Upplevelser i
Siena

Besök Toscanas hjärta och upptäck dess smakrika vin, slingrande gator och medeltida arkitektur.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.

Alla saker att se i Siena

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Siena? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Siena

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 11 644 omdömen

Det var en mycket trevlig turné genom Chianti Hills. Personalen och guiderna var mycket vänliga och kunde ge mycket information om turnén och Toscana och Italien i allmänhet. Byn Radda är väldigt söt. Utsikten över vingårdarna är mycket trevlig. Höjdpunkten var en rundtur i en vingård och information om vinproduktion. Alla sträckte sig mycket. Alla frågor besvarades. Vinerna var mycket bra och de snacks som serverades med dem var läckra. Turnén organiserades mycket professionellt. Allt fungerade bra. Förhållandet mellan pris och prestanda är oslagbart!

Sammantaget var det en underbar dag som jag inte kommer att glömma när som helst snart. Under utflykten kunde du lära dig mycket om historien och kulturen. Det var väldigt informativt utan att ens tråkigt. Vår guide var mycket väl förberedd, hjälpsam och mycket vänlig. Jag kan bara rekommendera denna turné till alla.

Min fästman och jag hade en fantastisk tid på den här turnén! Det var en av höjdpunkterna på vår resa. Vi fick se så mycket på en dag som vi inte kunde ha gjort på egen hand. Vår guide och förare var fantastiska! Dagen vi gick var det kallt och regnigt till och från, men vi hade ändå en fantastisk tid!

Den mest fantastiska resan och guiden. älskade varenda känslomässig sekund. Mycket välplanerat och minnen som kommer att vara för evigt. Vi var med på resan den 24 november. Jag kommer inte ihåg namnet på den manliga guiden men han var omtänksam och utmärkt. Älskar Jo, Kerry, Lisa från Wirral.x

Turen är mycket komplett, det är det bästa alternativet att se dessa platser på bara en dag. Guiden, Carmen, var mycket vänlig och förklarade allt för oss underbart samt rekommenderade många saker. Det var en intensiv dag men full av goda tider på att besöka spektakulära platser.