Välj datum

Saker att göra Pisa

Denna italienska stad har mer än bara sitt kända torn med allt från livliga barer till renässanspiazzor.

Tillgängliga aktiviteter

137 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 9

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Pisa

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Pisa?

Pisa: Fler aktiviteter och sevärdheter

Pisa: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Pisa

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 15 004 omdömen

Hela resan var en dröm, guiderna var väldigt tillmötesgående och även när jag var sen på grund av transportproblem var de vänliga nog att vänta på mig. Jag älskade hela resplanen och informationen som gavs var mycket insiktsfull och användbar, jag älskade allt från början till slut.

Välorganiserad process, så att det knappt blir några väntetider. Att klättra i tornet är verkligen en upplevelse, du kan känna lutningen, men också de strukturella försöken att avlyssna. Det är lämpligt att skaffa sig lite kunskap i förväg, då kan du se och förstå sambanden bättre.

En höjdpunkt. Att vi knappt behövde vänta eftersom vi bokade via GetYourGuide gjorde besöket ännu sötare. Vi rekommenderar att komma först på morgonen, sedan är det inte så många besökare på piazzan och från klockan 09.00 kan sevärdheterna besökas.

Biljettköpet online fungerade utmärkt och okomplicerat. Råden angående väskorna man inte får ta upp i tornet var till hjälp. Det var synd att meddelandet om att kyrkan stänger klockan 18.00 saknades eller inte var tillräckligt närvarande.

Helt underbar utflykt. Trevlig och informativ guide.