London Transport Museum

  • Entrébiljetter
  • Stadskort
3 upplevelser hittades
Sortera efter:

London Transport Museum: Fler aktiviteter och sevärdheter

London Transport Museum: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London Transport Museum

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 1 623 omdömen

Ett riktigt intressant alternativ, du kan spara några zloty. Den har inte tillgång till alla Londons attraktioner (t.ex. för närvarande utan London Eye eller Sea Life), men det finns åtminstone några intressanta - The Shard, London Bridge, Tower of London, alla typer av kryssningar på Themsen, bussresa, Hard Rock Cafe, etc. Sammantaget rekommenderar jag det.

Det gör det mycket lätt att komma åt flera attraktioner, nästan alla som vem som helst skulle göra under sitt besök i London. Om det används väl, optimera tider, betalas den säkra kostnaden av. I mitt fall bad jag om det i 2 dagar, det gav mig mycket och jag betalade säkert mindre än att köpa alla biljetter till attraktionerna.

4 aktiviteter: besök i Tower of London, besök i London med buss, guidad rundtur i Harry Potter London och hårdrockscafémåltid.

Vacker promenad där du passerar de viktigaste platserna och får alla förklaringar och många extra anekdoter av vår guide.

Super pålitlig och säker!! Jag använde Londra med 4 attraktioner för att ge mig grunden till en mycket bred lista. Skön!