London-Heathrow flygplats

London-Heathrow flygplats

London-Heathrow flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

LHR London Heathrow Airport: Plaza Premium Lounge

1. LHR London Heathrow Airport: Plaza Premium Lounge

Undervik trängseln och kaoset i den allmänna avgångsloungen och koppla av med stil innan du flyger från London Heathrow Airport. Välj mellan en vistelse på 3 eller 6 timmar och gör dig sedan bekväm i någon av de premiumlounger som finns i terminal 2 (avgång), terminal 3 (ankomst), terminal 4 (avgång och ankomst) och terminal 5 (avgång). I loungen kan du njuta av möjligheten att koppla av före ditt flyg och koppla av på de bekväma sittplatserna medan du tittar på TV:n, som är utrustad med Sky Sports. Du kan också använda dig av loungernas obegränsade höghastighets-WiFi och äta en mängd nytillagad säsongsbetonad mat samt drycker från en fullservicebar.

London: Transfer med expresståg till/från Heathrow Airport

2. London: Transfer med expresståg till/från Heathrow Airport

Ta dig enkelt mellan centrala London och Heathrow Airport med en transfer på Heathrow Express. Säg hejdå till att fastna i trafiken i en taxi eller till att spendera evigheter i Londons tunnelbana med det snabbaste alternativet för att ta dig till London efter ditt flyg eller vice versa. Om du så småningom ska tillbaka till den ursprungliga destinationen kan du köpa en tur- och returbiljett och spara både tid och pengar. Om du anländer till Heathrow Terminal 2 eller 3 går du ombord på Heathrow Express vid Heathrow Central. Om du anländer till terminal 5 kommer ditt Heathrow Express-tåg att avgå från terminal 5, medan passagerare vid terminal 4 måste ta en snabbbuss från terminalen till Heathrow Central. På Paddington eller Heathrow Central skannar du helt enkelt QR-koden på din voucher vid grindarna för att gå ombord på det elektriska tåget. Njut av gratis WiFi, HEx TV, strömförsörjning vid sittplatserna och särskilt bagageutrymme. Med avgångar var 15:e minut och en restid på 15 minuter kommer du till din destination på nolltid.

London: Obegränsat internet i Storbritannien med eSIM-mobildata

3. London: Obegränsat internet i Storbritannien med eSIM-mobildata

Njut av din obegränsade dataplan med eSIM-åtkomst till webben i hela Storbritannien. Undvik dyra avgifter för dataroaming eller att ansluta till osäkra offentliga internetpunkter. Spara tid och besvär med att leta efter gratis WiFi varje gång du behöver en internetanslutning. Fördela dig med en tjänst där du inte behöver byta sim-kort eller köpa ett nytt under din semester. Njut av sinnesfrid med ett obegränsat paket med verklig 4G/LTE-hastighet som är säkert och fungerar överallt i Storbritannien. Håll kontakten med familj och vänner hemma utan hastighetsbegränsningar på alla nivåer av dataanvändning. Titta på filmer, spela spel, ring online-samtal, strömma dina spellistor, dela dina minnen, använd live-navigering och mycket mer. Följande enheter har stöd för eSIM-produkten: Apple iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 mini iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max Pro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone SE (2020) iPad Air (tredje generationen) iPad Pro (3:e generationen) iPad Mini (femte generationen) Samsung Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 ultra Samsung Galaxy Z Flip Samsung Note 20+ Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21+ 5G Samsung Galaxy S21+ Ultra 5G Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy Z Fold2 5G Samsung Galaxy Z Fold3 5G Google-enheter med stöd för eSIM Google Pixel 3 och 3 XL Google Pixel 3a och 3a XL Google Pixel 4 och 4 XL Google Pixel 4A 5G Google Pixel 2 och 2 XL Google Pixel 5 Google Pixel 5a Google Pixel 6 Google Pixel 6 Pro Motorola Motorola Razr 2019 Huawei Huawei P40 Huawei P40 Pro Huawei P50 Pro Huawei Mate 40 Pro

London: Heathrow flygplats till/från Southampton Busstransfer

4. London: Heathrow flygplats till/från Southampton Busstransfer

Slappna av på vägen till din semester med en prisvärd busstransfer från Heathrow Airport och Southampton City Center. Med regelbundna avgångar under hela dagen kan du luta dig tillbaka och njuta av den bekväma och prisvärda resan. Högklassiga bussar tar dig direkt från flygplatsdörren till centrala Southampton. Koppla av i lädersäten med nackstöd, bord i ryggstödet, gott om benutrymme, toaletter, luftkonditionering, WiFi och eluttag. Med din GetYourGuide-kupong kan du gå ombord på din specifika tjänst utan att behöva oroa dig. Pålitliga, moderna och bekväma fordon tar dig till och från Southampton utan krångel.

