Ge dig ut på ett kulinariskt äventyr som inte liknar något annat.
Fördjupa dig i charmen i Bologna, huvudstaden Food City under en härlig tre timmars upplevelse fylld med kamratskap, uppfriskande drycker och utsökta rätter.
Njut av en okonventionell semesteraktivitet! Denna unika session erbjuder möjligheten att bemästra konsten att göra handgjord pasta (ja, ingen pastamaskin i vårt labb) som Tagliatelle handgjord pasta ihop med en äkta Ragu-sås, gjord av riktiga "Sfogline" (och du kommer att bli en av dem!)
En skicklig lokal kock guidar dig genom denna kulinariska resa och hälsar dig välkommen med ett glas Pignoletto.
Börja upplevelsen med att lära dig hur man gör en riktig lokal spritz - en härlig dryck som fungerar som en perfekt isbrytare bland de andra deltagarna och en chans att bekanta dig med den kulinariska maestro som leder klassen.
När alla är redo är det dags att ge sig in i den kulinariska världen!
Upptäck den italienska gastronomins rika historia i ett traditionellt Bolognese-kök när du börjar förbereda din hemgjorda Tagliatelle.
Med hjälp av endast lokala, färska ingredienser från gården kommer du personligen att forma, skiva och laga din egen Tagliatelle.
Dessutom får du lära dig konsten att koka ihop den ursprungliga Ragu´-såsen som passar till din pasta.
När köket surrar av aktivitet kan du njuta av upplevelsen med en Aperol spritz i handen - för varför inte unna sig något gott?
När de kulinariska kreationerna är fulländade kan du njuta av frukterna av ditt arbete tillsammans med nyfunna vänner, din kulinariska guide, allt medan du smuttar på ett härligt lokalt vin för att avsluta din festmåltid. Avslutningsvis, det bästa Mokka-kaffet du kan få i stan
Varför tveka längre? Låt oss dyka in i en värld av kulinariska läckerheter tillsammans!