Saker att göra i
Chester

Våra mest rekommenderade saker att göra i Chester

Från Manchester: Upptäck norra Wales, Snowdonia och Chester

1. Från Manchester: Upptäck norra Wales, Snowdonia och Chester

The tour leaves Manchester in the morning and heads straight for the border of Wales. Conwy is the first stop of the day, one of the most picture-perfect harbor towns in the world. Here you can see a castle perched by the sea, the world's smallest house, and lots of cute restaurants serving up the best fish and chips. Venture along the winding, scenic roads of the Snowdonia National Park before arriving in Betws-Y-Coed. This quaint town is known as the gateway to Snowdonia and is famous for its alpine trees and cozy cafes. Chester is your next stop. This is one of England's most historic towns and there is plenty to do here. It's advised to go straight to the ancient cathedral and learn about its remarkable past.

Chester: Halvtimmars citykryssning

2. Chester: Halvtimmars citykryssning

Från förtöjningen vid The Groves i Chester går du uppströms under Queen's Park Suspension Bridge och förbi stadens roddklubbar. Du följer sedan den svepande böjningen av Earl's Eye, passerar några fantastiska fastigheter vid floden och vänder vid stadens gränser. Under återresan berättar kommentaren om historien bakom några av de mer intressanta byggnaderna vid floden och om stadens rika romerska, medeltida och industriella arv. Kryssningarna avslutas sedan med en fantastisk utsikt över Chester Weir och Old Dee Bridge, innan man går av till The Groves.

Chester: Stad Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

3. Chester: Stad Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Ingen stad i Storbritannien är rikare på arkeologiska och arkitektoniska skatter än Chester, den muromgärdade staden vid floden Dee. På City Sightseeing Chester Open Top Bus Tour får du se stadsmuren, katedralen, den romerska amfiteatern och mycket, mycket mer. Upptäck hur Chester har överlevt och blomstrat genom historiens ebb och flod när du transporteras runt i staden. Precis som Chesters historia har varit sammankopplad med floden Dee, så är det även med Chester Tour. Bussen korsar Dee vid både Grosvenor- och Old Dee-broarna och vid The Groves finns en bekväm anslutning till flodkryssningarna som körs av Bithell's Boats. Turens hållplatser: 1) Chester bussbytespunkt 2) Foregate Street 3) City Road 4) Chesters järnvägsstation 5) St Johns kyrka, Vicar's Lane 6) The Groves 7) Pepper Street 8) Grosvenor Street 9) Handbridge 10) Lower Bridge Street 11) Nicholas Street 12) Chester Racecourse, Gamla hamnen

Från Manchester: Dagstur med minibuss till norra Wales och Snowdonia

4. Från Manchester: Dagstur med minibuss till norra Wales och Snowdonia

Upptäck de viktigaste sevärdheterna i norra Wales när du reser från Manchester på en guidad tur med livekommentarer. Beundra landskapet i Snowdonia National Park, titta på det ikoniska Conwy Castle och utforska den charmiga byn Betws-y-Coed. Gå ombord på en minibuss i Manchester och se fram emot en dag med utforskning av Snowdonia National Park. Vi börjar med Conwy, denna historiska kuststad är fylld av karaktär och historia. Strosa runt, titta in i butikerna eller ta en promenad ner till hamnen. Marknadsstaden har en rik historia och är känd för det medeltida Conwy Castle som har utsikt över havet. Därefter beger vi oss till Llanberis Slate Museum där du kan upptäcka mer av Wales rika kulturarv. Innan vi tar en tur längs en historisk järnväg, Llanberis Lake Railway, som tar passagerarna längs sidan av sjön med utsikt över bergen som omger området. Sedan kör vi över Pen-y-passet, en resa som verkligen är spektakulär med det hisnande landskapet. Det kommer att finnas gott om fotomöjligheter för dig och en chans att se det otroliga landskapet. Slutligen anländer vi till byn Betws-y-coed. Här får du chansen att se dig omkring och utforska den pittoreska walesiska byn. Den har varit en plats för inspiration för författare och konstnärer i århundraden. Efter en dag av upptäcktsfärder återvänder vi till Manchester.