London: Obegränsat internet i Storbritannien med Pocket WiFi

5. London: Obegränsat internet i Storbritannien med Pocket WiFi

Njut av en bärbar Wi-Fi-uthyrningstjänst och få tillgång till webben i hela Storbritannien med alternativ för hämtning och avlämning på London Heathrow Airport. Undvik dyra dataroamingavgifter eller anslutning till osäkra offentliga internetpunkter och, viktigast av allt, spara dig tid och besvär med att leta efter gratis WiFi varje gång du behöver en internetanslutning. Med den här tjänsten behöver du inte byta simkort under din semester eller köpa ett dyrt datapaket i förväg. Detta är ett obegränsat paket med äkta 4G/LTE-hastighet som är säkert och fungerar överallt i Storbritannien. Det finns inga hastighetsbegränsningar på någon nivå av dataanvändning. Titta på filmer, spela spel, ring onlinesamtal, streama dina spellistor, dela dina minnen, använd livenavigering och mer.

London till Southamptons kryssningsterminal via Stonehenge

6. London till Southamptons kryssningsterminal via Stonehenge

Res med en lyxig buss från London till Southamptons kryssningsterminal via Stonehenge på denna sex timmars utflykt. Stonehenge är ett av den förhistoriska världens största mysterier och har beskrivits som ett tempel, en klocka och av vissa som en begravningsplats. Upplev ett besök med en audioguidad rundtur kring de världsberömda stenarna. Efter 90 minuter vid Stonehenge beger du dig vidare på en timmes resa till Southampton. När du anländer till kryssningsterminalen behöver du bara identifiera ditt bagage för bärarna och sedan checka in för att påbörja din kryssning. Rundturens pris inkluderar transport med lyxig buss, inträde till Stonehenge, en reseledares tjänster och avlämning vid Southamptons kryssningsterminal.

Southampton hamn: London via Salisbury, Stonehenge & Windsor

7. Southampton hamn: London via Salisbury, Stonehenge & Windsor

Efter att ha rest genom Wiltshires fantastiska landsbygd och byar anländer vi till ett kort fotostopp i den charmiga staden Salisbury. Vi går genom den medeltida St Ann's Gate och stänger katedralen, ser en imponerande samling historiska byggnader och tar oss sedan tid att beundra det imponerande tornet och spiran - med 404 fot den högsta i landet - som byggdes på kort tid från 1220 till 1258. Vi går sedan in i klosterkyrkan, byggd 1261 och den största i landet, för att avsluta vår promenad. Tyvärr finns det inte tillräckligt med tid för att gå in i Salisbury Cathedral på den här turen. Innan vi anländer till Stonehenge berättar vår guide om de många myter, legender och fakta som omger denna förhistoriska struktur. Stonehenge har beskrivits som ett av de största mysterierna i den förhistoriska världen. Var det ett tempel, en klocka, en begravningsplats eller något annat? Vid ankomsten har du tid för ett besök och en audioguidad tur runt de världsberömda stenarna, eller tid att titta i presentbutiken. Efter 90 minuter vid Stonehenge avgår ni till Royal Windsor, där ni beräknas vara framme i tid för en sen lunch. Ni får sedan lite tid att utforska staden och slottet. Windsor Castle är det största kontinuerligt ockuperade slottet i världen och din guide kommer att berätta om dess historia från William erövraren till den nuvarande kungen (Windsor Castle är stängt på tisdagar och onsdagar). Bussen avgår från Windsor kl. 16.00 och passagerarna släpps av vid de större hotellen på Heathrow från kl. 16.45. När du bokar, vänligen ange ditt hotell och terminalen, om tillämpligt. Avlämning sker även vid terminalerna 1-5. Därefter kör vi in till London, som ligger mindre än en timme från Heathrow. Guiden sköter avlämningen av hotellen, där ytterligare fordon eller taxibilar kan användas (ingår i priset) för att säkerställa att avlämningen av hotellen sker så snabbt som möjligt. Avlämningsalternativ inkluderar 250 Londonhotell och utvalda tågstationer för Londons huvudlinjer.

