Välj datum
Saker att göra

Florens

Toskanas hjärta är fyllt av renässansens inflytande som präglar stadens överflöd av arkitektoniska och konstnärliga underverk.

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 58 217 omdömen

Den här upplevelsen var helt fantastisk. Det är en fullspäckad upplevelse där man får besöka alla 5 av Cinque Terre. Dock kan det bli lite stressigt att hinna uppleva allt på en dag då det inte är jätte mycket tid att utforska städerna på. jag skulle rekommendera att åka tillbaks och bo två dagar i nån av städerna för att verkligen utforska dom till 100%. Våran guide Addo var den bästa guiden vi någonsin haft på någon utflykt tidigare, han gjorde denna upplevelse utöver våra förväntningar. Han förtjänar verkligen en löneförhöjning!

En fantastisk upplevelse där man fick komma nära det italienska köket och inte bara lära sig göra pizza och gelato på rätt sätt, men också få lära sig mer om historien bakom båda rätterna. Stort tack till Jommaso och Daniel! Rekommenderar det starkt till par och familjer som vill ha en upplevelse man sent kommer att glömma

Vår guide Chris är mycket organiserad. Han behärskar perfekt kunskapen om territoriet och logistiken. Vi kunde inte ha upptäckt dessa magnifika byar under bättre förhållanden. Vandringen gör upplevelsen komplett och suverän. Tack för en trevlig dag.

Mycket trevligt och välorganiserat. Duktig chaufför och guide

Bra med en liten grupp, lätt att uppfatta informationen.