Lägg till datum

London
Sightseeing

Sightseeing

Våra mest rekommenderade London Sightseeing

London: Biljett till The London Eye

1. London: Biljett till The London Eye

Kliv in i en inglasad kabin och känn spänningen när du åker upp över vattnet och se Westminsterpalatset och Big Ben på nära håll. Sväva ovanför de magnifika byggnaderna till en höjd på 135 meter inuti världens högsta roterande observationshjul.  Beundra en fascinerande 360 graders utsikt över hela staden som ligger framför dig. Se ut över de mest kända landmärkena, som Buckingham Palace, Sankt Paulskatedralen, Towern och upp till 40 kilometer utanför London – ända till Windsor Castle på en klar dag. Upplev den gradvisa rotationen och låt dig förundras över Londons liv och rörelse under dig. Beundra den vackra solnedgången över staden eller alla de tusentals blinkande ljusen när mörkret har lagt sig. 

London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

2. London: Biljett till Towern & utställningen av kronjuvelerna

Ta en rundtur i det tidlösa Tower of London - en del av den brittiska historien sedan 1000-talet. Detta UNESCO-världsarv byggdes år 1086 av Vilhelm Erövraren. Upptäck Londons slott - en säker fästning, kungligt palats och ökänt fängelse. Spot korparna som bor i lokalerna och ta reda på varför de är kända som tornets väktare. Strosa över Tower Green för att se var många avrättningar ägde rum, inklusive de av 2 av Henry VIII: s fruar. Du kommer också att ha tillgång till insidan av tornet. Förbered dig på att bli bländad av Förenade kungarikets kronjuveler. Dessa ovärderliga symboler för den brittiska monarkin utgör den största arbetssamlingen av kronjuveler i världen. Pore över de 23 578 ädelstenarna, inklusive den glittrande Imperial State Crown - denna bit ensam har 2 868 diamanter, 273 pärlor, 17 safirer, 11 smaragder och 5 rubiner. Få värdefulla insikter i tornets historia från några av dess mest berömda invånare, Yeoman Body. Även om turerna för närvarande inte är tillgängliga kommer Yeoman Warders att finnas på plats för att ge fascinerande berättelser om tornet genom tiderna.

Från London: Tur till Harry Potter Warner Bros Studios

3. Från London: Tur till Harry Potter Warner Bros Studios

Perfekt för dem med en förkärlek för Harry Potter. Denna Warner bro studio rundturen erbjuder en unik möjlighet att utforska de magiska Harry Potter-filmerna – som tillsammans utgör den mest framgångsrika filmserien någonsin. Följ med bakom kulisserna och upptäck ett stort antal fantastiska kulisser, kostymer och rekvisita. Lär dig några välbevarade hemligheter, bland annat fakta om de specialeffekter och animatronics som gjorde Harry Potter-filmerna så populära över hela världen. Stig in på de berömda kullerstenarna i Diagon Alley, med skyltfönster av Ollivanders trollstavsbutik, Flourish and Blotts och Weasleys' Wizard Wheezes. Se ikoniska rekvisita från filmerna, inklusive Harrys Nimbus 2000 och Hagrids motorcykel. Återupptäck andra minnesvärda kulisser från filmserien, inklusive Gryffindors gemensamma rum, pojkarnas sovsal, Hagrids hydda och klassrummet för trolldrycker. Besök plattform 9 ¾ och åk med Hogwartsexpressen. Utforska en perfekt återskapad plattform och själva tåget och återupplev magin från Harrys resor till Hogwarts genom att posera med en bagagevagn precis innan den försvinner genom väggen och gå genom tågvagnen. Lär dig hur de ikoniska tågscenerna filmades och bläddra bland din favoritkaraktärs bagage! Avsluta ditt Hogwarts Express-äventyr i en souvenirbutik med tågtema och köp godbitar inspirerade av dina favorit Potter-filmer. För första gången någonsin kan du gå in i Gringotts Wizarding Bank! Promenera genom Gringotts trollkarlsbank, Lestranges valv, ett galleri med svartalver och mycket  mer. Beundra de imponerande marmorkolonnerna och upptäck de kostymer och proteser som tillhör Bogrod, Griphook och många andra Goblin-bankirer. Våga dig sedan in i djupet av Lestranges valv, som användes  för att förvara Bellatrix Lestranges skatter och omge dig själv med dyrgriparna. Du har ungefär fyra timmar på dig att njuta av Harry Potter-studions magi. På grund av intensiv trafik under vissa delar av året kan rundturen kortas ned något, men minsta tid du tillbringar i studion är fyra timmar. Med bussresan inräknad tar hela rundturen 7-7,5 timmar, beroende på trafiken och entrétider. Upptäck Hogwarts: 2 maj - 4 september 2023: För första gången sedan inspelningen kommer över 400 flytande ljus att pryda det förtrollade taket i den stora salen, vilket ger besökarna en chans att kliva in i kulisserna precis som skådespelarna skulle ha sett dem under Harry Potter och de vises sten.

