Lägg till datum

London-Heathrow flygplats

London-Heathrow flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

LHR London Heathrow Airport: Plaza Premium Lounge

1. LHR London Heathrow Airport: Plaza Premium Lounge

Undervik trängseln och kaoset i den allmänna avgångsloungen och koppla av med stil innan du flyger från London Heathrow Airport. Välj mellan en vistelse på 3 eller 6 timmar och gör dig sedan bekväm i någon av de premiumlounger som finns i terminal 2 (avgång), terminal 3 (ankomst), terminal 4 (avgång och ankomst) och terminal 5 (avgång). I loungen kan du njuta av möjligheten att koppla av före ditt flyg och koppla av på de bekväma sittplatserna medan du tittar på TV:n, som är utrustad med Sky Sports. Du kan också använda dig av loungernas obegränsade höghastighets-WiFi och äta en mängd nytillagad säsongsbetonad mat samt drycker från en fullservicebar.

London: Transfer med expresståg till/från Heathrow Airport

2. London: Transfer med expresståg till/från Heathrow Airport

Ta dig enkelt mellan centrala London och Heathrow Airport med en transfer på Heathrow Express. Säg hejdå till att fastna i trafiken i en taxi eller till att spendera evigheter i Londons tunnelbana med det snabbaste alternativet för att ta dig till London efter ditt flyg eller vice versa. Om du så småningom ska tillbaka till den ursprungliga destinationen kan du köpa en tur- och returbiljett och spara både tid och pengar. Om du anländer till Heathrow Terminal 2 eller 3 går du ombord på Heathrow Express vid Heathrow Central. Om du anländer till terminal 5 kommer ditt Heathrow Express-tåg att avgå från terminal 5, medan passagerare vid terminal 4 måste ta en snabbbuss från terminalen till Heathrow Central. På Paddington eller Heathrow Central skannar du helt enkelt QR-koden på din voucher vid grindarna för att gå ombord på det elektriska tåget. Njut av gratis WiFi, HEx TV, strömförsörjning vid sittplatserna och särskilt bagageutrymme. Med avgångar var 15:e minut och en restid på 15 minuter kommer du till din destination på nolltid.

London: Obegränsat internet i Storbritannien med eSIM Mobile Data

3. London: Obegränsat internet i Storbritannien med eSIM Mobile Data

Njut av din obegränsade dataplan med eSIM-åtkomst till webben i hela Storbritannien. Undvik dyra avgifter för dataroaming eller att ansluta till osäkra offentliga internetpunkter. Spara tid och besvär med att leta efter gratis WiFi varje gång du behöver en internetanslutning. Fördela dig med en tjänst där du inte behöver byta sim-kort eller köpa ett nytt under din semester. Njut av sinnesfrid med ett obegränsat paket med verklig 4G/LTE-hastighet som är säkert och fungerar överallt i Storbritannien. Håll kontakten med familj och vänner hemma utan hastighetsbegränsningar på alla nivåer av dataanvändning. Titta på filmer, spela spel, ring online-samtal, strömma dina spellistor, dela dina minnen, använd live-navigering och mycket mer. Följande enheter har stöd för eSIM-produkten: Apple iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 mini iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max Pro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone SE (2020) iPad Air (tredje generationen) iPad Pro (3:e generationen) iPad Mini (femte generationen) Samsung Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 ultra Samsung Galaxy Z Flip Samsung Note 20+ Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21+ 5G Samsung Galaxy S21+ Ultra 5G Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy Z Fold2 5G Samsung Galaxy Z Fold3 5G Google-enheter med stöd för eSIM Google Pixel 3 och 3 XL Google Pixel 3a och 3a XL Google Pixel 4 och 4 XL Google Pixel 4A 5G Google Pixel 2 och 2 XL Google Pixel 5 Google Pixel 5a Google Pixel 6 Google Pixel 6 Pro Motorola Motorola Razr 2019 Huawei Huawei P40 Huawei P40 Pro Huawei P50 Pro Huawei Mate 40 Pro

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

4. Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

London: Obegränsat internet i Storbritannien med Pocket WiFi

5. London: Obegränsat internet i Storbritannien med Pocket WiFi

Njut av en bärbar Wi-Fi-uthyrningstjänst och få tillgång till webben i hela Storbritannien med alternativ för hämtning och avlämning på London Heathrow Airport. Undvik dyra dataroamingavgifter eller anslutning till osäkra offentliga internetpunkter och, viktigast av allt, spara dig tid och besvär med att leta efter gratis WiFi varje gång du behöver en internetanslutning. Med den här tjänsten behöver du inte byta simkort under din semester eller köpa ett dyrt datapaket i förväg. Detta är ett obegränsat paket med äkta 4G/LTE-hastighet som är säkert och fungerar överallt i Storbritannien. Det finns inga hastighetsbegränsningar på någon nivå av dataanvändning. Titta på filmer, spela spel, ring onlinesamtal, streama dina spellistor, dela dina minnen, använd livenavigering och mer.

London: Bussresa från Heathrow flygplats till Southampton i en riktning

6. London: Bussresa från Heathrow flygplats till Southampton i en riktning

Slappna av på vägen till din semester med en prisvärd busstransfer från Heathrow Airport och Southampton City Center. Med regelbundna avgångar under hela dagen kan du luta dig tillbaka och njuta av den bekväma och prisvärda resan. Högklassiga bussar tar dig direkt från flygplatsdörren till centrala Southampton. Koppla av i lädersäten med nackstöd, bord i ryggstödet, gott om benutrymme, toaletter, luftkonditionering, WiFi och eluttag. Med din GetYourGuide-kupong kan du gå ombord på din specifika tjänst utan att behöva oroa dig. Pålitliga, moderna och bekväma fordon tar dig till och från Southampton utan krångel.

