London
Arkitektur

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Arkitektur i London

Vad finns det för andra saker att göra än Arkitektur som är värt att besöka i London?

Alla saker att se i London

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 7 920 omdömen

Första gången på en turnébuss runt London. Bussen var ren. Körningen var mycket bra. (Ingen galen körning!) Att använda hörlurarna är en bra idé! Informationen som gavs var relevant och korrekt sagt. Vi älskade det faktum att vi kunde lämna bussen för att titta närmare på ikoniska föremål; och sedan tillbaka på bussen, för resten av turen. Dessutom kunde vi åka på hela turnén flera gånger på tjugofyra timmar. Stort värde för pengarna. Vi rekommenderar bussturen!

Otroligt! Välj guidad tur när du kommer dit! Ger så mycket och du får gå till fler delar av kyrkan. Man bokar när man kommer i mån av plats. Gratis! Men läs på lite innan. Vi blev skickade till Galleriet medan vi väntade. Det var flera hundra trappsteg upp i tornet och vi hann inte gå nästa del. Men gå absolut upp där om du kan, strålande utsikt över London.

Jag njöt verkligen av denna dagstur. Kevin vår guide var extremt kompetent och full av intressanta fakta och information. Resan har ganska mycket körning, men det mesta görs genom den brittiska landsbygden och små städer och byar. Vi hade gott om tid att vandra genom de små städerna, äta lunch och njuta av det unika med de 4 byarna vi besökte.

Vi är supernöjda med turen! Carol var en otrolig guide. Vi hade dock gärna spenderar mer tid vid Highclere castle och kortat ner tiden i Oxford. Nu fanns inte tid att tex ta en kopp te i parken.

Mysig tur Roligt att se London ur ett annat perspektiv!