Välj datum

ArcelorMittal Orbit

Alla saker att se i ArcelorMittal Orbit

Vill du upptäcka vad som finns att göra i ArcelorMittal Orbit? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om ArcelorMittal Orbit

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 1 263 omdömen

Ett måste för alla som vill göra lite sightseeing i London. Individuella bidrag är vanligtvis mellan 20-35 pund. Utan London Pass blir detta snabbt extremt dyrt – speciellt för att du säkert kan ta med dig 2-4 sevärdheter en vanlig dag. Vi hade 10-dagarskortet och använde det mycket från London Zoo, Tower of London, Wetland Centre, London Dungeon, Brit Tours etc - och att lösa in det fungerade överallt utan problem!

LP:n är väldigt praktisk och om du väljer platserna med omtanke sparar den också mycket pengar. Biljetterna i London väldigt delvis väldigt dyra. det är tillrådligt att boka tidsluckbiljetter så långt det är möjligt. Uttalandet "Simply show your LP" är inte lämpligt för vissa platser; till exempel om du vill vara med på en gruppresa.

Det gör det mycket lätt att komma åt flera attraktioner, nästan alla som vem som helst skulle göra under sitt besök i London. Om det används väl, optimera tider, betalas den säkra kostnaden av. I mitt fall bad jag om det i 2 dagar, det gav mig mycket och jag betalade säkert mindre än att köpa alla biljetter till attraktionerna.

Vacker promenad där du passerar de viktigaste platserna och får alla förklaringar och många extra anekdoter av vår guide.

Очень захватывающий спуск ,я советую всем кричать во время спуска ,так ярче переживаешь эмоци)