Välj datum

Saker att göra Palermo

Siciliens huvudstad är full av Unesco-listade platser och en intressant blandning av arkitektoniska stilar.

Tillgängliga aktiviteter

  • Gatumat, matlagning och mer
  • Utforska Palermo
  • Antika Siciliens höjdpunkter
  • Utforska Sicilien
88 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 6

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Palermo

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Palermo?

Vilka är de bästa dagsturerna från Palermo?

De bästa dagsturerna från Palermo:

Agrigento

Palermo: Fler aktiviteter och sevärdheter

Palermo: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Palermo

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 3 398 omdömen

Fantastisk resa och utmärkt valuta för pengarna. Monreale är en vacker by. Fantastisk utsikt över Palermobukten och en härlig katedral. Cephalu är också ett bra ställe att se - historisk stad, fantastisk strand och bra bekvämligheter. Att få 2 timmar både där och i Cephalu var perfekt. Du kan göra din egen grej - snarare än att föras till fabriksbutiker eller oannonserade stopp på kaféer eller restauranger på avlägsna platser som jag har upplevt på tidigare utflykter med andra företag. Vår guide var mycket informativ och kunnig.

Vi hade en härlig dag med sightseeing med Joshua och andra resenärer. Vår guide var informativ och professionell och talade bra engelska och hade bra kommunikation innan aktiviteten också. Stoppen till Cefalu och Monceal var fantastiska och var bra valuta för pengarna och vacker natur. Vår guide tipsade oss till och med om vart vi kan åka efter vår utflykt, vilket också var riktigt bra. Tack Joshua!

En perfekt organisation, hämtning på vårt boende, en liten grupp människor och en bra fördelning av tider. Om inte för detta organiserade besök, skulle vi ha missat Monreale, eftersom tillgången inte är lätt och det var värt det. Efteråt, ledig tid i Cefalù för att njuta av denna vackra stad.

Catherina är en guide 20, hela tiden medveten om gruppen och uppmärksam på alla. Föraren är också bra. En utflykt 10 med guide 10. Tack!

Det är en upplevelse att göra välorganiserad kan du få en bra bit av staden rekommenderas starkt