Välj datum

Saker att göra Turin

Piemonts huvudstad sjuder av liv med museer, teatrar och kaféer från 1300-talet.

Tillgängliga aktiviteter

100 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Turin

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Turin?

Turin: Fler aktiviteter och sevärdheter

Turin: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Turin

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 6 115 omdömen

Underbara Turin, varje gång det förtrollar mig som den första ... den här gången ville vi glädja oss själva med den magiska Turin-turnén och jag måste säga att det var en underbar upplevelse ... Jag kommer definitivt att prova de andra turerna som föreslås i framtiden eftersom Turin inte bara är fantastiskt har mycket att berätta och dessa turer är verkligen idealiska för att snatta dess hemligheter !!

Fascinerande besök i Turin på ett aldrig tidigare skådat sätt

Mycket intressant rundtur i Turin som presenterar all den esoteriska bakgrunden av en stad som innehåller både den mörka sidan och den ljusa sidan av den magiska komponenten. Verkligen väl förberedd och mycket snäll guide, överdådig på att tillfredsställa alla våra kuriosa som guidade oss eller, bättre, fick oss att fördjupa oss i ett oväntat och förtrollande Turin.

Temat för besöket behandlades väl. Lätt men engagerande

På det ockulta är det väldigt lätt att falla in i plattityder. Istället finner beskrivningen av fakta och händelser här det lilla allvar som involverar turisten men som samtidigt ger honom rätt tyngd av ämnet som behandlas. Välorganiserat och lika framgångsrikt! En trevlig upptäckt. Vi ses snart igen!