Westminster Abbey

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Planera ditt besök

 • Fotografering förbjuden

  Fotografering är inte tillåten i kyrkområdet, bara i klostergångarna bredvid. Det finns tydliga skyltar med information om vad som gäller var, men om du är osäker – fråga någon av de anställda.

 • Minnesstatyer

  Det finns flera minnesstatyer över personer som haft stor historisk betydelse men inte är begravda på platsen. Några av dem som hedrats med varsin staty är William Shakespeare, systrarna Brontë och Martin Luther King Jr.

 • Klädkod

  Eftersom Westminster Abbey är en kyrka bör du som besökare täcka axlar och knän. Män bör även ta av sig eventuella mössor, kepsar och hattar.

 • Bagage

  Större bagage är inte tillåtet inne i byggnaden. En bra idé är att i förväg lämpa av otympliga väskor och annat i ett av skåpen på någon av Londons större järnvägsstationer.

Praktisk information

 • När skall man åka?
  Westminister Abbeys öppettider varierar, så kolla gärna läget i förväg på nätet.
 • Vad kostar det?
  En inträdesbiljett till Westminister Abbey kostar 20 GBP, men det finns bland annat familjerabatt. I biljettpriset ingår en audioguide.
 • Behöver jag en guide?
  En guide kan vara bra att ha för den som vill veta mer om London och om Westminster Abbey! På så sätt får du inte bara djupare insikter om platsen, utan har dessutom någon som kan leda dig direkt till sevärdheterna.
 • Hur tar jag mig dit?
  Ta tunnelbanan till St. James's Park eller Westminster, eller kolla busstidtabellen för fler resalternativ.
 • Ytterligare tips

  • Rejäla skor rekommenderas! Golvytan är väldigt ojämn.

  • Kartor för rörelsehindrade finns på webbsidan DisabledGo.

Alla saker att se i Westminster Abbey

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Westminster Abbey? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Westminster Abbey

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 5 715 omdömen

Flodkryssning var kort men söt - inte för mycket kommentarer och något svårt att höra. Vi tog den från Tower of London till London Eye. Fångade sedan London Eye. Och så började bussturen. Oroa dig inte för mycket om din tid som anges på Eye-biljetterna - de släpper bara in dig genom att bara visa biljetten - se bara till att du får en tid och har streckkoden att skanna på din telefon. Bussturen är ett trevligt sätt att turnera runt i staden den första dagen bara för att lära känna din färd och se staden utan att gå genom tunnelbanan. Inse att en endagsbiljett är giltig i 24 timmar från det att du först kliver på bussen så att du kan göra en eftermiddag och sedan nästa morgon. Du kan börja var som helst där det finns en busshållplats. Visa dem dina biljetter i din app så skannas de.

Älskade London eye och flodkryssningen (guiden på båten var rolig och gjorde upplevelsen ännu bättre). Bussturen var medelmåttig, ganska förvirrande för vart vi var på väg osv, vissa busschaufförer var verkligen hjälpsamma andra inte så mycket. Sammantaget var en fantastisk upplevelse och skulle definitivt göra det igen.

Det var fantastiskt, vi såg många av sevärdheterna, väl synkroniserade med London Eye. Tower Bridge lyfts vid 17-tiden, vilket också var en fantastisk upplevelse. Nästa gång skulle jag boka en 2 dagars turné med Big Bus så att jag har mer tid att gå av.

Lätttillgänglig och snabb inträde. Boka med Get Your Guide. Gott om handsprit och renlighet. The Abbey är otrolig; gammal, historisk och storslagen. Många gravar av kungar och ledare!

Hade en trevlig tid mycket information barnens älskar det och lärde sig mycket om London på kort tid tack