Från Chester: Guidad sightseeingtur i norra Wales under en hel dag

5. Från Chester: Guidad sightseeingtur i norra Wales under en hel dag

Lämna den romerska staden Chester och åk till Wales på en 90-minuters resa med fullständiga berättelser som anländer till Llandudno. Besök det dolda kapellet St Tudno från 1100-talet på Great Orme. Därefter följer den muromgärdade staden Conwy, som byggdes 1283 med en fantastisk murkrets på 3,5 km. Gå in i Conwy Castle, ett grymt, mörkt stenfäste som byggdes av James of St George i samarbete med fransmannen Richard The Engineer. Därefter åker du till Snowdonia National Park med hjälp av noggrant utvalda, oväntade vägar med ett stopp vid den så kallade "huvudstaden i norra Wales", Betws-Y-Coed, ett bönehus i skogen. Ta slutligen den unika möjligheten att uppleva Pontcysyllte Canal Aqueduct, som byggdes av Sir Thomas Telford mellan 1795 och 1805. Förbered dig på att bli underhållen och informerad av din erfarna guide och chaufför längs vägen.

Chester: Haunted Self-Guided Audio Walking Tour

6. Chester: Haunted Self-Guided Audio Walking Tour

Om du gillar spöklika händelser och läskiga historier, då erbjuder denna vandring runt den historiska staden Chesters centrum lockande berättelser om det övernaturliga. Vi kommer att besöka några välbekanta landmärken - men förvänta dig inte en torr historieföreläsning. Jag känner min hemstad väl och kommer att lyfta fram några av de dolda hörnen som du inte hittar på typiska turer. Jag är trots allt en lokal pojke och jag kommer att dela med mig av min insiderkunskap. På denna turné får du höra om: • Romerska soldater bevakar fortfarande sin historiska garnison • Den hemska berättelsen om Chesters sista offentliga avrättning • Den spöklika munken som hemsöker stadens kusligaste passage • Chesters enda officiella exorcism Räkna med en timme för denna promenad. Det finns gott om kaféer och barer längs vägen för ett snabbt kaffestopp. Oavsett om det är första gången du är i staden eller om du är en lokal som vill lära dig mer om ditt hem, är Haunted Chester det perfekta sättet att se det i ett annat ljus.

Från Chester: Lake District heldags guidad sightseeingtur

7. Från Chester: Lake District heldags guidad sightseeingtur

Detta heldagsäventyr avgår från Chester och går rakt mot den ljuvliga landsbygden. Beundra utsikten när du reser till Storbritanniens största nationalpark, Lake District, och stannar vid det underjordiska Rheged Discovery Centre längs vägen. Under den delvis berättade 2-timmarsresan till Lake District, stannar turen också vid den berömda Castlerigg Neolithic Stone Circle där du kan känna uråldrig, mytisk energi flöda runt dig. Fortsätt efteråt till Grasmere Village som ståtar med en rad vacker 1800-talsarkitektur, såväl som den välkände poeten William Wordsworths grav. Efteråt, låt din näsa leda vägen till Sarah Nelson's Gingerbread Shop, där du kan smaka på ett urval av traditionella sötsaker från regionen. När du har fyllt på med pepparkakor är det dags att utforska nationalparken och navigera genom Langdales, även känd som "Lilla Schweiz". När du vandrar runt i parken kan du förundras över de hisnande vyerna som sprider sig över landskapet, som erbjuder några av de mest dramatiska och mångsidiga landskapen i Storbritannien. Under hela turnén finns det gott om stopp för att få ut det mesta av din resa till Lake District. En av dagens höjdpunkter inkluderar en promenad runt Blea Tarn innan ett stopp vid Ambleside där du kan gå vilse i labyrinten av slingrande gator eller shoppa i ett urval av pittoreska butiker.

