Upplevelser i
Bath

Res tillbaka i tiden, utforska antika bad och drick traditionellt te i denna typiska engelska stad.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Bath

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Bath? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Bath

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 5 294 omdömen

Recensionen gäller turnén inklusive Windsor, eftersom den andra på grund av lågt valdeltagande fick oss att delta i turer med tillräckligt många deltagare inklusive Windsor. Och det var bättre på det här sättet eftersom slottet är underbart ... kanske entréavgiften är dyr för vad den erbjuder men detta är sant nästan överallt i England. Guide som heter Kevin mycket bra kompetent aldrig påträngande och mycket förberedd. Upptagen och intensiv dag men tillräckligt med tid för att få en uppfattning om allt och bekväm tränare. Stra föreslog

Detta var en av de bästa turnéerna vi hade från Get your guide. Mycket välplanerad med tillräckligt med tid att utforska saker. Vår reseguide, Margaret, var mycket informativ under hela vår resa. Hennes instruktioner var mycket tydliga och tydliga. En av de bästa reseguiderna vi någonsin haft! Rekommenderar starkt turné. Värde för pengar.

Vi gjorde dagsturen Windsor, Stonehenge och Bath! Det var en mycket trevlig och intressant dag, vi hade tur eftersom det var lite trafik och få människor, men det är verkligen värt det, Evan Evans guide och förare var riktigt vänliga, trevliga och mycket hjälpsamma! Vi är väldigt lyckliga!

Eugene min reseguide var fantastisk! Han var kunnig och underhållande, vilket på en 12 timmars turné är en stor. Han ny exakt när han skulle engagera oss mitt i en lång bussresa.

Välarrangerad bussresa till fantastiska resmål med tydliga hållpunkter. Väldigt bra och underhållande guide (Bruce)