Upplevelser i
Venedig

Efterlämningar från medeltidens guldålder är bara toppen av isberget i denna 1600 år gamla hamnstad.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Venedig

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Venedig?

Alla saker att se i Venedig

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Venedig? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Venedig

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 90 917 omdömen

Vilken upplevelse! Smidigt att boka transporten, lätt att hitta disken vid flygplatsen samt att personalen var trevliga och tillmötesgående. När vi kom fram till disken och föranmält oss så fick vi vänta drygt 20min på våra medresenärer. När alla (totalt var vi 9st) hade kommit så eskorterade personalen oss till båten. Tog runt 10min att gå! Väl framme vid båten ropar de upp vilken ”hållplats” man ska av vid för att lägga bagage rätt. Själva båtresan var fantastiskt - en riktig upplevelse. Är man rädd för vatten så kanske inte detta är den bästa transporten, men annars är detta något man kommer att finna lätt tillgängligt och smidigt under sin resa till/från flygplatsen. Fina vyer, då vi gick av vid sista stoppet (Markusplatsen). Rekommenderas starkt!

Att gå till Peggy gjorde att vi dels på vägen fick se andra delar av Venedig som är helt fantastiska & själva upplevelsen hos Peggy var bortom ord. Skulpturparken & miljöerna, hennes historia, shopen. Vi gick tillbaka och stod utanför på kvällen & det sista jag gjorde innan jag rörde mig mot flyget var att gå förbi en gång till. Helt fantastiskt. Ett måste. Och att även se dokumentären om henne, Art Addict. Supertrevlig personal dessutom!

Trevlig resa, höjdpunkten var Murano och Burano. Torcello var ingen riktig höjdare och hade klarat mig utan det stoppet. Bra med information under båtresan och trevlig personal!

Mycket trevlig rundtur och riktigt trevlig guide. Bra med information och detta är verkligen värt pengarna!

Lätt att hitta. Tydliga avgångstider på flygplatsen. Fungerade perfekt med förbeställd biljett.