Från Chester: Rundresa i norra Wales

8. Från Chester: Rundresa i norra Wales

Lämna stadens stress och jäkt bakom dig och utforska norra Wales under en dag. Med en bilresa genom fantastiska landskap och pittoreska byar får du se norra Wales skönhet i all sin prakt. Vi lämnar Chester bakom oss och stannar till i den historiska staden Conwy, där du kan se det magnifika 1200-talsslottet som reser sig högt över staden. Du får lite tid på dig att utforska och ta del av de sevärdheter och attraktioner som gör kuststaden till ett så populärt besöksmål. Efter en rundtur i staden ger vi oss av för att utforska den otroliga nationalparken Snowdonia, där vi stannar vid olika platser och det finns gott om möjligheter till fotostopp och för dig att verkligen njuta av denna vackra nationalpark. På väg till National Slate Museum får vi ta del av landets fascinerande historia och kulturarv; den viktorianska verkstaden byggdes vid foten av berget Snowdonia. Efteråt åker vi till Llanberis Lake Railway, där du kan sitta och koppla av och njuta av utsikten längs sjön Pardarn i hjärtat av Snowdonia. (Observera att tågresan endast ingår under mars-november). Vi åker sedan till den charmiga walesiska byn Betws-y-Coed som ligger i hjärtat av nationalparken. Byn, som en gång i tiden var en plats för pilgrimer, blev ett nav för konstnärer och författare som hämtade inspiration från naturen och landskapet som omger den. Det är ett underbart stopp på resan och en utmärkt plats för lite egentid att utforska. Vi åker sedan tillbaka mot Chester och återvänder till verkligheten efter en dag då vi har upptäckt denna otroliga del av världen.

Chester: Self-Guided City Sightseeing Treasure Hunt

9. Chester: Self-Guided City Sightseeing Treasure Hunt

Ge dig ut på en självguidad skattjakt för ett roligt och unikt sätt att utforska Chester. Få meddelanden till en telefon från kapten Bess, en snårig pirat som testar nya rekryter för att ansluta sig till hennes skepp. Res Captain Bess noggrant designade rutt genom staden. Följ skattkartorna för att komma till rätt plats, försök sedan dechiffrera ledtråden. Sök högt och lågt efter svaret och se dolda sevärdheter som vanligtvis missas av turister. Be om en ledtråd för att fortsätta resan genom staden om ledtrådarna blir för svåra. Börja vid framsidan av Chester Town Hall och smyg genom små gränder och viktorianska gator, förbi den fridfulla floden och de romerska ruinerna. Lär dig intressanta fakta och hör historier längs vägen om sevärdheterna längs Bess rutt och få en bättre förståelse av Chesters historia. Gör dig redo att utforska Chester på ett nytt sätt genom denna roliga och interaktiva skattjakt.

Från Liverpool: Chester Sightseeing halvdagsutflykt till kusten

10. Från Liverpool: Chester Sightseeing halvdagsutflykt till kusten

Du kommer att mötas av en representant för den lokala partnern vid Liverpools kryssningsterminal och visas till ditt fordon som transporterar dig under floden Mersey och passerar under ditt skepp på den 45-minuters korta turen till Chester. Vid ankomst kommer du att ha en fullständig guidad rundtur i Chester och ta in platsen för en romersk amfiteater, Norman Era Defensive Walls, utsikt över floden Dee som gav Chester dess medel för handel med resten av världen för hundratals år sedan innan den passerade av byggnader som går tillbaka till Tudor- och georgianska eran med viktoriansk arkitektur blandad för gott. Du kommer att se de berömda Rows som är Chesters unika shoppingupplevelse innan du slutligen når stadens centrum - Chester Cross. Härifrån har du fri tid att vandra på gatorna i denna historiska stad och prova några av de smaker som gör Cheshire så älskad av många, inklusive Cheshire Cheese och lokala Ales. Slutligen, med påsar laddade med souvenirer (och några delikatesser hämtade i de olika matbutikerna) kommer du att transporteras tillbaka till hamnen i Liverpool. Om tiden tillåter kan du till och med få träffa Fab Four innan du släpps tillbaka vid kryssningsterminalen

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Chester

Från Manchester: Upptäck norra Wales, Snowdonia och Chester

Från Manchester: Upptäck norra Wales, Snowdonia och Chester

The tour leaves Manchester in the morning and heads straight for the border of Wales. Conwy is the first stop of the day, one of the most picture-perfect harbor towns in the world. Here you can see a castle perched by the sea, the world's smallest house, and lots of cute restaurants serving up the best fish and chips. Venture along the winding, scenic roads of the Snowdonia National Park before arriving in Betws-Y-Coed. This quaint town is known as the gateway to Snowdonia and is famous for its alpine trees and cozy cafes. Chester is your next stop. This is one of England's most historic towns and there is plenty to do here. It's advised to go straight to the ancient cathedral and learn about its remarkable past.

