Lägg till datum

Saker att göra i
Birmingham

Våra mest rekommenderade saker att göra i Birmingham

Birmingham: Inträdesbiljett till Cadbury World

1. Birmingham: Inträdesbiljett till Cadbury World

Lär dig hur din favoritkonfekt tillverkas, klotter i choklad och lägg till din favoritbehandling till en läcker kruka med varm smält Cadbury Dairy Milk med denna biljett till Cadbury World i Birmingham. . Upptäck kakaobönans ursprung innan du hoppar ombord på den magiska Cadabra-ridningen och träffar den ökända Cadbury-trummande gorillaen. Välj en favoritbehandling för att lägga till en smaskig kruka med varm flytande Cadbury Dairy Milk i Chocolate Making Zone. Gå med Freddo och en hel mängd Cadbury-karaktärer när de vispar bort dig i 4D Chocolate Adventure-biografupplevelsen, komplett med rörelsesäten. Dyk ner i en skål med flytande Cadbury Dairy Milk, åk Crunchie Rollercoaster och ta till himlen i ett Cadbury Creme Egg-luftskepp som styrs av Caramel Bunny.

Birmingham: National Sea Life Centre Entrébiljett

2. Birmingham: National Sea Life Centre Entrébiljett

Förbered dig på en undervattensvärld som är full till bredden med glittrande fjäll, enorma tentakler och knivskarpa tänder. Förundras över Gentoo-pingvinernas fräcka upptåg innan du möter en krabba eller sjöstjärna i den interaktiva klippbassängen. Upptäck de majestätiska maneterna, var modig och ta en titt på piratfiskarna och känn dig som en del av historien i 4D-biografen. Våga dig in i en undervattensvärld som inte liknar någon annan och möt några av de märkligaste varelser du någonsin kommer att träffa i Storbritanniens enda 360°-havstunnel, som är hemvist för hajar, rockor och en gigantisk grön havssköldpadda!

Birmingham: Legoland Discovery Center

3. Birmingham: Legoland Discovery Center

Upptäck LEGO:s underbara värld på Legoland Discovery Centre i Birmingham. Sätt liv i din fantasi och kreativitet vid de många byggstationerna, upptäck underverken i Miniland och njut av 4D-filmerna på LEGO® Cinema Experience. När du anländer utforskar du först Miniland och ser luftskepp slingra sig och torn glöda när den underbara LEGO-världen förändras från dag till natt. Spana in de busiga Minifigurerna som gömmer sig bland konstruktionerna och kolla in världens minsta Primark! Du kan väcka din fantasi och kreativitet till liv där du hjälper till att bygga den häftigaste staden du kan tänka dig vid byggstationerna. Från höga skyskrapor till mysiga stugor, möjligheterna är oändliga. Följ med dina favorit LEGO-figurer på actionfyllda äventyr i 4D LEGO Cinema Experience, komplett med regn, vind och till och med snö, allt under ett och samma tak. Njut av en uppslukande kort 4D-film som väcker karaktärerna till liv. Hoppa på åkturen Kingdom Quest för att besegra de bestialiska troll och luriga skelett som lurar. Kan du zappa dem alla för att rädda prinsessan? Barnen kan njuta av LEGO City Soft Play Area där de kan besegra en mängd olika hinder och rutschkanor. Välj att inkludera en inträdesbiljett till National SEALIFE Centre som ligger i närheten. Upptäck över 60 utställningar med sötvatten- och marint liv, till exempel gigantiska gröna havssköldpaddor, svartspetsade revhajar och tropiska revfiskar. Promenera genom den enda helt genomskinliga 360-graders undervattenstunneln i Storbritannien.

