Lägg till datum

Towern

Kronjuveler, Beefeaters, massor med korpar och otaliga rysliga historier. Allt detta och mer hittar du på det anrika fortet.

Towern: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

1. London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

Ta en tur av det tidlösa Towern, som har varit en del av den brittiska historien sedan 1000-talet. Unesco-världsarvet Towern byggdes 1086 av Vilhelm Erövraren.  Upptäck Londons slott, som är en säker fästning, ett kungligt palats och dessutom ett ökänt fängelse. Se korparna som bor runt murarna och ta reda på varför de anses vara Towerns beskyddare. Promenera över Tower Green för att se var många avrättningar ägde rum, bland annat av två av Henrik VIII:s fruar. Du får också tillträde till Towerns interiörer. Förbered dig på att bli bländad av Storbritanniens kronjuveler. Dessa ovärderliga symboler för den brittiska monarkin utgör världens största samling av kronjuveler. Titta på de 23 578 ädelstenarna, inklusive den glittrande kejserliga statskronan – enbart denna kronan har 2 868 diamanter, 273 pärlor, 17 safirer, 11 smaragder och 5 rubiner. Få värdefulla insikter i Towerns historia från några av dess mest kända invånare, Yeoman Body. Även om turerna för närvarande inte är tillgängliga kommer Yeoman Warders att finnas på plats för att berätta fascinerande historier om tornet genom tiderna.

London: Kryssning på Themsen - Westminster till Greenwich

2. London: Kryssning på Themsen - Westminster till Greenwich

Njut av vyerna över flera av Londons mest legendariska landmärken med en kryssning på Themsen. Res från Westminster till Greenwich och se många av Londons historiska sevärdheter från din plats ute på Themsen. Segla förbi ikoniska landmärken så som parlamentshuset Houses of Parliament, Tower Bridge och konstmuseet Tate Modern. Välj mellan en enkel- eller tur- och returresa som ger dig köföreträde. Slipp de långa köerna vid biljettkontoren när du går direkt ombord på den bekväma båten. Lyssna på den nedladdningsbara audioguiden på din smartphone medan du njuter av komforten hos ett modernt men traditionellt fartyg. Beundra skyskrapan The Shards pyramidform och se flera andra monument utmed Londons historiska vattenvägar. Gå ut på det öppna däcket för att beundra utsikten över Londons berömda landmärken. Stanna vid Embankment Pier, Festival Pier och Tower Bridge Quay innan du anländer till Greenwich Pier. Ta chansen att utforska Greenwich på ditt eget sätt. Se sevärdheter som Greenwich Market, Cutty Sark, National Maritime Museum, Greenwich Park och Royal Observatory, som alla ligger en kort promenad från piren ni anländer till.

London: Hop-on-hop-off-sightseeing med Tootbus

3. London: Hop-on-hop-off-sightseeing med Tootbus

Upplev det bästa av London på bara en dag med Tootbus London Discovery-tur. Stig ombord på en öppen buss som tar dig runt i staden och ger dig en hisnande utsikt över de främsta landmärkena, inklusive Tower of London, Tower Bridge, Westminster Abbey och mycket mer. Du får också se London Eye, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Covent Garden, Houses of Parliament, Big Ben, Buckingham Palace, St Paul's Cathedral, St James Palace och andra höjdpunkter i London. Använd bussresan för att göra en lista över platser du vill utforska och hoppa sedan av vid närmaste hållplats för att fördjupa dig i varje plats. Du kan se kronjuvelerna i Tower of London, titta på vaktbytet i Buckingham Palace eller klättra upp i kupolen i St Paul's Cathedral.  Matälskare kan besöka Borough Market, en av de bästa matmarknaderna i London, medan de som vill ha en rolig utekväll kan åka till Soho eller ta en tur på London Eye. Det är enkelt att ta sig från ett landmärke till ett annat medan ljudkommentarer guidar dig genom staden och ger dig insikter. Om du reser med barn får du inte missa den barnvänliga ljudkanalen som finns på engelska och franska och som kommer att underhålla barnen under hela turen. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar, beroende på vilket alternativ du väljer, och du kan hoppa på och av bussen ett obegränsat antal gånger under giltighetsperioden. Så kom och utforska det bästa av London på Tootbus hop-on-hop-off-busstur. Det finns också en hållplats precis framför Eurostar-stationen.