Heathrow Airport till Central London Private Transfer

8. Heathrow Airport till Central London Private Transfer

Hälsas av din chaufför vid ankomsthallen i lämplig terminal, där de väntar på dig med en skylt med ditt namn på. Flygningar övervakas och förarens detaljer kommer att ges i förväg. Res bekvämt och bekvämt från Heathrow Airport till centrala London, med avlämning på din önskade destination. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiken och anländer snabbt och problemfritt till din destination.

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

9. Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

London: Storbritannien och Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

10. London: Storbritannien och Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Få tillgång till internet direkt på din resa till Storbritannien med en eSIM-dataplan som också kan användas i 42 europeiska länder, om det alternativet väljs. Skanna bara QR-koden för att börja använda den direkt, och dra nytta av kundsupport via WhatsApp. Fyll på abonnemanget om du behöver mer data. Eliminera behovet av ett fysiskt SIM-kort och undvik besväret med att hitta en mobiloperatör med detta eSIM. Anslut först till ett WiFi-nätverk, slå på roaming och börja sedan surfa. Kontrollera att din enhet är kompatibel med eSIM innan du köper den. Läs felsökningsguiden om det behövs. Välj alternativet 42 europeiska länder om du ska resa till Europa. Detta omfattar Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike. Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraina, Storbritannien, Åland, Isle of Man, Jersey, Ryska federationen, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar och Turkiet ingår också i denna plan. Accesspunktens namn är iboots och det lokala nätverket är Vodafone Ltd.

556 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära London-Heathrow flygplats

London-Heathrow flygplats: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

LHR London Heathrow Airport: Plaza Premium Lounge

LHR London Heathrow Airport: Plaza Premium Lounge

Undervik trängseln och kaoset i den allmänna avgångsloungen och koppla av med stil innan du flyger från London Heathrow Airport. Välj mellan en vistelse på 3 eller 6 timmar och gör dig sedan bekväm i någon av de premiumlounger som finns i terminal 2 (avgång), terminal 3 (ankomst), terminal 4 (avgång och ankomst) och terminal 5 (avgång). I loungen kan du njuta av möjligheten att koppla av före ditt flyg och koppla av på de bekväma sittplatserna medan du tittar på TV:n, som är utrustad med Sky Sports. Du kan också använda dig av loungernas obegränsade höghastighets-WiFi och äta en mängd nytillagad säsongsbetonad mat samt drycker från en fullservicebar.

London: Transfer med expresståg till/från Heathrow Airport

London: Transfer med expresståg till/från Heathrow Airport

Ta dig enkelt mellan centrala London och Heathrow Airport med en transfer på Heathrow Express. Säg hejdå till att fastna i trafiken i en taxi eller till att spendera evigheter i Londons tunnelbana med det snabbaste alternativet för att ta dig till London efter ditt flyg eller vice versa. Om du så småningom ska tillbaka till den ursprungliga destinationen kan du köpa en tur- och returbiljett och spara både tid och pengar. Om du anländer till Heathrow Terminal 2 eller 3 går du ombord på Heathrow Express vid Heathrow Central. Om du anländer till terminal 5 kommer ditt Heathrow Express-tåg att avgå från terminal 5, medan passagerare vid terminal 4 måste ta en snabbbuss från terminalen till Heathrow Central. På Paddington eller Heathrow Central skannar du helt enkelt QR-koden på din voucher vid grindarna för att gå ombord på det elektriska tåget. Njut av gratis WiFi, HEx TV, strömförsörjning vid sittplatserna och särskilt bagageutrymme. Med avgångar var 15:e minut och en restid på 15 minuter kommer du till din destination på nolltid.