Birmingham: Inträdesbiljett till Winterbourne House and Garden

4. Birmingham: Inträdesbiljett till Winterbourne House and Garden

Bara några minuter från Birminghams centrum, är Winterbourne House en unik attraktion i vackra botaniska trädgårdar. Hitta dig själv i en 7 hektar stor oas med över 6000 olika växtarter och njut av en lugn promenad i lugna omgivningar. Inuti, fly den moderna världen när du utforskar tidstypiska rum fyllda med antikviteter och mjuka möbler från edwardianska eran. Lär dig mer om familjerna som bodde här och hur Winterbourne blev en del av University of Birmingham.

eSIM Europa och Storbritannien för resenärer

5. eSIM Europa och Storbritannien för resenärer

Oavsett om du är en resenär som utforskar Storbritannien eller ger dig ut på ett europeiskt äventyr i flera länder, ser ett eSIM-kort till att du alltid är uppkopplad. Njut av omedelbar mobil leverans och 1- till 30-dagars täckningsalternativ med 500 MB till 10 GB. Detta eSIM-kort är perfekt för moderna resenärer som använder enheter som iPhone eller andra smartphones med stöd för eSIM-funktionen. Njut av bekvämligheten med förbetald täckning på alla större europeiska destinationer med oavbruten uppkoppling och inga överraskningar. Detta eSIM-kort täcker följande platser: Österrike (Österreich) Belgien (Belgien) Bulgarien (Bulgarien) Cypern (Zypern) Kroatien (Kroatien) Danmark (Dänemark) Estland (Estland) Finland (Finnland) Frankrike (Frankreich) Tyskland (Deutschland) Grekland (Griechenland) Ungern (Ungarn) Irland (Irland) Island (Island) Italien (Italien) Lettland (Latvia) Litauen (Litauen) Luxemburg (Luxemburg) Malta Norge (Norwegen) Nederländerna (Niederlande) Polen (Polen) Portugal (Portugal) Slovakien (Slowakei) Slovenien (Slowenien) Spanien (Spanien) Förenade kungariket (Vereinigtes Königreich) Tjeckien (Tschechische Republik) Rumänien (Romania) Sverige (Schweden) Schweiz (Schweiz) Ukraina

Alton Towers Resort: Entrébiljett

6. Alton Towers Resort: Entrébiljett

Upptäck spänningen i Alton Towers Resort med sina många olika åkattraktioner, attraktioner och underhållning för spänningssökare, familjer och barn i alla åldrar! Se Alton Towers Dungeon som lanserades 2019 och är en skrattretande hemsk resa genom Staffordshires mörkaste historia. Upplev 7 berg- och dalbanor i världsklass över hela anläggningen. Åk på det senaste tillskottet, "Wicker Man", som förenar trä och eld, samt "Nemesis" med sina ikoniska vändningar, "Oblivion" med sitt branta vertikala fall och "The Smiler" med sitt världsrekord på 14 inversioner. För dem som har små barn i släptåg kan utforska "CBeebies Land", som är den perfekta platsen för att träffa några av dina CBeebies-favoritkompisar, däribland Teletubbies, Peter Rabbit och Postman Pat. Familjerna kan också upptäcka Sharkbait Reef av SEA LIFE, lära sig köra på Cuckoo Cars Driving School, åka med Runaway Mine Train eller njuta av spänningen i Spinball Whizzer!

Birmingham: City Center Walking Tour (10:30 & 5:00pm)

7. Birmingham: City Center Walking Tour (10:30 & 5:00pm)

Ta reda på hur Birmingham växte från en liten marknadsstad till den näst största staden i landet på denna guidade vandringstur i stadens centrum. Få autentiska insikter i det moderna livet i staden och utforska några dolda pärlor längs vägen. Möt din guide mitt i det frodiga grönska på Cathedral Square där du kan beundra den engelska barockarkitekturen i St Philip's Cathedral. Fortsätt ner Broad Street som är populär för sitt livliga nattliv. Lyssna när din guide berättar om Birminghams boom under den industriella revolutionen. Hör historien om dess ikoniska kanaler och om hur det är hemmet för Cadbury choklad. . Ta dig till Centenary Square där du kan beundra fontänerna. Promenera förbi den moderna Symphony Hall och gå till Victoria Square i centrum av staden. Se rådhuset och rådhuset. Avsluta din rundtur på Ikon Gallery från 1800-talet.