London: Towern med tidigt tillträde & möte med en Beefeater

4. London: Towern med tidigt tillträde & möte med en Beefeater

Utforska ett av Londons äldsta monument på en guidad tur i Tower of London tidigt på morgonen och se kronjuvelerna innan folkmassorna kommer. Undvik köerna med denna tidiga tur till den legendariska platsen där tre engelska drottningar avrättades, och få en introduktion till ursprunget till attraktionen innan du träffar en av Yeomen Warders, mer känd som Beefeaters. Lär dig mer om traditionerna hos dessa elitvakter, som historiskt sett ansvarade för fångarna i tornet och för att skydda kronjuvelerna. Res genom århundraden av brittisk historia samt se var Guy Fawkes ställdes inför rätta. Förundras över magnifika klot, svärd, ringar, kronor och spiror som användes vid kungliga ceremonier och kröningar. Stanna i Towern och utforska det i din egen takt när den officiella rundturen är slut. Vid bokning kan du välja att uppgradera din tur, så den inkluderar en biljett till Buckingham Palace. Om du väljer att uppgradera din tur kommer din guide att eskortera dig in i Buckingham Palace som bara öppnar sina dörrar för besökare två månader varje år. Dra nytta av ett unikt tillfälle att få en sällsynt inblick i kungligheternas privata residens. Tillgången är garanterad och det kommer inte att finnas några köer att vänta i. Dessa rum med påkostade lägenheter och glittrande rum rymmer några av de största skatterna i den kungliga samlingen. Med den officiella ljudguiden från Buckingham Palace kan du lära dig om palatsens historia och traditioner när du promenerar genom palatset och dess trädgårdar och tar in skönheten i denna pittoreska kungliga miljö.

London: Båttur på Themsen från Westminster till Tower Bridge

5. London: Båttur på Themsen från Westminster till Tower Bridge

Gå ombord på en sightseeingbåt vid Westminster Pier och färdas genom Londons hjärta och beundra de många sevärdheterna längs Themsen på vägen. Stanna till vid Embankment Pier, Festival Pier och Bankside Pier innan du anländer till Tower Bridge Quay. Se Sankt Paulskatedralen, The Shard, Tate Modern, Globe Theatre och mycket mer längs rutten. Välj en enkel resa till Tower Bridge Quay eller välj en tur och returresa och återvänd till Westminster. Lyssna på livekommentarer från din kapten och utnyttja de toppmoderna faciliteterna ombord på båten.   Ha fördel av regelbundna avgångar från Westminster Pier varje timme och få idealiska möjligheter att se ut från det öppna däcket på de moderna fartygen "Sapele" och "Mercuria" eller det öppna däcket på det traditionella "Sarah Kathleen". Varje fartyg har en bar som serverar lätta förfriskningar till försäljning.

London: Tower of London Beefeater Welcome & Crown Jewels

6. London: Tower of London Beefeater Welcome & Crown Jewels

Upplev kronjuvelerna, de berömda korparna och den otroliga kungliga historien på denna rundtur i tornet ledd av en expert engelsktalande lokal guide. Slå folkmassorna med din biljett för tidig tillträde och bevittna hur historien vaknar till liv i Tower of London. Din guide för en del av turnén kommer att vara en Yeoman Warder, mer känd som en Beefeater. Förbered dig på att bli imponerad när de delar med sig av berättelser om webbplatsen. Ställ frågor och ta en titt på hur en dag i en Beefeaters liv är. Känn spänningen av att se de världsberömda kronjuvelerna, Ravens Den och White Tower. Lär dig mer om den beryktade platsen för Tower Executions och ta en promenad på de historiska murarna. Utforska andra attraktioner på din fritid efter turnén, som Towers Mint, Bloody Tower och Medieval Palace.

