Välj datum

Saker att göra Catania

Denna livliga och jordnära sicilianska stad mellan Etna och havet bjuder på en blandning av olika arkitektoniska stilar.

Tillgängliga aktiviteter

  • Etnaberget och Taormina-besök
  • Siciliansk mat, vin och mer
  • Siracusa, Noto och mer
  • Utforska Catania
  • Allt om Gudfadern
200 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 13

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Catania

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Catania?

Vilka är de bästa dagsturerna från Catania?

De bästa dagsturerna från Catania:

Etna

Vilka är de bästa turerna med låga priser i Catania?

Catania: Fler aktiviteter och sevärdheter

Catania: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Catania

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 12 032 omdömen

Stor upplevelse även om det inte gick att ta sig hela vägen upp på grund av riskerna. Guiderna talar italienska samt engelska och franska korrekt. Lyckligtvis var vi en grupp på 6 som pratade franska vilket var perfekt. Vi blev omedelbart varnade att klättringen till toppen inte var möjlig och alla förklaringar om programbytet lämnades. Så vi började senare och allt gick väldigt bra. Det är inte en åktur för många människor så ett minimum av fysisk kondition är nödvändigt även om guiderna väntar (och gruppen också) och ser till att alla kan klättra som var fallet i de 2 grupperna den dagen

We had a great tour in the caves, on the road and on the high altitudes. Fun walks in a little bit difficult terrain, so important with good shoes. The guide was very funny, knowledgeable and had great English. I learned so much about Etna and the island of Sicily during this trip.

Familjevandring. 4×4 inställd men vacker dag ändå. Vädret var perfekt och guiden likaså. Tack Eduardo för alla hans förklaringar. Vi går ofta men Etna är verkligen ett annorlunda äventyr. Panoramat, dofterna och 360°-vyn. Vi är lite på toppen av världen.

Tyvärr kunde vi på grund av den rådande situationen inte gå högre än ca 2 900m. Jeepturen ersattes dock sedan av en måttlig men mycket omfattande vandring, vilket vi verkligen njöt av. Allt annat fungerade utmärkt och vi kan bara rekommendera turnén!

Fantastisk vandring, mycket välorganiserad. Guiden Edouardo var mycket vänlig. Utsikten är hisnande. Tveka inte. Enda nackdelen att 4x4 inte var möjlig på grund av vulkanisk aktivitet men en partiell återbetalning erbjöds oss.