Birmingham: Slogging Gangs guidad stadsvandring

8. Birmingham: Slogging Gangs guidad stadsvandring

Gör en resa tillbaka i tiden och följ i Edward Shelbys och hans ökända kamraters fotspår på en guidad vandringstur i Birmingham. Vandra genom stadens mörka gränder och upptäck dolda hörn medan du lär dig mer om de sloggande gäng som verkade här under 1800- och 1900-talen. Möt din guide och börja utforska staden Birmingham. Lyssna på intressanta berättelser och lär dig mer om de ökända gängmedlemmarna som porträtteras i den populära serien Peaky Blinders, inklusive Billy Kimber och Alfie Solomon. Passera historiska sevärdheter när du vandrar genom staden och stanna till vid en lokal pub och ta tillfället i akt att njuta av en pint medan du är där.

Birmingham: Viktorianska kanaler till dagens stadsvandring

9. Birmingham: Viktorianska kanaler till dagens stadsvandring

Denna vandringstur börjar vid det moderna biblioteket i Birmingham på det helt nya Centenary Square. Den offentliga konsten på torget ger några tidiga ledtrådar till historien om denna centrala födelseplats för den industriella revolutionen. Byggnader runt omkring hjälper dig att förstå hur mycket konst och handel som finns i Birmingham idag. På väg genom International Convention Centre kan du beundra den moderna Symphony Hall, känd som en av världens bästa konserthusakustik. Upptäck varför öppnandet av James Brindleys kanal in till staden på 1770-talet var oerhört viktigt för Birminghams utveckling. Upplev dessa föryngrade vattenvägar och se de många nya användningsområden som de har fått. När du går genom Brindleyplace kan du se viktorianernas enorma ansträngningar för att göra den spirande staden till en förebild för andra. Det här var hemvist för det medborgerliga evangeliet, och under den kommunala revolutionen gjordes insatser för utbildning, rent vatten och bostäder av dålig kvalitet. Modern arkitektur finns överallt och promenaden genom stadens torg ger en uppfattning om hur gammalt och nytt har integrerats i den moderna staden.

Från Birmingham: Dagstur till Stonehenge och Bath

10. Från Birmingham: Dagstur till Stonehenge och Bath

Res med bekväm buss och besök två av södra Englands viktigaste historiska och kulturella landmärken på en och samma dag. Upplev Stonehenge och Bath när du reser från Birmingham i en gruppresa. Hoppa ombord på din bekväma buss och kör iväg från Birmingham. Hör intressanta fakta om regionen och din första destination - det förhistoriska monumentet Stonehenge på Salisbury Plain. Ta dig tid att utforska denna stämningsfulla plats på egen hand. Gå in, hämta en informativ ljudguide och åk skyttel eller följ stigarna till de UNESCO-listade stenarna som går tillbaka cirka 4 500 år. Åk till Bath och besök Pulteney Bridge, ett arkitektoniskt monument som du inte får missa. Paltney Bridge byggdes för ca 250 år sedan och ligger i hjärtat av Bath. Det rekommenderas för stadens gäster att ta en promenad från bron och längs flodstranden. Besök Bath Abbey, en anglikansk församlingskyrka och före detta benediktinerkloster i Bath, Somerset, England. Klostret grundades på 700-talet, omorganiserades på 900-talet och byggdes om på 1100- och 1500-talen. Njut av en stunds shopping på Green Street. Gå runt på gatorna och i de omgivande områdena som är fulla av oberoende butiker och stånd som kallar detta område sitt hem. I närheten av Green Street ligger också Jane Austen Center och puben The Raven, där du kan äta klassiska brittiska rätter. Ta en tur till Royal Crescent och Circus (Royal Crescent och Circus). Royal Crescent byggdes för cirka 250 år sedan och anses vara en av de finaste georgianska byggnaderna som finns att se i Storbritannien. Gå runt halvmånen och gå nerför Brock Street till cirkusen. Cirkusen byggdes av John Wood den äldre och är en kopia (i cirkelstorlek) av Stonehenge. Se de romerska baden som byggdes för nästan 2 000 år sedan. Besök Jane Austen Centre och den permanenta utställningen. Den ligger i ett georgianskt townhouse och berättar historien om Janes tid i Bath, inklusive hur det påverkade henne och hennes författarskap att bo här.

Alla aktiviteter

63 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Birmingham

Birmingham: Vilka är de mest populära museerna och utställningarna?

Birmingham: Fler aktiviteter och sevärdheter

Birmingham: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.