London: Biljett till Big Bus med London Eye och kryssning på Themsen

7. London: Biljett till Big Bus med London Eye och kryssning på Themsen

Upptäck det bästa London har att erbjuda med en hop-on-hop-off-tur ombord på en dubbeldäckare med öppet övre däck och njut av en åktur på London Eye som en del av din biljett. Bege dig sedan ut på en avkopplande flodutflykt längs Themsen, som också ingår i biljetten. En hop-on-hop-off-tur erbjuder det perfekta sättet att se Londons bästa sevärdheter, landmärken och attraktioner på, helt i din egen takt. Den här turen ger dig obegränsat med tillgång till hop-on-hop-off-bussarna, med hållplatser strategiskt utplacerade nära toppsevärdheter så som Big Ben, Buckingham Palace, London Eye, Westminster Abbey, Tower Bridge och St Paul's Cathedral. Hoppa av bussen på Westminster Bridge för att njuta av en oförglömlig åktur med London Eye. Från toppen kan du njuta av den fantastiska utsikten i 360 grader, med vyer över stadens imponerande silhuett. Se Londons mest berömda sevärdheter, inklusive Big Ben och Westminsterpalatset från ett oöverträffat fågelperspektiv. Du kan börja turen från valfri Big Bus-hållplats. Populära utgångspunkter är London Eye, Marble Arch, Victoria Station och Trafalgar Square. Alla biljettyper inkluderar båtkryssningen längs Themsen mellan Tower of London till Westminster Pier (i båda riktningarna). Big Bus-linjernas höjdpunkter inkluderar: Buckingham Palace och vaktbytesceremonin Westminsterpalatset Big Ben Westminster Abbey 10 Downing Street Whitehall Piccadilly Circus. Oxford Street Regent Street Trafalgar Square. London Eye London Dungeon Sea Life London Aquarium Madame Tussauds Covent Garden. Bank of England Monument Sankt Paulskatedralen Towern Tower Bridge The Shard Stadshuset Lambeth Palace British Museum Marble Arch Mayfair Green Park Hyde Park Corner Harrods South Kensington Museums Kensington Palace Notting Hill

London: Båtutflykt på Themsen med afternoon tea

8. London: Båtutflykt på Themsen med afternoon tea

Upplev en engelsk tradition i stil på denna eftermiddagste rundturstur i London ombord på ett bekvämt flodkryssningsfartyg. Stig ombord på båten vid Tower Pier nära Towern och glid iväg medströms. Passera sevärdheter såsom Shakespeare's Globe, The Shard (Europas nuvarande högsta byggnad), London Eye och Houses of Parliament. Medan du blickar ut över sevärdheterna kommer du bli serverad smörgåsar, scones med grädde och jordgubbssylt, samt ett urval av traditionella kakor. Du kan njuta av obegränsat med te och kaffe till din måltid. Om du vill kan du unna dig själv ett glas mousserande champagne. Det finns en bar ombord med ett stort utbud av läsk och alkoholhaltiga drycker. Få inblick i nya fakta om London och dess monument från en sightseeingkommentar när du njuter av en plats vid ringsidan från Old Father Thames.

London: Bussrundtur med öppen topp med julbelysning på natten

9. London: Bussrundtur med öppen topp med julbelysning på natten

Förbered en minnesvärd jul med en festlig tur till Londons främsta sevärdheter. Uppe på en öppen dubbeldäckarbuss får du de bästa platserna i huset för att njuta av panoramautsikten över de glödande gatorna. Se staden lysa upp när solen går ner och se hur London firar jul. Sätt igång från det upplysta London Eye och vidare till det ikoniska Westminster Abbey och Big Ben. Förundras över de utsökta utställningarna på Regent Street och Oxford Circus. Se en av stadens högsta julgranar på Trafalgar Square och passera Buckingham Palace. Kör genom Londons slingrande gator och låt dig bländas av den glada inredningen. Lär dig några roliga fakta om varje plats med din levande guide.

