Towern

Kronjuveler, Beefeaters, massor med korpar och otaliga rysliga historier. Allt detta och mer hittar du på det anrika fortet.

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Vattenaktiviteter
  • Paketerbjudanden
99 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Towern: Fler aktiviteter och sevärdheter

Towern: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Towern

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 22 522 omdömen

Ett riktigt intressant alternativ, du kan spara några zloty. Den har inte tillgång till alla Londons attraktioner (t.ex. för närvarande utan London Eye eller Sea Life), men det finns åtminstone några intressanta - The Shard, London Bridge, Tower of London, alla typer av kryssningar på Themsen, bussresa, Hard Rock Cafe, etc. Sammantaget rekommenderar jag det.

Allt gick smidigt! Boka helt enkelt London Eye-biljetten i förväg (via en länk efter bokning) vid önskad tidpunkt så behöver du inte vänta länge heller! Du kan gå på och av bussen vid vilken hållplats som helst längs rutten! Under resan kan du höra mycket information om sevärdheterna på rutten via ljudguiden, på ditt lokala språk! Det var en hektisk dag

Otroligt att kunna besöka en sån gammal byggnad, som varit hem till så många kungar och drottningar. Jobbigt med alla långa köer

Vacker promenad där du passerar de viktigaste platserna och får alla förklaringar och många extra anekdoter av vår guide.

Super pålitlig och säker!! Jag använde Londra med 4 attraktioner för att ge mig grunden till en mycket bred lista. Skön!