Välj datum

Saker att göra Siena

Besök Toscanas hjärta och upptäck dess smakrika vin, slingrande gator och medeltida arkitektur.

Tillgängliga aktiviteter

  • Utforska Siena
  • Heldagsturer från Florens
  • Heldagsturer från Siena
  • Toskanskt vin och vingårdar
  • Italiensk mat och marknader
135 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 9

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Siena

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Siena?

Vilka är de bästa dagsturerna från Siena?

De bästa dagsturerna från Siena:

San Gimignano

Vilka är de bästa erbjudandena och rabatterna på aktiviteter och sevärdheter i Siena?

Siena: Fler aktiviteter och sevärdheter

Siena: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Siena

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 15 029 omdömen

Detta måste vara den mest prisvärda turnén i hela Italien!! Min familj (med 3 tonåringar) hade den BÄSTA tiden med vår vänliga guide, Naz. Vi fick se SÅÅÅ mycket av Italien – tre stopp plus en fantastisk lunch på en vingård. Naz var väldigt bra på att dela intressant information om varje stopp, ge rekommendationer om höjdpunkter och se till att alla hade den bästa tiden!! Stoppen i Pisa, Siena och San Gimignano var fantastiska!! Jag kunde inte rekommendera denna turné mer!!!

Med ett ord, ett bra sätt att upptäcka de största städerna i Toscana och få en smak av var och en. Dessutom träffar man riktigt trevliga människor och reser man ensam kan man njuta av atmosfären och omgivningen. Absolut ordnat in i minsta detalj. Mina komplimanger till organisationen och till vår turnéledare från Iran, jag glömde bara hennes namn.

Hela resan var en dröm, guiderna var väldigt tillmötesgående och även när jag var sen på grund av transportproblem var de vänliga nog att vänta på mig. Jag älskade hela resplanen och informationen som gavs var mycket insiktsfull och användbar, jag älskade allt från början till slut.

Vacker rundtur med fantastiska reseguider, Motaz och Patricia som guidade oss hela tiden. Ärligt talat, turnén varar i 12 timmar.Det enda stoppet jag skulle ha undvikit var Siena, för det är vackert men det lockar mig inte som de andra.

Allt mycket välorganiserat, vi hade en riktigt bra tid. Bra!!!!