Välj datum
Saker att göra

Neapel

Pizzans livliga hemstad förför dig med vidsträckt utsikt över bukten och arkeologiska underverk.

Alla saker att se i Neapel

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Neapel? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Neapel

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 45 382 omdömen

Vi hade bokat resan till Pompeji på egen hand, utan mat och guide. Att hämta från mötesplatsen fungerade smidigt, vår reseguide talade tyska riktigt bra. Först gick vi genom Neapel med en kort fotopunkt på Neapelbukten med Vesuvius. Fantastiskt panorama. Sedan var det sömlöst till Pompeji. Resten av bussgruppen hade bokat med guide men det var inga problem, vi blev avsläppta och hämtade igen i tid. Uppmärksamhet Pompeji är verkligen enormt, om du utforskar det på egen hand bör du kunna läsa kartan riktigt bra. Detta gav oss 4 timmars ledig tid där. Men även de räckte snart inte, det finns så mycket att se där... Hela resan gick från 7.30 till runt 19. Allt som allt en riktigt bra resa.

Den här resan var underbar. Vår reseguide var mycket välkomnande, underhållande och brinner för turnén. Under bussresan kan du se Italiens vackra bergskedjor och kustutsikter. Vi kom till Pompeji och leddes runt på platsen och fick detaljerad information om varje stopp. Sedan gick vi förbi Amalfi och stannade till i Positano. Positano är en vacker kort promenad med butiker, även om de är ganska dyra (men mycket trevliga) ser till att ta med lite extra pengar. Jag var orolig över att dagen skulle bli för lång, men det var faktiskt okej, det fanns tillräckliga vilopauser hela tiden och bussen var luftkonditionerad. Skulle rekommendera!

Jag önskar bara att vi hade fler "stjärnor" att ge för denna turné! Både guiden och föraren var professionella och personliga. De höll sig på schemat och höll alla fastnade med fantastiska historier och lämplig humor. Vi lärde oss volymer om Pompeji, Amalfikusten och den lilla staden vi besökte. Vi hade också en personlig rundtur i ett limoncelloraffinaderi och vingård. Vi älskade vinet och köpte ett fodral av det och skickade det tillbaka till Texas! Jag kan inte nog betona hur viktigt det är att få RÄTT reseledare och busschaufför för dina turer.

Anna S was great. Experienced, funny and with great knowledge. The tour was interesting and informative. Totally recommend!

ALFREDO - fantastisk guide! Påläst, intresserad, berättar många små ”fun facts” längs vägen. Bra engelska!