Välj datum

London-Heathrow flygplats

  • Inträdesbiljetter
  • Andra upplevelser
  • Transport
  • Heldagsturer
27 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 27

Alla saker att se i London-Heathrow flygplats

Vill du upptäcka vad som finns att göra i London-Heathrow flygplats? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om London-Heathrow flygplats

Samlat omdöme

4.1 / 5

baserat på 1 835 omdömen

Hej, det var inte min första transferbokning, men jag har alltid lite ont i magen. Kan du hitta mötesplatsen? Kan du hitta föraren? Vi landade i London-Gatwick och allt är väldigt enkelt här. Följer du avfartsskyltarna kommer du direkt till mötesplatsen. Ett stort café. Du bör ha lite tålamod här. Hos oss kom chauffören rakt in i hallen med en namnskylt. Och allt var bra. En vänlig hälsning följdes av en kort promenad till fordonet och iväg gick vi på en vild tur genom Londontrafiken. Jag kan bara rekommendera denna typ av transfer från flygplatsen till hotellet. Det är verkligen inte det billigaste sättet att ta sig till hotellet, men det är väldigt bekvämt.

Efter en ojämn flygning kom vi fram till London Heathrow. När vi kom till ankomsthallen hittade vi inte vår chaufför direkt eftersom det var så många försäljare där. Ett telefonsamtal och 5 minuter senare hittade chauffören oss (eller så hittade vi honom). Iväg gick vi till flervåningsparkeringen, där en ren 9-sitsig väntade på oss tre. Föraren var lugn men vänlig när vi frågade honom något och han gjorde ett bra jobb med att ta oss till hotellet. Om returtransporten dessutom fungerar så bra, perfekt!!!

Hittade först inte chauffören så jag ringde till deras kundtjänst. Kundtjänsten berättade vänligt för mig vart jag skulle gå och till slut hittade vi rätt! Chauffören var väldigt trevlig.

jätte bra förare kom till angivna adressen perfekt, kom i tid som vi hade bestämt tidigare. jätte nöjd

Mjuk fin körning. Takfönster i bilen så man såg alla fina byggnader.