Chester: Halvtimmars citykryssning

Chester: Halvtimmars citykryssning

Från förtöjningen vid The Groves i Chester går du uppströms under Queen's Park Suspension Bridge och förbi stadens roddklubbar. Du följer sedan den svepande böjningen av Earl's Eye, passerar några fantastiska fastigheter vid floden och vänder vid stadens gränser. Under återresan berättar kommentaren om historien bakom några av de mer intressanta byggnaderna vid floden och om stadens rika romerska, medeltida och industriella arv. Kryssningarna avslutas sedan med en fantastisk utsikt över Chester Weir och Old Dee Bridge, innan man går av till The Groves.

Chester: Stad Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Chester: Stad Sightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Ingen stad i Storbritannien är rikare på arkeologiska och arkitektoniska skatter än Chester, den muromgärdade staden vid floden Dee. På City Sightseeing Chester Open Top Bus Tour får du se stadsmuren, katedralen, den romerska amfiteatern och mycket, mycket mer. Upptäck hur Chester har överlevt och blomstrat genom historiens ebb och flod när du transporteras runt i staden. Precis som Chesters historia har varit sammankopplad med floden Dee, så är det även med Chester Tour. Bussen korsar Dee vid både Grosvenor- och Old Dee-broarna och vid The Groves finns en bekväm anslutning till flodkryssningarna som körs av Bithell's Boats. Turens hållplatser: 1) Chester bussbytespunkt 2) Foregate Street 3) City Road 4) Chesters järnvägsstation 5) St Johns kyrka, Vicar's Lane 6) The Groves 7) Pepper Street 8) Grosvenor Street 9) Handbridge 10) Lower Bridge Street 11) Nicholas Street 12) Chester Racecourse, Gamla hamnen

Från Manchester: Dagstur med minibuss till norra Wales och Snowdonia

Från Manchester: Dagstur med minibuss till norra Wales och Snowdonia

Upptäck de viktigaste sevärdheterna i norra Wales när du reser från Manchester på en guidad tur med livekommentarer. Beundra landskapet i Snowdonia National Park, titta på det ikoniska Conwy Castle och utforska den charmiga byn Betws-y-Coed. Gå ombord på en minibuss i Manchester och se fram emot en dag med utforskning av Snowdonia National Park. Vi börjar med Conwy, denna historiska kuststad är fylld av karaktär och historia. Strosa runt, titta in i butikerna eller ta en promenad ner till hamnen. Marknadsstaden har en rik historia och är känd för det medeltida Conwy Castle som har utsikt över havet. Därefter beger vi oss till Llanberis Slate Museum där du kan upptäcka mer av Wales rika kulturarv. Innan vi tar en tur längs en historisk järnväg, Llanberis Lake Railway, som tar passagerarna längs sidan av sjön med utsikt över bergen som omger området. Sedan kör vi över Pen-y-passet, en resa som verkligen är spektakulär med det hisnande landskapet. Det kommer att finnas gott om fotomöjligheter för dig och en chans att se det otroliga landskapet. Slutligen anländer vi till byn Betws-y-coed. Här får du chansen att se dig omkring och utforska den pittoreska walesiska byn. Den har varit en plats för inspiration för författare och konstnärer i århundraden. Efter en dag av upptäcktsfärder återvänder vi till Manchester.

Från Chester: Guidad sightseeingtur i norra Wales under en hel dag

Från Chester: Guidad sightseeingtur i norra Wales under en hel dag

Lämna den romerska staden Chester och åk till Wales på en 90-minuters resa med fullständiga berättelser som anländer till Llandudno. Besök det dolda kapellet St Tudno från 1100-talet på Great Orme. Därefter följer den muromgärdade staden Conwy, som byggdes 1283 med en fantastisk murkrets på 3,5 km. Gå in i Conwy Castle, ett grymt, mörkt stenfäste som byggdes av James of St George i samarbete med fransmannen Richard The Engineer. Därefter åker du till Snowdonia National Park med hjälp av noggrant utvalda, oväntade vägar med ett stopp vid den så kallade "huvudstaden i norra Wales", Betws-Y-Coed, ett bönehus i skogen. Ta slutligen den unika möjligheten att uppleva Pontcysyllte Canal Aqueduct, som byggdes av Sir Thomas Telford mellan 1795 och 1805. Förbered dig på att bli underhållen och informerad av din erfarna guide och chaufför längs vägen.

