Upplevelser i

Taormina

Från antika skatter till siciliansk kultur och en aktiv vulkan – den här staden har något för alla.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Other Sightseeing Options in Taormina

Want to discover all there is to do in Taormina? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Taormina

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 2 207 omdömen

Marco took us on an amazing journey up along the hills around Etna and showed us the genuine Sicily. We visited thre equally amazing vineyards in their own unique way. At the end of the day we had tried 12 different wines and enjoyed more charcuteries, cheeses and olives than we could mamage. Overall, an amazing experience!

Vi hämtades i Catania och fördes till de flesta av de välkända platser som är associerade med inspektören Montalbano inklusive en guidad rundtur i filmset som används i serien (3 euro vardera). Det var en så bra dag ute. Vår guide Alessio var helt lysande. Rekommenderas noggrant.

En underbar upplevelse för Montalbano-fans att utforska både Salvo och Andrea Camilleris Sicilien. Vår guide Alessio var inte bara kunnig om allt Montalbano utan entusiastisk över böckerna och tv-serien. Det var fantastiskt att träffa en släkting. En mycket speciell dag.

Vi, som en familj med en 6-årig dotter, hade verkligen det. Alexandra, som förklarade allt på flera språk (inklusive tyska), var underbar och informativ, med en mycket trevlig röst. Tiden var rimlig och allt var väl planerat. Vi kan bara rekommendera det.

Mycket givande utflykt. Spännande att lyssna på vår språkkunniga guide. Högst upp (jeep) var det kallt. Väldigt viktigt att ha med varma kläder och bra skor, som står emot kyla och blåst!!!