Upplevelser i
Siena

Besök Toscanas hjärta och upptäck dess smakrika vin, slingrande gator och medeltida arkitektur.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Siena

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Siena? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Siena

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 10 283 omdömen

Vi hade den mest fantastiska resan och rekommenderas starkt. Reseguiden Olivia var så kunnig och gjorde vår resa mycket angenäm och hon fick alla att känna sig speciella genom att chatta med oss alla på turnén. Ricardo bussföraren var en utmärkt förare och bussen var mycket ren och bekväm. Turnén i sig var så vacker Siena så historiskt fantastisk för ögat med fantastiska vyer. Lunchen var enastående och mer än tillräckligt med mat från pasta till kött och ostar med massor av vinprovning som hade fantastisk utsikt över det medeltida Manhattan känt som San gimignano uppe i en bergssluttning fantastisk! För att avsluta turnén tog vi oss till Pisa där monumenten var fantastiska att se och väl värda ett besök för att få lysande bilder. Återresan var mycket bekväm och dagen var lång 12 timmar men extremt bra valuta för pengarna. Bra jobbat med walkabout-turer, vi kommer att sprida ordet som en av de bästa turerna vi har gjort när vi reste Tracey och Trevor walker London England

Skulle 10/10 rekommendera denna dagstur. Det tog hela dagen, men det var väl värt det. Jag var mest exalterad över att prova vinet och åka till Pisa, och dessa delar av resan gjorde ingen besviken. Ändå fanns det mina minst favoritdelar. Vår guide var otrolig och insiktsfull, vi tog hela turer i Siena och San Gimignano (två vackra och spännande städer). Hela dagen var aktiv och äventyrlig, men kändes fortfarande avkopplande. Det var en fantastisk tid.

Bra arrangerat med intressant information under bussfärden så att man var preparerad när man kom till sevärdheterna. Super bra guide Alessandro. Han hade koll på läget och var mycket kunnig. Resan gav en bra bild och lockade till att komma tillbaka. Att ta Pisa sist var mycket bra. Området kring katedralen och tornet var riktigt lugnt och väldigt få turistbuss turister.

Väl värt att gå. Reseguiden var fantastisk och kunnig på vägen dit. Vackert landskap också.

På den korta tiden får man mycket för pengarna. Bra guide och bra vinprovningsupplevelser.