Chester: Haunted Self-Guided Audio Walking Tour

Chester: Haunted Self-Guided Audio Walking Tour

Om du gillar spöklika händelser och läskiga historier, då erbjuder denna vandring runt den historiska staden Chesters centrum lockande berättelser om det övernaturliga. Vi kommer att besöka några välbekanta landmärken - men förvänta dig inte en torr historieföreläsning. Jag känner min hemstad väl och kommer att lyfta fram några av de dolda hörnen som du inte hittar på typiska turer. Jag är trots allt en lokal pojke och jag kommer att dela med mig av min insiderkunskap. På denna turné får du höra om: • Romerska soldater bevakar fortfarande sin historiska garnison • Den hemska berättelsen om Chesters sista offentliga avrättning • Den spöklika munken som hemsöker stadens kusligaste passage • Chesters enda officiella exorcism Räkna med en timme för denna promenad. Det finns gott om kaféer och barer längs vägen för ett snabbt kaffestopp. Oavsett om det är första gången du är i staden eller om du är en lokal som vill lära dig mer om ditt hem, är Haunted Chester det perfekta sättet att se det i ett annat ljus.

Från Chester: Lake District heldags guidad sightseeingtur

Från Chester: Lake District heldags guidad sightseeingtur

Detta heldagsäventyr avgår från Chester och går rakt mot den ljuvliga landsbygden. Beundra utsikten när du reser till Storbritanniens största nationalpark, Lake District, och stannar vid det underjordiska Rheged Discovery Centre längs vägen. Under den delvis berättade 2-timmarsresan till Lake District, stannar turen också vid den berömda Castlerigg Neolithic Stone Circle där du kan känna uråldrig, mytisk energi flöda runt dig. Fortsätt efteråt till Grasmere Village som ståtar med en rad vacker 1800-talsarkitektur, såväl som den välkände poeten William Wordsworths grav. Efteråt, låt din näsa leda vägen till Sarah Nelson's Gingerbread Shop, där du kan smaka på ett urval av traditionella sötsaker från regionen. När du har fyllt på med pepparkakor är det dags att utforska nationalparken och navigera genom Langdales, även känd som "Lilla Schweiz". När du vandrar runt i parken kan du förundras över de hisnande vyerna som sprider sig över landskapet, som erbjuder några av de mest dramatiska och mångsidiga landskapen i Storbritannien. Under hela turnén finns det gott om stopp för att få ut det mesta av din resa till Lake District. En av dagens höjdpunkter inkluderar en promenad runt Blea Tarn innan ett stopp vid Ambleside där du kan gå vilse i labyrinten av slingrande gator eller shoppa i ett urval av pittoreska butiker.

Från Chester: Rundresa i norra Wales

Från Chester: Rundresa i norra Wales

Lämna stadens stress och jäkt bakom dig och utforska norra Wales under en dag. Med en bilresa genom fantastiska landskap och pittoreska byar får du se norra Wales skönhet i all sin prakt. Vi lämnar Chester bakom oss och stannar till i den historiska staden Conwy, där du kan se det magnifika 1200-talsslottet som reser sig högt över staden. Du får lite tid på dig att utforska och ta del av de sevärdheter och attraktioner som gör kuststaden till ett så populärt besöksmål. Efter en rundtur i staden ger vi oss av för att utforska den otroliga nationalparken Snowdonia, där vi stannar vid olika platser och det finns gott om möjligheter till fotostopp och för dig att verkligen njuta av denna vackra nationalpark. På väg till National Slate Museum får vi ta del av landets fascinerande historia och kulturarv; den viktorianska verkstaden byggdes vid foten av berget Snowdonia. Efteråt åker vi till Llanberis Lake Railway, där du kan sitta och koppla av och njuta av utsikten längs sjön Pardarn i hjärtat av Snowdonia. (Observera att tågresan endast ingår under mars-november). Vi åker sedan till den charmiga walesiska byn Betws-y-Coed som ligger i hjärtat av nationalparken. Byn, som en gång i tiden var en plats för pilgrimer, blev ett nav för konstnärer och författare som hämtade inspiration från naturen och landskapet som omger den. Det är ett underbart stopp på resan och en utmärkt plats för lite egentid att utforska. Vi åker sedan tillbaka mot Chester och återvänder till verkligheten efter en dag då vi har upptäckt denna otroliga del av världen.

