Upplevelser i
Windsor

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Windsor

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Windsor?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Windsor:

Alla saker att se i Windsor

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Windsor? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Windsor

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 6 252 omdömen

Vi njöt av dagen! Det var skönt att kunna sätta sig på bussen och inte stressa över att köra i ett annat land. Bussen har USB-portar vid varje säte för att ladda telefoner vilket var trevligt. Vi hade Lesley som vår guide och Paul som vår förare och vilket team de är! Det verkade som om de älskade att visa oss runt. Lesley var mycket kunnig och hade mycket att berätta om överallt där vi gick! Jag kommer att säga att vi kände oss lite förhastade vid Windsor Castle, så om det är en plats som du känner att du vill ha extra tid på bör du titta på en annan rundtur. Men för oss personligen tog det inte ifrån dagen! Vi valde att inte ta den erbjudna ljudrundturen och gick genom statsrummen utan att lyssna. De ger dig tid på varje plats men du är ansvarig för att hitta din egen lunch. Så om du vill ha mer tid på platserna, skulle jag rekommendera att packa lite smörgåsar och snacks att ha på bussen så att du inte behöver oroa dig för att hitta lunch och missa önskad tid på varje plats. TA med

Vi hade bara en vecka på oss att njuta av Storbritannien och den här resan gjorde att vår sista dag slutade med ett BANG! Ja, det finns mycket att packa in på en dag, men det var helt värt det. Gör dig själv en tjänst och betala för paketet med biljetterna för du vill inte missa din buss som står i kö. Vår reseguide Nigel var exceptionell och levererade bra historia och den berömda brittiska humorn. Till alla som funderar på att ta resan, bara gör det!

Fantastisk upplevelse. Vi älskade hur, inte bara fick vi en rundtur i Windsors slott, Stonehenge och Oxford, utan även de platser vi passerade däremellan försågs med information från vår reseguide. Vår reseguide gav till och med kunskap om platser som används i Harry Potter-filmserien, vilket vi tyckte var riktigt coolt! Sammantaget hade vi en rolig upplevelse!

Välarrangerad bussresa till fantastiska resmål med tydliga hållpunkter. Väldigt bra och underhållande guide (Bruce)

Mycket smidigt med denna förbokade biljett. Ett fantastiskt besök på detta slott