Välj datum

London Audioguider

72 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om London

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i London?

Vilka är de bästa dagsturerna från London?

De bästa dagsturerna från London:

Warner Bros. Studio London

London: Fler aktiviteter och sevärdheter

London: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 18 283 omdömen

Mycket trevlig resa till Greenwich. Bra kommentar från besättningen med historiska och roliga fakta om platser vi passerade. Hoppade av i Greenwich för en promenad runt och lunch innan vi kom tillbaka till Westminster. Det är andra gången jag gör denna kryssning och rekommenderar starkt till alla som kommer att besöka London.

Det var en fantastisk upplevelse, med en båttur på Themsen. Reseguiden var mycket trevlig och berättade historien om flödden Themsen och de vackra Londons broarna, om London och Londons vackra byggnader. Det var också en stor attraktion med Golden Eye, med utsikt över London. Rekommenderar varmt, Gidra

Det var en kanonbra sightseeing resa med en förträfflig tour guide (som poängterade att han egentligen inte var någon tour guide). Kanon att man kunde välja om man ville sitta inne eller ute. Tyckte om att det fanns en kiosk som sålde lite allt möjligt och bra med toaletter.

Mycket bra guidning av arenan. Var både roligt med mycket skratt och intressant. Hela familjen är mycket nöjda med upplevelsen.

Our tour guide Jordan was brilliant on the Thames cruise, very entertaining and informative.