Saker att göra i
RHS Garden Wisley

RHS Garden Wisley: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

London: 3 dagar med sevärdheter som måste ses, inklusive London Eye

1. London: 3 dagar med sevärdheter som måste ses, inklusive London Eye

Om du vill se och göra så mycket som möjligt är detta tredagars London Pass® perfekt för dig. Med tillgång till 90+ attraktioner, turer, museer och saker att göra finns det verkligen något för alla. Ta en tur på London Eye, hoppa på en öppen busstur med Big Bus och njut sedan av stadens skyline ombord på en Uber Boat - och det är bara dag 1! De största attraktionerna inkluderar: - Lastminute.com London Eye (R) - Big Bus Hop-on Hop-off bussrundtur - Uber Boat med Thames Clippers - flodkryssning - Londons torn - Utsikten från Shard (R) - Westminster Abbey - Tower Bridge - Madame Tussauds London (R) - Rundtur på Shakespeares Globe Theatre - St Pauls katedral - London Zoo - London Bridge-upplevelse - Kensington Palace - Hampton Court-palatset - Windsor Castle (endast eftermiddag) - Rundtur på Arsenal Stadium Och mycket mer! London Pass® är perfekt för en kort semester eller som en del av en längre resa och gör sightseeing så enkelt - använd appen för att planera din resväg, boka vid behov och lösa in dina krediter för att utforska huvudstadens främsta attraktioner. Du behöver inte oroa dig för flera biljetter - allt du behöver finns i din handflata. (R) Bokning krävs. *Besparingar baserade på exempel på resvägar på Go Citys webbplats.

Woking: Biljett till Royal Horticultural Society Wisley Garden

2. Woking: Biljett till Royal Horticultural Society Wisley Garden

Besök RHS Garden Wisley, en av Storbritanniens mest besökta och mest älskade trädgårdar, med denna biljett. Utforska RHS:s historiska hem och se en härlig trädgård i framtiden i det helt nya planetvänliga forskningscentret. Åk till det nya RHS Hilltop, för att upptäcka The Home of Gardening Science som är tillägnad att inspirera nästa generations trädgårdsmästare. Kom och se det viktiga arbete som görs för att hjälpa till att framtidssäkra planeten och lär dig allt om RHS:s banbrytande forskning. Njut av frukt och grönsaker i alla former och storlekar i World Food Garden, sitt och reflektera i Wellbeing Garden eller upptäck insekter vid vattnet i Wildlife Garden. Sätt dina sinnen i rörelse, utmana dig själv att springa uppför Battleston Hill, andas in de berusande dofterna i Bowes-Lyon Rose Garden, eller titta förundrat upp i det tropiska växthuset.

Privat rundtur i RHS Wisley och Hampton Court Palace

3. Privat rundtur i RHS Wisley och Hampton Court Palace

RHS Wisley är en av Storbritanniens mest besökta och älskade trädgårdar. Med en yta på 240 hektar är det både RHS historiska hem och en härlig framtidsträdgård, tack vare ett helt nytt planetvänligt forskningscenter. Royal Historic Hampton Court Palace - Upplev de offentliga dramerna och privatlivet för Henrik VIII, hans fruar och barn och hans magnifika residens vid floden Hampton Court Palace. Beundra Henrys stora sal och Tudor-köken. Upptäck det spektakulära barockpalatset som byggdes för William III och Mary II och utforska Hampton Court Palace utomhusområden och 60 hektar magnifika trädgårdar; hem för världens äldsta pussellabyrint, en rekordstor druvstock, tre nationella växtsamlingar och en enorm variation av vilda djur, inklusive ättlingar till Henry VIII:s hjorthjord.

3 aktiviteter hittades
Sortera efter:

RHS Garden Wisley: Fler aktiviteter och sevärdheter

RHS Garden Wisley: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.