Chester: Self-Guided City Sightseeing Treasure Hunt

Chester: Self-Guided City Sightseeing Treasure Hunt

Ge dig ut på en självguidad skattjakt för ett roligt och unikt sätt att utforska Chester. Få meddelanden till en telefon från kapten Bess, en snårig pirat som testar nya rekryter för att ansluta sig till hennes skepp. Res Captain Bess noggrant designade rutt genom staden. Följ skattkartorna för att komma till rätt plats, försök sedan dechiffrera ledtråden. Sök högt och lågt efter svaret och se dolda sevärdheter som vanligtvis missas av turister. Be om en ledtråd för att fortsätta resan genom staden om ledtrådarna blir för svåra. Börja vid framsidan av Chester Town Hall och smyg genom små gränder och viktorianska gator, förbi den fridfulla floden och de romerska ruinerna. Lär dig intressanta fakta och hör historier längs vägen om sevärdheterna längs Bess rutt och få en bättre förståelse av Chesters historia. Gör dig redo att utforska Chester på ett nytt sätt genom denna roliga och interaktiva skattjakt.

Från Liverpool: Chester Sightseeing halvdagsutflykt till kusten

Från Liverpool: Chester Sightseeing halvdagsutflykt till kusten

Du kommer att mötas av en representant för den lokala partnern vid Liverpools kryssningsterminal och visas till ditt fordon som transporterar dig under floden Mersey och passerar under ditt skepp på den 45-minuters korta turen till Chester. Vid ankomst kommer du att ha en fullständig guidad rundtur i Chester och ta in platsen för en romersk amfiteater, Norman Era Defensive Walls, utsikt över floden Dee som gav Chester dess medel för handel med resten av världen för hundratals år sedan innan den passerade av byggnader som går tillbaka till Tudor- och georgianska eran med viktoriansk arkitektur blandad för gott. Du kommer att se de berömda Rows som är Chesters unika shoppingupplevelse innan du slutligen når stadens centrum - Chester Cross. Härifrån har du fri tid att vandra på gatorna i denna historiska stad och prova några av de smaker som gör Cheshire så älskad av många, inklusive Cheshire Cheese och lokala Ales. Slutligen, med påsar laddade med souvenirer (och några delikatesser hämtade i de olika matbutikerna) kommer du att transporteras tillbaka till hamnen i Liverpool. Om tiden tillåter kan du till och med få träffa Fab Four innan du släpps tillbaka vid kryssningsterminalen

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Chester

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Chester?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Chester:

Sevärdheterna i Chester du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Chester?

De bästa dagsturerna från Chester:

Se alla dagsturer från Chester på GetYourGuide

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Chester?

Det här är de bästa aktiviteterna när du besöker Chester på en tajt budget:

Se alla aktiviteter i Chester med låga priser på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Chester

Att göra i Chester

Städer i England

Chester: Fler aktiviteter och sevärdheter

Chester: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Chester

Samlat omdöme

4.6
(572 recensioner)

Det var en väldigt trevlig dagstur och Darren underhöll oss väldigt bra och berättade mycket om historien. Bara en väldigt cool kille. Tyvärr kunde vi inte gå upp i bergen i Snowdonia eftersom det var dimma. Men så är det bara med vädret och den här tiden på året. Det var väldigt trevligt, tack så mycket!

Vår guide Shara var mycket bra. Hon är mycket kompetent, hon berättade för oss många kuriosa om platserna för turnén och hon var sällskap. Minibussen som användes var i perfekt skick. Det är en tjänst som jag rekommenderar och som jag definitivt kommer att ta hänsyn till för framtida destinationer

Guiden/chauffören Chris var en fantastisk människa! Han gjorde turen oförglömlig. jag och min dotter är/var så jättenöjda och vi har ett oersättlig minne av resan tack vare Chris från Rabbies 😇🙌🥰

Fantastisk dag, med 5 enormt rika stopp. Storslagna landskap. Transporten med minibuss är jättebra, guiden är jättebra, instruktionerna är tydliga, vi hinner vandra runt. En oförglömlig dag!

Fantastisk utflykt med en passionerad guide (Chris). Historiska och kulturella förklaringar under bussresor, självguidade besök på platser och städer/byar.