London: London Pass med tillgång till över 80 attraktioner

10. London: London Pass med tillgång till över 80 attraktioner

Se allt som London har att erbjuda med London Pass. Med sin rika historia och kultur har London alltid mycket att erbjuda besökare. London Pass är ett komplett sightseeingpaket som ger dig tillgång till fler än 80 sevärdheter, rundturer och museer. Få tillgång till en stor variation av landmärken och sevärdheter, såsom Towern, London Zoo, Windsor Castle och mycket mer.  Njut av en dags tillgång till hop-on hop-off-bussarna med över 60 stopp i London, inklusive Buckingham Palace, Towern, Sankt Pauls-katedralen, Tower Bridge, Trafalgar Square och Piccadilly Circus. Passet är giltigt för en hel arbetsdag på 3 rutter. Du får också tillgång till särskilda förmåner för London Pass-innehavare, bland annat rabatter i presentbutiker vid vissa attraktioner. London Pass ger tillgång till över 80 sevärdheter, inklusive: POPULÄRA SEVÄRDHETER • The View från The Shard • Towern • 1 dag med hop-on hop-off-bussarna • Båt på Themsen (Uber Boat by Thames Clippers - 1 dags hop-on hop-off) • Windsor Castle (endast inträde på eftermiddagen) • Westminster Abbey • London Bridge-upplevelse • Tower Bridge Exhibition • ZSL London Zoo • Sankt Pauls-katedralen • Kensington Palace INTRESSANTA PLATSER: • Shakespeare's Globe Theatre • Royal Albert Hall • Royal Observatory, Greenwich. • Old Royal Naval College • Den målade salen • Cutty Sark • Kew Gardens • Hampton Court Palace • Apsley House • Benjamin Franklin House • Eltham Palace • Golden Hinde • Wellington Arch • Chelsea Physic Garden MUSEER OCH GALLERIER • London Transport Museum • Foundling Museum • Household Cavalry Museum • Charles Dickens-museet • Guards Museum • Cartoon Museum • Estorick Collection of Modern Italian Art • Wernher Collection på Ranger's House • Fan Museum • London Transport Museum • London Museum of Water and Steam • Garden Museum • Museum of Brands, Packaging, and Advertising • Queen's Gallery (tillfälligt stängt) • Pollocks Toy Museum • The Postal Museum TURER OCH UPPLEVELSER • ArcelorMittal Orbit • Arsenal FC Stadium (Emirates Stadium) • Rundtur av Chelsea FC Stadium • Rundtur av Tottenham Hotspur FC • Rundtur i Twickenham Stadium och World Rugby Museum • Rundturer på Wembley Stadium och mycket mer! Attraktioner och rundturer kan ändras. Kontrollera den digitala guiden som ingår i din bekräftelsevoucher för att se den fullständiga listan över inkluderade produkter, öppettider och bokningsinstruktioner, när det är tillämpligt, innan du åker

Tillgängliga aktiviteter

145 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 10

Towern: Fler aktiviteter och sevärdheter

Towern: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Towern

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 30 654 omdömen

Det skulle vara nödvändigt att lämna någon skylt vid hållplatserna som denna buss passerar. Det skulle vara bra att skicka en karta över de mottagna när turnén är kontrakterad för att kunna organisera innan start. De sa åt oss att gå på bussen men på din sida satte de några stopp men det var omöjligt för mig att se de samlade in. Mycket trevliga förare

Väldigt intressant plats och tillsammans med ljudguide (ingår inte) får man mycket intressant information också.

Jättetrevligt saknade dock lite guidning och att musiken var väldigt hög.

Intressant med vackra byggnader och otroligt mycket guld och juveler.

En trevlig bussresa med god mat och fantastisk service