Välj datum

Observatoriet i Greenwich

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Stadskort
  • Heldagsturer
  • Paketerbjudanden
12 upplevelser hittades
Sortera efter:

Alla saker att se i Observatoriet i Greenwich

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Observatoriet i Greenwich? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Observatoriet i Greenwich

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 3 320 omdömen

Fantastisk upplevelse för min partner och mig själv, bartendern Alfie och besättningen var helt fantastiska och gjorde vår resa Så bra valuta för pengarna drinkpriserna var mycket rimliga Personalen var så hjälpsam Båten var så obefläckat ren kommentaren genom resan var så informativ Skulle en miljon procent rekommenderar att göra den här resan Killarna på båten kunde inte göra tillräckligt för dig Alfie specialitet är en toppkille och så vänlig, tänk inte två gånger på att göra den här resan A*

Ett måste för alla som vill göra lite sightseeing i London. Individuella bidrag är vanligtvis mellan 20-35 pund. Utan London Pass blir detta snabbt extremt dyrt – speciellt för att du säkert kan ta med dig 2-4 sevärdheter en vanlig dag. Vi hade 10-dagarskortet och använde det mycket från London Zoo, Tower of London, Wetland Centre, London Dungeon, Brit Tours etc - och att lösa in det fungerade överallt utan problem!

Det gör det mycket lätt att komma åt flera attraktioner, nästan alla som vem som helst skulle göra under sitt besök i London. Om det används väl, optimera tider, betalas den säkra kostnaden av. I mitt fall bad jag om det i 2 dagar, det gav mig mycket och jag betalade säkert mindre än att köpa alla biljetter till attraktionerna.

Mycket bra! Kunnig och inspirerande guide som berättade med inlevelse. Det märktes tydligt att han var intresserad av att dela med sig. Riktigt bra också att man kunde hoppa av i Greenwich och ta en senare båt tillbaka till Westminster.

Vacker promenad där du passerar de viktigaste platserna och får alla förklaringar och många extra anekdoter av vår guide.