Våra mest rekommenderade saker att göra i Polignano a Mare

Polignano a Mare: Fartygskryssning till grottor med aperitif

1. Polignano a Mare: Fartygskryssning till grottor med aperitif

Bege dig ut på en avkopplande kryssning längs Polignano a Mares kust. Segla på en 6,5 meter lång motorbåt till några av de bästa grottorna i området och välj mellan en privat och en gruppupplevelse. Möt den lokala skepparen och besättningen i Cala Ponte Marina och sätt segel mot grottorna. Beundra dessa naturföremål som bara är tillgängliga med båt. Kryssa förbi 11 km kuststräcka och njut av utsikten över staden från ett unikt perspektiv. Under kryssningen stannar du till vid de bästa badplatserna och dyker rakt ner i det kristallklara vattnet. Alternativt kan du hålla dig torr på båten och njuta av solstrålarna eller avnjuta en traditionell italiensk aperitif ombord. När din upplevelse är slut återvänder du till Carla Ponte Marina

Polignano a Mare: Båthålstur med aperitif

2. Polignano a Mare: Båthålstur med aperitif

Sätt segel längs Adriatiska havet från Polignano a Mare för att beundra kustens grottor till havs. Stanna till och kika in i havsgrottor som Grotta Azzurra, Grotta Piana, Cala Paura och många fler. Ta ett dopp i dolda vikar med de flytmedel som tillhandahålls och njut av en aperitif ombord. Utforska de många grottorna som finns längs Polignano a Mares kust på en avkopplande båttur. Njut av en aperitif, gör täta stopp för att bada i det kristallklara vattnet och njut av den dramatiska utsikten över kusten. Sätt segel från den lilla hamnen i San Vito och påbörja din tur till de viktigaste grottorna, inklusive Grotta Palazzese, Grotta Santa Caterina, Grotta Chiari di Luna, Grotta delle Rondinelle, Cala Paura/Grottone, Grotta Azzurra, Grotta Piana, med flera. Stoppa för en badpaus på en av de vackraste platserna på Polignanos kust och unna dig en utsökt Prosecco-baserad aperitif under kryssningen. Njut av solskenet på däck eller koppla av under ett parasoll. Utnyttja stegen och flytetrapporna för både vuxna och barn. I slutet av turen återvänder du till utgångspunkten.

Polignano a Mare: Båtkryssning till natursköna grottor med Prosecco

3. Polignano a Mare: Båtkryssning till natursköna grottor med Prosecco

Upptäck de mest dolda hemligheterna längs Polignano a Mares kust med denna eleganta, exklusiva och spännande kryssning! Beundra staden från vattnet och upptäck dessa naturliga underverk som bara är tillgängliga från havet: de flesta av de hisnande grottorna är inte lättillgängliga från stränderna och bara en båtutflykt gör att du kan se de berömda grottorna på nära håll. Grotta Palazzese, Grotta delle Rondinelle, Grotta Azzurra, Grotta Ardito och De älskandes grottor är bara några av de berömda grottorna som du kommer att upptäcka på den här turen. Möt skepparen och besättningen vid den vackra privata Cala Ponte Marina i Polignano a Mare, en äkta pärla på den apuliska Adriatiska kusten, och segla längs den 12 km långa kusten. Stanna till vid de mest natursköna platserna för att simma och njuta av det kristallklara vattnet, eller koppla av på båten medan du solar. Om du vill kan du njuta av en traditionell italiensk aperitif ombord. Upplev ett oförglömligt äventyr och beundra grottorna och staden från ett unikt perspektiv.

Polignano a Mare: Rundtur i grottor och grottor med båt och Spritz

4. Polignano a Mare: Rundtur i grottor och grottor med båt och Spritz

Det enda sättet att besöka grottorna i Polignano a Mare är en båttur, beundra de höga klipporna, grottorna och profilen av den gamla stadskärnan med kyrkornas kupoler. Vi avgår varje dag, året runt, beroende på sjöväderförhållandena. Utforska de många grottorna som havet har skapat under årtusenden, tillbringa två timmar av avkoppling och nöje. Under turen kommer vi att kunna stanna för att bada.

Polignano a Mare: Katamarantur med aperitif och lokal mat

5. Polignano a Mare: Katamarantur med aperitif och lokal mat

Beundra det fantastiska Lama Monachile från havet med sin karakteristiska Bourbonbro och den utmärkta platsen för RedBull Cliff Diving-tävlingen. Den historiska stadskärnan i Polignano a Mare med sina grottor, eremitklippan (ön San Paolo), cala Portalga och sedan ett stopp på en av stränderna mellan Polignano a Mare och Monopoli för att kunna bada och smaka på den typiska apuliska aperitifen. Under stoppet kan paddleboards ombord användas.

