Saker att göra Pisa

Denna italienska stad har mer än bara sitt kända torn med allt från livliga barer till renässanspiazzor.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Pisa

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Pisa?

Vilka är de bästa turerna att göra i Pisa med barn?

Pisa: Fler aktiviteter och sevärdheter

Pisa: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Pisa

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 13 265 omdömen

Mycket vänlig personal inklusive kvinnan vid ingången till katedralen som talade om sin kärlek till irländare. Mycket effektivt med tiden, fantastisk katedral och det lutande tornet var definitivt värt att se. Vänlig personal och en otrolig syn att se. Ett måste när du besöker Pisa.

Välorganiserad process, så att det knappt blir några väntetider. Att klättra i tornet är verkligen en upplevelse, du kan känna lutningen, men också de strukturella försöken att avlyssna. Det är lämpligt att skaffa sig lite kunskap i förväg, då kan du se och förstå sambanden bättre.

En höjdpunkt. Att vi knappt behövde vänta eftersom vi bokade via GetYourGuide gjorde besöket ännu sötare. Vi rekommenderar att komma först på morgonen, sedan är det inte så många besökare på piazzan och från klockan 09.00 kan sevärdheterna besökas.

Biljettköpet online fungerade utmärkt och okomplicerat. Råden angående väskorna man inte får ta upp i tornet var till hjälp. Det var synd att meddelandet om att kyrkan stänger klockan 18.00 saknades eller inte var tillräckligt närvarande.

Helt underbar utflykt. Trevlig och informativ guide.