Välj datum

ArcelorMittal Orbit

ArcelorMittal Orbit: Fler aktiviteter och sevärdheter

ArcelorMittal Orbit: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om ArcelorMittal Orbit

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 1 443 omdömen

Det tillät oss att besöka många av Londons attraktioner på 2 dagar. I ordning, rundtur i 80+ attraktioner med en guide som ENDAST är på engelska (det vore bättre att specificera), Westminster Abbey, Tower Bridge, vi seglade på Themsen, tog Hop-on Hop-off-bussen, besökte Kensington Palace , gick på The Shard och besökte Southwark Cathedral. Endast Shard Climb och Londons 80+ attraktionerstur kräver reservation

Jag rekommenderar verkligen passet, inte bara är det ekonomiskt fördelaktigt, det är ett brett utbud av aktiviteter som gör att du slipper köerna. Använd i NewYork, London .... Jag tvekar inte längre att köpa ett pass och aktiviteter under mina resor.

Det är väldigt bekvämt, det är andra gången jag använder det och jag tar de aktiviteter som jag ska se. Utan att behöva köa, bara genom att lära den att gå till de platser du har valt. Att du väljer dem när du går eller går in.

Kolla alla attraktioner väl för där står det att du har tillgång till madame toussand eller Sherlock Holmes museum och när du kommer till attraktionen säger de att det inte är sant.

Passet är väldigt praktiskt och lätt att använda. Kontrollera att det är kompatibelt med ditt besök. Vi har tillåtit oss att göra några besparingar som inte är försumbara.