Välj datum

Saker att göra Florens

Toskanas hjärta är fyllt av renässansens inflytande som präglar stadens överflöd av arkitektoniska och konstnärliga underverk.

Tillgängliga aktiviteter

  • Museer och mer i Florens
  • Toskanska vin och vingårdar
  • Katedralen i Florens och mer
  • Utflykter från Florens
  • Italiensk mat och marknader
801 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 51

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Florens

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Florens?

Vilka är de bästa dagsturerna från Florens?

De bästa dagsturerna från Florens:

Pisa

Florens: Fler aktiviteter och sevärdheter

Florens: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 88 747 omdömen

Detta måste vara den mest prisvärda turnén i hela Italien!! Min familj (med 3 tonåringar) hade den BÄSTA tiden med vår vänliga guide, Naz. Vi fick se SÅÅÅ mycket av Italien – tre stopp plus en fantastisk lunch på en vingård. Naz var väldigt bra på att dela intressant information om varje stopp, ge rekommendationer om höjdpunkter och se till att alla hade den bästa tiden!! Stoppen i Pisa, Siena och San Gimignano var fantastiska!! Jag kunde inte rekommendera denna turné mer!!!

Med ett ord, ett bra sätt att upptäcka de största städerna i Toscana och få en smak av var och en. Dessutom träffar man riktigt trevliga människor och reser man ensam kan man njuta av atmosfären och omgivningen. Absolut ordnat in i minsta detalj. Mina komplimanger till organisationen och till vår turnéledare från Iran, jag glömde bara hennes namn.

Hela resan var en dröm, guiderna var väldigt tillmötesgående och även när jag var sen på grund av transportproblem var de vänliga nog att vänta på mig. Jag älskade hela resplanen och informationen som gavs var mycket insiktsfull och användbar, jag älskade allt från början till slut.

Vacker rundtur med fantastiska reseguider, Motaz och Patricia som guidade oss hela tiden. Ärligt talat, turnén varar i 12 timmar.Det enda stoppet jag skulle ha undvikit var Siena, för det är vackert men det lockar mig inte som de andra.

Allt mycket välorganiserat, vi hade en riktigt bra tid. Bra!!!!