London: Obegränsat internet i Storbritannien med eSIM-mobildata

London: Obegränsat internet i Storbritannien med eSIM-mobildata

Njut av din obegränsade dataplan med eSIM-åtkomst till webben i hela Storbritannien. Undvik dyra avgifter för dataroaming eller att ansluta till osäkra offentliga internetpunkter. Spara tid och besvär med att leta efter gratis WiFi varje gång du behöver en internetanslutning. Fördela dig med en tjänst där du inte behöver byta sim-kort eller köpa ett nytt under din semester. Njut av sinnesfrid med ett obegränsat paket med verklig 4G/LTE-hastighet som är säkert och fungerar överallt i Storbritannien. Håll kontakten med familj och vänner hemma utan hastighetsbegränsningar på alla nivåer av dataanvändning. Titta på filmer, spela spel, ring online-samtal, strömma dina spellistor, dela dina minnen, använd live-navigering och mycket mer. Följande enheter har stöd för eSIM-produkten: Apple iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 mini iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max Pro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone SE (2020) iPad Air (tredje generationen) iPad Pro (3:e generationen) iPad Mini (femte generationen) Samsung Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 ultra Samsung Galaxy Z Flip Samsung Note 20+ Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21+ 5G Samsung Galaxy S21+ Ultra 5G Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy Z Fold2 5G Samsung Galaxy Z Fold3 5G Google-enheter med stöd för eSIM Google Pixel 3 och 3 XL Google Pixel 3a och 3a XL Google Pixel 4 och 4 XL Google Pixel 4A 5G Google Pixel 2 och 2 XL Google Pixel 5 Google Pixel 5a Google Pixel 6 Google Pixel 6 Pro Motorola Motorola Razr 2019 Huawei Huawei P40 Huawei P40 Pro Huawei P50 Pro Huawei Mate 40 Pro

London: Heathrow flygplats till/från Southampton Busstransfer

London: Heathrow flygplats till/från Southampton Busstransfer

Slappna av på vägen till din semester med en prisvärd busstransfer från Heathrow Airport och Southampton City Center. Med regelbundna avgångar under hela dagen kan du luta dig tillbaka och njuta av den bekväma och prisvärda resan. Högklassiga bussar tar dig direkt från flygplatsdörren till centrala Southampton. Koppla av i lädersäten med nackstöd, bord i ryggstödet, gott om benutrymme, toaletter, luftkonditionering, WiFi och eluttag. Med din GetYourGuide-kupong kan du gå ombord på din specifika tjänst utan att behöva oroa dig. Pålitliga, moderna och bekväma fordon tar dig till och från Southampton utan krångel.

London: Obegränsat internet i Storbritannien med Pocket WiFi

London: Obegränsat internet i Storbritannien med Pocket WiFi

Njut av en bärbar Wi-Fi-uthyrningstjänst och få tillgång till webben i hela Storbritannien med alternativ för hämtning och avlämning på London Heathrow Airport. Undvik dyra dataroamingavgifter eller anslutning till osäkra offentliga internetpunkter och, viktigast av allt, spara dig tid och besvär med att leta efter gratis WiFi varje gång du behöver en internetanslutning. Med den här tjänsten behöver du inte byta simkort under din semester eller köpa ett dyrt datapaket i förväg. Detta är ett obegränsat paket med äkta 4G/LTE-hastighet som är säkert och fungerar överallt i Storbritannien. Det finns inga hastighetsbegränsningar på någon nivå av dataanvändning. Titta på filmer, spela spel, ring onlinesamtal, streama dina spellistor, dela dina minnen, använd livenavigering och mer.

London till Southamptons kryssningsterminal via Stonehenge

London till Southamptons kryssningsterminal via Stonehenge

Res med en lyxig buss från London till Southamptons kryssningsterminal via Stonehenge på denna sex timmars utflykt. Stonehenge är ett av den förhistoriska världens största mysterier och har beskrivits som ett tempel, en klocka och av vissa som en begravningsplats. Upplev ett besök med en audioguidad rundtur kring de världsberömda stenarna. Efter 90 minuter vid Stonehenge beger du dig vidare på en timmes resa till Southampton. När du anländer till kryssningsterminalen behöver du bara identifiera ditt bagage för bärarna och sedan checka in för att påbörja din kryssning. Rundturens pris inkluderar transport med lyxig buss, inträde till Stonehenge, en reseledares tjänster och avlämning vid Southamptons kryssningsterminal.