London: Kryssning på Themsen - Westminster till Greenwich

4. London: Kryssning på Themsen - Westminster till Greenwich

Njut av vyerna över flera av Londons mest legendariska landmärken med en kryssning på Themsen. Res från Westminster till Greenwich och se många av Londons historiska sevärdheter från din plats ute på Themsen. Segla förbi ikoniska landmärken så som parlamentshuset Houses of Parliament, Tower Bridge och konstmuseet Tate Modern. Välj mellan en enkel- eller tur- och returresa som ger dig köföreträde. Slipp de långa köerna vid biljettkontoren när du går direkt ombord på den bekväma båten. Lyssna på den nedladdningsbara audioguiden på din smartphone medan du njuter av komforten hos ett modernt men traditionellt fartyg. Beundra skyskrapan The Shards pyramidform och se flera andra monument utmed Londons historiska vattenvägar. Gå ut på det öppna däcket för att beundra utsikten över Londons berömda landmärken. Stanna vid Embankment Pier, Festival Pier och Tower Bridge Quay innan du anländer till Greenwich Pier. Ta chansen att utforska Greenwich på ditt eget sätt. Se sevärdheter som Greenwich Market, Cutty Sark, National Maritime Museum, Greenwich Park och Royal Observatory, som alla ligger en kort promenad från piren ni anländer till.

London: Madame Tussauds

5. London: Madame Tussauds

Miljontals människor har strömmat in genom dörrarna till Londons Madame Tussauds sedan det öppnade för över 200 år sedan. Lägg till ditt namn på listan och gå upp på röda mattan för att se alla dina favoritstjärnor. Repen och stolparna i museistil har försvunnit, så du kan verkligen komma nära inpå A-listans kändisar, sportlegender, politiska tungviktare och historiska ikoner. Återupplev ögonblicken och händelserna som skapade världsnyheter. Möt dina favoritkändisar - så som Eddie Redmayne, Benedict Cumberbatch och Tom Hardy - på den ultimata festen. Hälsa folket med den brittiska kungafamiljen på Buckingham Palaces ikoniska balkong, ta en selfie med det kungliga paret Harry och Meghan och träffa Harry Styles. Utforska den vilda djungeln i Kong: Skull Island med Tom Hiddleston som kapten James Conrad eller ta en taxi genom London för en resa genom 400 år av huvudstadens historia. Använd sedan kraften för att transporteras till en galax långt, långt borta och bli en stjärna i det stora Star Wars-universumet.

Magiska London: Guidad vandring i Harry Potters fotspår

6. Magiska London: Guidad vandring i Harry Potters fotspår

Gå i dina favorittrollkarlars (och häxors) fotspår och utforska mugglarnas London. Din guide är en Harry Potter-entusiast som har laddat upp med både kuslig och underbar bok- och filmkuriosa för hela rundturen.  Möt din guide och börja ditt äventyr med att ta reda på vilket av Hogwarts elevhem du tillhör. Tävla mot andra elevhem i en interaktiv frågesport och se vilka platser som inspirerade J.K. Rowling, från Shakespeares Globe till de smala gränder i London som var inspirationen till Knockturn Alley. Höjdpunkterna inkluderar bland annat att promenera förbi det hemliga trollkarlsvärdshuset Den Läckande Kitteln. Utforska den verkliga Diagongränden, där Harry köper sin första trollstav. Du får även se bron som förstördes av dödsätarna i "Harry Potter och Halvblodsprinsen".  Under en del av din guidade tur kan du välja att antingen ta Londons tunnelbana eller en kort båttur på Themsen. Båda alternativen följer denna resväg:  1. Southwark Cathedral 2. Borough Market 3. The Golden Hinde 4. Winchester Palace 5. Museet för fängelset Clink 6. Shakespeare's Globe Theatre 7. Millennium Bridge 8. Daniel Radcliffes skola 9. The London Eye 10. Floden Themsen 11. Sherlock Holmes Pub 12. Great Scotland Yard 13. Gringotts trollkarlsbank 14. Världens minsta polisstation 15. Trafalgar Square 16. Knockturn Alley 17. Diagon Alley 18. Palace Theatre

