Välj datum

Towern

Kronjuveler, Beefeaters, massor med korpar och otaliga rysliga historier. Allt detta och mer hittar du på det anrika fortet.

119 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 8

Towern: Fler aktiviteter och sevärdheter

Towern: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Towern

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 28 765 omdömen

Efter att vi spontant ville gå till Naturhistoriska museet dagen innan och därför fick vänta 1 timme, laddade jag ner appen Getyourguide precis i kön och bokade biljetterna till tornet till nästa dag, så att vi kunde gå in direkt utan att vänta. Det var mitt 3:e eller 4:e besök i tornet så jag visste det redan, men det är alltid värt ett besök. Det var trevligt att det också fanns något för barn att prova på (Vita tornet) och att bilder också kunde tas med BF och att några människor gick omkring i historiska dräkter

Detta är förmodligen min favorit turistplats i London. Tyvärr saknades två av kronorna eftersom de skulle ändras inför kröningen i maj. Om du kan, ta en gratis Beefeater-turné; de väcker det till liv. Ta en matsäck. Mycket att se och många steg för att gå runt krigsborgen. Interaktivitetscenter för barn. Biljetterna är dyra och du måste betala för en ljudguide. Gör din egen forskning.

Biljetter köpta kvällen innan besöket, så fort du anländer räckte det med att visa koden som erhölls vid bokningstillfället, hoppar över kön för de som måste köpa biljetten. Trots kostnaden finns det mycket att se inuti, kronjuvelerna fantastiska

Vi gillade det väldigt mycket! Vi reste som en familj; våra barn är 7 och 17 år. Vi var där i början av februari och var ofta de enda på bussen :) Båtturen på Themsen var väldigt trevlig, men tyvärr lite kort. Annars rekommenderas varmt!

Mycket intressant aktivitet, särskilt med ljudguiden som ger mycket historisk information och låter dig följa turvägen efter färg. En plan finns vid entrén och i butiken finns ett häfte på alla språk och billigt.