Westminster Abbey

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Paketerbjudanden
  • Stadskort
110 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Westminster Abbey: Fler aktiviteter och sevärdheter

Westminster Abbey: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Westminster Abbey

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 11 982 omdömen

Ett riktigt intressant alternativ, du kan spara några zloty. Den har inte tillgång till alla Londons attraktioner (t.ex. för närvarande utan London Eye eller Sea Life), men det finns åtminstone några intressanta - The Shard, London Bridge, Tower of London, alla typer av kryssningar på Themsen, bussresa, Hard Rock Cafe, etc. Sammantaget rekommenderar jag det.

Allt gick smidigt! Boka helt enkelt London Eye-biljetten i förväg (via en länk efter bokning) vid önskad tidpunkt så behöver du inte vänta länge heller! Du kan gå på och av bussen vid vilken hållplats som helst längs rutten! Under resan kan du höra mycket information om sevärdheterna på rutten via ljudguiden, på ditt lokala språk! Det var en hektisk dag

RICHARD VAR EN MYCKET KUNNIG OCH LÄTTSAM GUIDE. PERFEKT OM DU VILL HA EN PRIVAT RUNDTUR. Westminster Abbey är ett mycket bra val för den historieintresserade. Längden på turen gör att man hinner allt, men man ska vara intresserad. Passar bäst för tonåri gar och vuxna.

Vacker promenad där du passerar de viktigaste platserna och får alla förklaringar och många extra anekdoter av vår guide.

Super pålitlig och säker!! Jag använde Londra med 4 attraktioner för att ge mig grunden till en mycket bred lista. Skön!