Upplevelser i
Florens

The soul of Tuscany brims with Renaissance influence evident in its myriad architectural and artistic wonders.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Florens

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Florens?

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 58 217 omdömen

If you want to have a very well organised tour, maximise time, get well informed and genuinely cared from the very first minute of this beautiful and long day, this is the tour! We had a marvellous day and our guides Alessandro, Sara and bus driver Antonio went out of their way to make it a very memorable one. Super impressed by the team and grateful for lovely experiences at Cinque Terre. Mille grazie ❤️

Min fästman och jag hade en fantastisk tid på den här turnén! Det var en av höjdpunkterna på vår resa. Vi fick se så mycket på en dag som vi inte kunde ha gjort på egen hand. Vår guide och förare var fantastiska! Dagen vi gick var det kallt och regnigt till och från, men vi hade ändå en fantastisk tid!

Francesco var helt fantastisk! Så trevlig och kunnig! Vi hade så enastående tur att det bara var vi tre på grund av lågsäsongen och COVID och Francesco tog extra tid att visa oss ytterligare sevärdheter - det var en resa för livet!!!

Min största uppskattning går till professionalismen och den fulla medvetenheten om Costabrino-guiden och vingårdens gästfrihet. Utmärkta produkter, väl värderade och presenterade.

underbar presentupplevelse till min mor och en vän blev bokstavligen förtrollade av de besökta platserna och av de utmärkta vinerna som skulle göras om!!!