Southampton hamn: London via Salisbury, Stonehenge & Windsor

Southampton hamn: London via Salisbury, Stonehenge & Windsor

Efter att ha rest genom Wiltshires fantastiska landsbygd och byar anländer vi till ett kort fotostopp i den charmiga staden Salisbury. Vi går genom den medeltida St Ann's Gate och stänger katedralen, ser en imponerande samling historiska byggnader och tar oss sedan tid att beundra det imponerande tornet och spiran - med 404 fot den högsta i landet - som byggdes på kort tid från 1220 till 1258. Vi går sedan in i klosterkyrkan, byggd 1261 och den största i landet, för att avsluta vår promenad. Tyvärr finns det inte tillräckligt med tid för att gå in i Salisbury Cathedral på den här turen. Innan vi anländer till Stonehenge berättar vår guide om de många myter, legender och fakta som omger denna förhistoriska struktur. Stonehenge har beskrivits som ett av de största mysterierna i den förhistoriska världen. Var det ett tempel, en klocka, en begravningsplats eller något annat? Vid ankomsten har du tid för ett besök och en audioguidad tur runt de världsberömda stenarna, eller tid att titta i presentbutiken. Efter 90 minuter vid Stonehenge avgår ni till Royal Windsor, där ni beräknas vara framme i tid för en sen lunch. Ni får sedan lite tid att utforska staden och slottet. Windsor Castle är det största kontinuerligt ockuperade slottet i världen och din guide kommer att berätta om dess historia från William erövraren till den nuvarande kungen (Windsor Castle är stängt på tisdagar och onsdagar). Bussen avgår från Windsor kl. 16.00 och passagerarna släpps av vid de större hotellen på Heathrow från kl. 16.45. När du bokar, vänligen ange ditt hotell och terminalen, om tillämpligt. Avlämning sker även vid terminalerna 1-5. Därefter kör vi in till London, som ligger mindre än en timme från Heathrow. Guiden sköter avlämningen av hotellen, där ytterligare fordon eller taxibilar kan användas (ingår i priset) för att säkerställa att avlämningen av hotellen sker så snabbt som möjligt. Avlämningsalternativ inkluderar 250 Londonhotell och utvalda tågstationer för Londons huvudlinjer.

Heathrow Airport till Central London Private Transfer

Heathrow Airport till Central London Private Transfer

Hälsas av din chaufför vid ankomsthallen i lämplig terminal, där de väntar på dig med en skylt med ditt namn på. Flygningar övervakas och förarens detaljer kommer att ges i förväg. Res bekvämt och bekvämt från Heathrow Airport till centrala London, med avlämning på din önskade destination. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiken och anländer snabbt och problemfritt till din destination.

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Storbritannien/Europa: eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i de 42 mest besökta regionerna i Europa och Storbritannien. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med riktlinjefotot för stödberättigande. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: RUK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

London: Storbritannien och Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

London: Storbritannien och Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Få tillgång till internet direkt på din resa till Storbritannien med en eSIM-dataplan som också kan användas i 42 europeiska länder, om det alternativet väljs. Skanna bara QR-koden för att börja använda den direkt, och dra nytta av kundsupport via WhatsApp. Fyll på abonnemanget om du behöver mer data. Eliminera behovet av ett fysiskt SIM-kort och undvik besväret med att hitta en mobiloperatör med detta eSIM. Anslut först till ett WiFi-nätverk, slå på roaming och börja sedan surfa. Kontrollera att din enhet är kompatibel med eSIM innan du köper den. Läs felsökningsguiden om det behövs. Välj alternativet 42 europeiska länder om du ska resa till Europa. Detta omfattar Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Tjeckien, Tyskland, Ungern och Österrike. Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraina, Storbritannien, Åland, Isle of Man, Jersey, Ryska federationen, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar och Turkiet ingår också i denna plan. Accesspunktens namn är iboots och det lokala nätverket är Vodafone Ltd.

De mest populära sevärdheterna i London

Att göra i London-Heathrow flygplats

Städer i England

London-Heathrow flygplats: Fler aktiviteter och sevärdheter

London-Heathrow flygplats: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London-Heathrow flygplats

Samlat omdöme

4.1
(2 176 recensioner)

Mycket snabb och effektiv. I terminal 5 följer du bara tågskyltarna. Vi behövde inte skanna biljetterna förrän vi gick av vid Paddington. Det var en hicka med en biljett som inte skannades. Men en anställd vid järnvägsstationen var där och jag kunde visa honom våra biljetter på min telefon och jag släpptes igenom.

Vi köpte transfern och sanningen är att det blev en succé, vi kom fram till flygplatsen och gick direkt till vändkorset där du skickar streckkoden och du är redan inne på perrongen och tar tåget. När du anländer till flygplatsen är allt mycket väl skyltat och det går inte att gå vilse.

Chauffören väntade vid hotellets reception. Jag är väldigt nöjd. Däremot hade jag bokat transfer från Gatwic till hotellet. Då var det ingen Chaufför på plats. Så jag gick ta tåget och en taxi. Vilket blev onödigt dyrt.

Enkel bokning, håll bara in QR-koden vid passagen, du är i centrum på 15 minuter, barn är lediga upp till 15, detta tas hänsyn till här, så resan med Heathrow Express kan bokas separat, billigare än med Oystercard

Föraren var mycket punktlig och vänlig, snygg och effektiv körstil, vi var på flygplatsen i tid. Vi skulle boka det igen när som helst.