Southampton hamn: London via Salisbury, Stonehenge & Windsor

7. Southampton hamn: London via Salisbury, Stonehenge & Windsor

Efter en resa genom den fantastiska landsbygden och byarna i Wiltshire gör vi ett kort fotostopp i den charmiga staden Salisbury. Vi går genom den medeltida St Ann's Gate och katedralen, där vi ser en imponerande samling historiska byggnader, och tar oss sedan tid att beundra det imponerande tornet och spiran - med sina 404 fot den högsta i landet - som byggdes på kort tid mellan 1220 och 1258. Vi går sedan in i klostergången, som byggdes 1261 och är den största i landet, för att avsluta vår promenad. Innan vi anländer till Stonehenge kommer guiden att berätta om de många myter, legender och fakta som omger denna förhistoriska struktur. Stonehenge har beskrivits som ett av de största mysterierna i den förhistoriska världen. Var det ett tempel, en klocka, en begravningsplats eller något helt annat? Vid ankomsten har du tid för ett besök och en audioguidad tur runt de världsberömda stenarna (entréavgift ingår ej), eller tid att titta i presentbutiken. Efter 90 minuter vid Stonehenge avreser ni till Royal Windsor, där ni beräknas anlända i tid för en sen lunch. Därefter har du lite tid att utforska staden och slottet. Windsor Castle är det största kontinuerligt bebodda slottet i världen och din guide kommer att berätta om dess historia från William the Conqueror till den nuvarande drottningen (entré ingår ej, stängt på tisdagar och onsdagar). Om du väljer att inte gå in i Windsor Castle kan du ta en promenad genom gamla stan och Eton. Bussen avgår från Windsor kl. 16.00 och passagerarna släpps av vid de större hotellen på Heathrow från kl. 16.45. Vid bokning, vänligen ange ditt hotell och terminalen, om tillämpligt. Avlämning sker också vid terminalerna 1-5. Därefter kör du in till London, som ligger mindre än en timme från Heathrow. Guiden tar hand om avlämningen vid hotellen, där ytterligare fordon eller taxibilar kan användas (ingår i priset) för att säkerställa att avlämningen vid hotellen sker så snabbt som möjligt. Avlämningsalternativ inkluderar 250 hotell i London och utvalda tågstationer på Londons huvudlinjer.

Heathrow Airport till Central London Private Transfer

8. Heathrow Airport till Central London Private Transfer

Hälsas av din chaufför vid ankomsthallen i lämplig terminal, där de väntar på dig med en skylt med ditt namn på. Flygningar övervakas och förarens detaljer kommer att ges i förväg. Res bekvämt och bekvämt från Heathrow Airport till centrala London, med avlämning på din önskade destination. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiken och anländer snabbt och problemfritt till din destination.

Heathrow Aiport: Transport till eller från centrala London

9. Heathrow Aiport: Transport till eller från centrala London

Skippa besväret med kollektivtrafiken med tunga väskor och undvik att behöva boka en taxi i sista minuten med en förbokad ankomst- eller avgångstransport mellan Heathrow Airport och boenden i centrala London. Dra nytta av en professionell chaufförs tjänster och res i ett bekvämt luftkonditionerat fordon med generös bagagemängd. För ankomsttransporter får du ett möte och en hälsning i ankomsthallen och gynnas av generös väntetid i händelse av eventuella förseningar inne i terminalen. Ditt flyg kommer att spåras och din upphämtningstid justeras i händelse av förseningar eller tidig landning. Få hjälp med ditt bagage när föraren eskorterar dig till det väntande fordonet. För avgångstransporter möter föraren dig i receptionen på ditt hotell. Tjänsten är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan för att passa alla flygets ankomst- och avgångstider.

London till Southamptons kryssningsterminal via Stonehenge

10. London till Southamptons kryssningsterminal via Stonehenge

Res med en lyxig buss från London till Southamptons kryssningsterminal via Stonehenge på denna sex timmars utflykt. Stonehenge är ett av den förhistoriska världens största mysterier och har beskrivits som ett tempel, en klocka och av vissa som en begravningsplats. Upplev ett besök med en audioguidad rundtur kring de världsberömda stenarna. Efter 90 minuter vid Stonehenge beger du dig vidare på en timmes resa till Southampton. När du anländer till kryssningsterminalen behöver du bara identifiera ditt bagage för bärarna och sedan checka in för att påbörja din kryssning. Rundturens pris inkluderar transport med lyxig buss, inträde till Stonehenge, en reseledares tjänster och avlämning vid Southamptons kryssningsterminal.

Tillgängliga aktiviteter

92 aktiviteter hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 6

London-Heathrow flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

London-Heathrow flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London-Heathrow flygplats

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 2 176 omdömen

vi bokade 5 dagar i förväg en transfer från London Hotel till Heathrow flygplats. Vi fick en ny bekräftelse dagen innan med detaljerad information inklusive förarens namn och hans telefonnummer. Chauffören kom till och med några minuter tidigare för upphämtning, han var väldigt snäll och genom vår bilresa i Londons centrum fick vi mycket information om namn och historia på platser och byggnader i London. Till slut kom vi avslappnade till flygplatsen.

Supersmidig transport LHR - LON - LHR! Snabbt och lättsamt. Köpte biljetter online innan resan.

Mjuk fin körning. Takfönster i bilen så man såg alla fina byggnader.

the driver did a great job though it were massive traffic problems.

Värt varje krona när det var strejk och vi kom sent.