Välj datum

Saker att göra La Spezia

Tillgängliga aktiviteter

60 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 4

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om La Spezia

Vilka är de bästa dagsturerna från La Spezia?

De bästa dagsturerna från La Spezia:

Monterosso al Mare

Vilka är de bästa turerna att göra i La Spezia med barn?

Vilka är de bästa inomhusaktiviteterna i La Spezia när det regnar?

La Spezia: Fler aktiviteter och sevärdheter

La Spezia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om La Spezia

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 3 858 omdömen

Den här upplevelsen var helt fantastisk. Det är en fullspäckad upplevelse där man får besöka alla 5 av Cinque Terre. Dock kan det bli lite stressigt att hinna uppleva allt på en dag då det inte är jätte mycket tid att utforska städerna på. jag skulle rekommendera att åka tillbaks och bo två dagar i nån av städerna för att verkligen utforska dom till 100%. Våran guide Addo var den bästa guiden vi någonsin haft på någon utflykt tidigare, han gjorde denna upplevelse utöver våra förväntningar. Han förtjänar verkligen en löneförhöjning!

vi var lite oroliga för bussresan men den här var inte så illa. När du kommer fram till första stoppet har du verkligen något om var jag hamnade tills du besöker den första staden. Efter ett kort besök (njut av utsikten och ta många vackra bilder, slösa inte din tid på att äta/dricka) efter en kort tågresa till nästa hållplats där du har tillräckligt med tid att besöka området och äta. Återresan med båt är ett trevligt sätt att återvända till upphämtningsstället. sett mycket vackra platser

Vad hade en fantastisk guide, Alessandro! Hela teamet hade byggt upp hela dagen så att allt skulle gå så smidigt som möjligt. Dom lyckades så bra! Bussen från Florens tog tvåtimmar kändes som 30 min och vi alla fick biljetter till tågen när vi kom fram. Sen följde vi guiderna som fixade både lunch, bra tider op varje plats så man hann titta och bada. Ska ni lägga pengar på en tur så är det denna!

Mycket trevlig aktivitet med hisnande landskap. Jag skulle ha tagit mindre tid i Monterosso vilket är lite ointressant jämfört med Vernazza och Riomaggiore, men utflykten är bra överlag. Jag skulle ha trott att vi skulle ha rest mer med båt, vilket inte är fallet: mindre än 10 minuter. Den här delen av verksamheten är lite missvisande. Tack till vår guide Filipa som följde oss väl.

Vår guide Chris är mycket organiserad. Han behärskar perfekt kunskapen om territoriet och logistiken. Vi kunde inte ha upptäckt dessa magnifika byar under bättre förhållanden. Vandringen gör upplevelsen komplett och suverän. Tack för en trevlig dag.