ankomsten till centret får du säkerhetsutbildning med en induktion på upp till 30 minuter. Njut av stora mängder kul medan du driver och testar din smidighet, förtroende, klättring och problemlösningsförmåga. Välj mellan en rad inomhusklättringsväggar, där varje vägg skapar en annan utmaning - oavsett om det är att testa din hastighet, bestämma den snabbaste eller svåraste vägen att navigera, eller bestämma hur du ska greppa hållet och fördela din kroppsvikt. Om du känner dig konkurrenskraftig, tävla dina vänner på "Speed Climb" med ingenting annat än 2 identiska väggar, en klocka och dina klättringskunskaper mellan dig. Försök att komma på topplistan genom att vara den snabbaste klättraren för dagen.

Storbritannien/Europa: 5G eSim mobildataplan

Storbritannien/Europa: 5G eSim mobildataplan

Gör din resa till Storbritannien problemfri med ditt praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i Storbritannien och ytterligare 43 europeiska regioner (fullständig lista nedan). Köp och installera ditt eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan en mängd olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Skanna bara eSIM:s QR-kod för att komma åt alla dina viktiga appar på resan. Undvik besväret med att hantera flera SIM-kort med denna nollavfallslösning. Skaffa ett eSIM per enhet och fyll på genom att köpa och aktivera ytterligare eSIM-abonnemang allt eftersom du reser. Efter aktivering börjar din täckning enligt din valda varaktighet. De flesta enheter som släppts efter 2019 är kompatibla med eSIM (t.ex. iPhone XR, XS och senare modeller, Google Pixel 4 och senare). Om du är osäker kan du kontrollera bilderna med riktlinjer för kompatibilitet för att bekräfta att du är berättigad. Nätverkstäckning: Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland (inklusive Kykladerna), Irland, Island, Israel, Italien (inklusive Vatikanstaten, San Marino, Sardinien), Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal (inklusive Azorerna och Madeira), Rumänien, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien (inklusive Kanarieöarna och Balearerna), Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Turkiet, Ukraina, Tyskland, Ungern, Uzbekistan, Österrike, Österrike.

Poole: Guidad tur med elcykel till Old Harry Rocks och Corfé Castle

Poole: Guidad tur med elcykel till Old Harry Rocks och Corfé Castle

Din semester i Dorset har just blivit mycket roligare med våra guidade turer med elcyklar. Din elcykel är lika lätt att cykla som en vanlig cykel och tar dig till några av de bästa platserna runt Jurassic Coast, utan att du svettas, utan att behöva slappna av och i ett lugnt tempo. För en rolig utflykt är en guidad elcykeltur en av de roligaste sakerna du kan göra. Ta på dig en hjälm och ge dig iväg på upptäcktsfärd med vår erfarna guide. Våra hyrcyklar är så roliga att du inte kommer att kunna sluta le. Så snart du känner hur cykeln gör det hårda arbetet kommer du att inse att detta måste vara det bästa sättet att se området. De flesta kommenterar att de hade lika roligt att åka elcykel som att se platserna! Vi har ett antal föreslagna dagsutflykter för dig och eftersom våra cyklar kräver så lite ansträngning kommer du att kunna se mycket mer av området än vad du skulle göra med vanlig cykeluthyrning. Resplan Start vid: Poole Harbour, Poole England Stopp vid: Sandbanks, Poole, Storbritannien Vi gör ett snabbt stopp för att njuta av den vackra utsikten över stranden med gyllene sand som sträcker sig över 10 km till Christchurch. Stannar vid: Studland beach and Nature Reserve, Ferry Road National Trust Area, Studland Vi kommer att se stranden och naturreservatet medan vi cyklar förbi dem och stannar för några foton. Stopp vid: Old Harry Rocks Vi kommer att ta oss till Harry's Rock från Obelisken medan vi tittar över hela Swanage och Poole Harbour, en av de högsta punkterna med magisk utsikt. Stopp vid: Corfe Castle, Corfe Castle, Isle of Purbeck, Dorset, England Corfe Castle - Vi tar oss från Harry's Rock tillbaka till Studland och hela vägen genom skogen till Corfe Castle. Stopp vid: Poole Harbour, Poole England Vi åker tillbaka förbi Poole Harbour och Park och stannar för några foton. Passerar förbi: Bournemouth, Bournemouth, Dorset, England Beroende på säsong kommer vi att cykla på Bournemouth Promenade till Sandbanks.

Skattjakt och sevärdheter i Bournemouth Självguidad tur

Skattjakt och sevärdheter i Bournemouth Självguidad tur

Lär känna Bournemouth i din egen takt på denna interaktiva skattjaktsvandring. Du utforskar staden till fots och får poäng för att lösa olika typer av uppgifter: Hitta sevärdheter: Du använder ledtrådar för att hitta de bästa sevärdheterna och gömda pärlorna i hela staden. Kartfunktionen i appen hjälper dig att ta dig dit. Lösa frågor: När du har kommit fram till den plats du letar efter kommer du att få frågor om sevärdheten. För det mesta finns svaren gömda i skyltar, bilder osv. Ett bra och roligt sätt att lära sig nya saker om staden. Ha roligt: Under äventyret kan du också förvänta dig spännande fotouppgifter som kräver en hel del kreativitet. Om du bemästrar ögonblicksbilderna kommer du att belönas med poäng. Längs vägen kommer du att nå fantastiska platser som "Lower Gardens", "Bournemouth Pier", "War Memorial" och många fler spännande sevärdheter i grannskapet. När du har bokat spelet får du en spelkod via e-post med instruktioner om hur du spelar. Bege dig till "The Square" och använd koden för att låsa upp spelet i appen. Turen slutar vid Russell-Cotes Art Gallery and Museum. Upplevelsen är inte begränsad i tid. Du kan utforska staden i din egen takt och ta pauser. Ladda bara ner Explorial-appen, gå till startpunkten och du är redo att börja med spelet. Turen varar i genomsnitt ca 1-2 timmar.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Bournemouth

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Bournemouth?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Bournemouth:

Sevärdheterna i Bournemouth du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Bournemouth?

De bästa dagsturerna från Bournemouth:

Se alla dagsturer från Bournemouth på GetYourGuide

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Bournemouth?

Här är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Bournemouth?

Se alla erbjudanden och rabatter i Bournemouth på GetYourGuide

Bournemouth: Vilka är de mest populära museerna och utställningarna?

De mest populära museerna och utställningarna i Bournemouth är:

Se alla museer och utställningar i Bournemouth på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Bournemouth

Att göra i Bournemouth

Städer i England

Bournemouth: Fler aktiviteter och sevärdheter

Bournemouth: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bournemouth

Samlat omdöme

4.7
(812 recensioner)