London: Biljett till Tower Bridge

7. London: Biljett till Tower Bridge

En resa till London skulle inte vara komplett utan ett besök på Tower Bridge, ett av stadens mest kända landmärken. Ett besök på Tower Bridge tar dig tillbaka till den viktorianska eran och fördjupar dig i landmärkenas historia från allra första början. Beundra utsikten över staden från den fantastiska glasgången som ligger 42 meter över Themsen. Beläget mellan de norra och södra tornen kan du njuta av en imponerande och unik utsikt över staden. Du kan också läsa allt om Tower Bridges historia och konstruktion. Gör en resa tillbaka i tiden och upptäck de imponerande viktorianska maskinrummen som en gång drev Tower Bridge. Se var mer än 80 personer behövde arbeta för att driva motorerna och höja bron. Maskinrummen kommer att tända dina sinnen för att få en känsla av hur det var på den viktorianska tiden. Se de tidigare arbetarna på Tower Bridge för evigt förevigade i den blå linjen som leder från tornen till de historiska maskinrummen. Den blå linjen belyser några av de okända hjältarna som höll det berömda landmärket i rörelse.

LHR London Heathrow Airport: Plaza Premium Lounge

8. LHR London Heathrow Airport: Plaza Premium Lounge

Undervik trängseln och kaoset i den allmänna avgångsloungen och koppla av med stil innan du flyger från London Heathrow Airport. Välj mellan en vistelse på 3 eller 6 timmar och gör dig sedan bekväm i någon av de premiumlounger som finns i terminal 2 (avgång), terminal 3 (ankomst), terminal 4 (avgång och ankomst) och terminal 5 (avgång). I loungen kan du njuta av möjligheten att koppla av före ditt flyg och koppla av på de bekväma sittplatserna medan du tittar på TV:n, som är utrustad med Sky Sports. Du kan också använda dig av loungernas obegränsade höghastighets-WiFi och äta en mängd nytillagad säsongsbetonad mat samt drycker från en fullservicebar.

London: Entrébiljett till Westminster Abbey

9. London: Entrébiljett till Westminster Abbey

Upptäck historiska Westminster Abbey i din egen takt. Fördjupa dig i denna plats för gudstjänst, firande och ceremoni, där många av Storbritanniens mest betydelsefulla ögonblick i historien har ägt rum. Se kröningsstolen, landets äldsta möbel som fortfarande används för sitt ursprungliga syfte. Sedan 1066 har katedralen varit värd för kröningen av alla brittiska monarker, inklusive drottning Victoria och Elizabeth II. Lär dig hur kyrkan är viloplats för många stora monarker, poeter, musiker, vetenskapsmän och politiker. Utforska Poets Corner, som kallas så på grund av de många poeter och författare som ligger begravda här.

London: Hop-on-hop-off-sightseeing med Tootbus

10. London: Hop-on-hop-off-sightseeing med Tootbus

Upplev det bästa av London på bara en dag med Tootbus London-turnén. Gå ombord på en öppen buss som tar dig runt staden och ger hisnande utsikt över de bästa landmärkena inklusive Tower of London, Tower Bridge, Westminster Abbey och mer. . Du kommer också att se London Eye, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Covent Garden, Houses of Parliament, Big Ben, Buckingham Palace, St Paul's Cathedral, St James Palace och andra Londons höjdpunkter. . Använd bussresan för att göra en träfflista över platser du vill utforska och hoppa sedan av vid närmaste busshållplats för att fördjupa dig djupare på varje plats. Du kan se kronjuvelerna vid Tower of London, titta på vaktbytet vid Buckingham Palace eller klättra upp kupolen i St Paul's Cathedral. Matälskare kan besöka Borough Market, en av de bästa matmarknaderna i London, medan de som letar efter en rolig utekväll kan åka till Soho eller ta en tur på London Eye. Njut av ett enkelt sätt att komma från ett landmärke till ett annat medan ljudkommentarer guidar dig över staden och ger dig insikter. Om du reser med barn, missa inte den barnvänliga ljudkanalen som finns på engelska och franska, vilket kommer att hålla dem underhållna under hela turnén. Din biljett är giltig i 24, 48 eller 72 timmar, beroende på vilket alternativ du väljer, och du kan hoppa på och av bussen ett obegränsat antal gånger under giltighetsperioden. Så kom och utforska det bästa av London på denna hop-on hop-off-busstur. Vi har också ett stopp precis framför Eurostar-stationen.

492 aktiviteter hittades
Sortera efter:
London

London

Vanliga frågor om Sightseeing i London

Vad finns det för andra saker att göra än Sightseeing som är värt att besöka i London?

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Fantastisk upplevelse och vi hade turen att få en riktigt bra guide. Väl värt pengarna och både jag och min pojkvän tyckte allt var jättebra.

En upplevelse! Det var mycket större än jag föreställt mig och fantastiska miljöer/scener.

Intressant att få se denna innovativa arena. Trevliga guider och allt fungerade toppen.

Fantastisk upplevelse!! Så värt pengarna!! Skulle lätt göra det igen!

Intressant med vackra byggnader och otroligt mycket guld och juveler.