Sea Life London Aquarium

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Sea Life London Aquarium

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Sea Life London Aquarium? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sea Life London Aquarium

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 3 366 omdömen

Flodkryssning var kort men söt - inte för mycket kommentarer och något svårt att höra. Vi tog den från Tower of London till London Eye. Fångade sedan London Eye. Och så började bussturen. Oroa dig inte för mycket om din tid som anges på Eye-biljetterna - de släpper bara in dig genom att bara visa biljetten - se bara till att du får en tid och har streckkoden att skanna på din telefon. Bussturen är ett trevligt sätt att turnera runt i staden den första dagen bara för att lära känna din färd och se staden utan att gå genom tunnelbanan. Inse att en endagsbiljett är giltig i 24 timmar från det att du först kliver på bussen så att du kan göra en eftermiddag och sedan nästa morgon. Du kan börja var som helst där det finns en busshållplats. Visa dem dina biljetter i din app så skannas de.

Älskade London eye och flodkryssningen (guiden på båten var rolig och gjorde upplevelsen ännu bättre). Bussturen var medelmåttig, ganska förvirrande för vart vi var på väg osv, vissa busschaufförer var verkligen hjälpsamma andra inte så mycket. Sammantaget var en fantastisk upplevelse och skulle definitivt göra det igen.

Det var fantastiskt, vi såg många av sevärdheterna, väl synkroniserade med London Eye. Tower Bridge lyfts vid 17-tiden, vilket också var en fantastisk upplevelse. Nästa gång skulle jag boka en 2 dagars turné med Big Bus så att jag har mer tid att gå av.

Vi var här för första gången och skulle vilja se det igen och igen det var också lätt att komma in överallt med mig en riktigt bra biljett

Hade en trevlig tid mycket information barnens älskar det och lärde sig mycket om London på kort tid tack