Välj datum

Observatoriet i Greenwich

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Stadskort
  • Heldagsturer
  • Paketerbjudanden
12 upplevelser hittades
Sortera efter:

Observatoriet i Greenwich: Fler aktiviteter och sevärdheter

Observatoriet i Greenwich: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Observatoriet i Greenwich

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 3 673 omdömen

Det tillät oss att besöka många av Londons attraktioner på 2 dagar. I ordning, rundtur i 80+ attraktioner med en guide som ENDAST är på engelska (det vore bättre att specificera), Westminster Abbey, Tower Bridge, vi seglade på Themsen, tog Hop-on Hop-off-bussen, besökte Kensington Palace , gick på The Shard och besökte Southwark Cathedral. Endast Shard Climb och Londons 80+ attraktionerstur kräver reservation

Det var en kanonbra sightseeing resa med en förträfflig tour guide (som poängterade att han egentligen inte var någon tour guide). Kanon att man kunde välja om man ville sitta inne eller ute. Tyckte om att det fanns en kiosk som sålde lite allt möjligt och bra med toaletter.

Jag rekommenderar verkligen passet, inte bara är det ekonomiskt fördelaktigt, det är ett brett utbud av aktiviteter som gör att du slipper köerna. Använd i NewYork, London .... Jag tvekar inte längre att köpa ett pass och aktiviteter under mina resor.

Det är väldigt bekvämt, det är andra gången jag använder det och jag tar de aktiviteter som jag ska se. Utan att behöva köa, bara genom att lära den att gå till de platser du har valt. Att du väljer dem när du går eller går in.

Passet är väldigt praktiskt och lätt att använda. Kontrollera att det är kompatibelt med ditt besök. Vi har tillåtit oss att göra några besparingar som inte är försumbara.