Upplevelser i

Catania

Denna livliga och jordnära sicilianska stad mellan Etna och havet bjuder på en blandning av olika arkitektoniska stilar.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.

Alla saker att se i Catania

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Catania? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Catania

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 6 049 omdömen

Bra reseledare och bra upplevelse. All utrustning ingår, du behöver inte betala något, förutom gondolen och bussen (men så är fallet med dem alla, eftersom guiderna inte har något att göra med transportföretaget). Det var särskilt positivt att turen inte gick så långt som till kraterfältet i enlighet med säkerhetsåtgärderna, men ändå så högt som det var säkert möjligt. För detta klättrade rutten som bussarna kör till fots genom lavafält och sedan ännu längre upp till 2950 m. De som bara reser med buss saknar upplevelsen av vulkanen - och den många informationen, historierna och fakta om Etna . Rekommenderas överallt! Tack till Max, bra guide!

Marco took us on an amazing journey up along the hills around Etna and showed us the genuine Sicily. We visited thre equally amazing vineyards in their own unique way. At the end of the day we had tried 12 different wines and enjoyed more charcuteries, cheeses and olives than we could mamage. Overall, an amazing experience!

Perfekt rundtur, guiden är mycket kunnig och visar dig spektakulära sidor av berget Etna, även utanför misshandlad spår. Han anpassar vandringsleden till gruppens färdigheter och tar upp varje individs frågor och behov.

Visste inte vad vi hade att vänta oss, men allt blev magiskt bra. Svårt att tänka sig innan hur det är där uppe. Glad att vi tog en guidad tur och inte bara åkte upp själva.

Spännande upplevelse i snö och sol med mkt trevlig och kompetent guide.