Polignano a Mare: Båttur med prosecco och snacks

6. Polignano a Mare: Båttur med prosecco och snacks

En otrolig och känslosam båttur till grottorna i Polignano a Mare. Utforska Monopoli- och Polignano a Mare-kusten med oss. Besök de viktigaste grottorna i området, bland annat den berömda Grotta Palazzese, Lama Monachile-stranden, Cala Paura, Grotta Ardito, Grotta Azzurra, Grotta delle Rondinelle, Grotta delle Monache och ön San Paolo. Under kryssningen görs ett stopp för att bada och koppla av i månskenet. Slutligen bjuder vi ombord på ett glas Prosecco och ett typiskt apuliskt mellanmål "taralli".

Polignano a Mare: Båttur, simma och grotta med aperitif

7. Polignano a Mare: Båttur, simma och grotta med aperitif

Upplev en underbar dag till sjöss på en guidad båttur som avgår från Polignano a Mare. Besök kusten, vikar och havsgrottor, ta ett uppfriskande dopp i havet och njut av en liten aperitif. Välj mellan ett delat eller privat alternativ baserat på om du föredrar integritet eller chansen att träffa andra. När du hoppar ombord, bemöts av personalen, som kommer att förse dig med handdukar, snorklingsutrustning och personliga glasögon. Upptäck Polignanos magnifika kust och se statyn tillägnad Domenico Modugno. Gå sedan till den vackra bukten Lama Monachile. Utforska Palazzese-grottan och se Eremitens ö (San Paolo Island), innan du tar ett dopp i Apuliens orörda vatten. Efter ett uppfriskande dopp kan du skåla med en gratis prosecco och apulisk taralli på vägen tillbaka till Polignano a Mare.

Monopoli: Snorklingstur i Cala Incina eller Porto Alga

8. Monopoli: Snorklingstur i Cala Incina eller Porto Alga

Upptäck en ny upplevelse snorkling utanför Monopoli-kusten med en erfaren guide. Vid ankomsten till dykcentret i Monopoli, träffa din guide och få en snabb information om aktiviteten. Efter det får du ditt snorklingssats (inklusive mask, fenor och våtdräkt). Njut av en bilresa till Cala Incina, Porto Alga eller Grotta Azzura, alla cirka 10 minuter bort. Förundras över de förtrollande stränderna medan du snorklar genom kristallklart vatten, en havsbotten rik på fiskar och andra marina arter.

Polignano a Mare: Grottkryssning med en italiensk Spritz

9. Polignano a Mare: Grottkryssning med en italiensk Spritz

Beundra den fantastiska Lama Monachile i Polignano a Mare från havet med sin karakteristiska Bourbonbro och platsen för RedBull Cliff Diving-tävlingen. Den historiska stadskärnan i Polignano a Mare med sina grottor, eremitklippan, cala Portalga, duvgrottan och sedan ett stopp i Polignano för att kunna bada och smaka på den typiska italienska Spritz.

Polignano a Mare: Tuk-Tuk-tur längs kusten

10. Polignano a Mare: Tuk-Tuk-tur längs kusten

Vi tar dig med till vikar, klippor, stränder och saraceniska torn, landmärken i detta område, där vågorna tycks försvinna över molnen och vinden ger vika för horisonten, som öppnar sig mot oändligheten. Färgerna och dofterna är unika: evighetens, Medelhavets, färger och dofter. Lär dig mer om alla kuriositeter i vikarna, bäckarna och de mest suggestiva småbåtshamnarna i vårt område. En gömd pärla vid havet. Staden, födelseort för "Mr Volare" erbjuder en unik syn tack vare olika terrasser med utsikt över havet, där den blå himlen möter de bländande vita husen. Du kan smeka och andas Medelhavets själ genom de typiska gränderna i den gamla staden bland blommor, dikter, kyrkor, torg och historiska byggnader.

Lägg till datum

Saker att göra i
Polignano a Mare

Alla aktiviteter

46 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Immersion-upplevelser

Utforska i närheten av Polignano a Mare

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Polignano a Mare

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Polignano a Mare?

Polignano a Mare: Fler aktiviteter och sevärdheter

Polignano a Mare: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.