Välj datum

Saker att göra Genua

Besök denna port till Rivieran och hitta en stad full av historiska pärlor och otroliga stränder.

Tillgängliga aktiviteter

80 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Genua

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Genua?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Genua:

Genua: Fler aktiviteter och sevärdheter

Genua: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Genua

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 5 982 omdömen

Besöket på akvariet var intensivt för mängden arter som fanns närvarande, välkomstvideon som projicerades vid ingången var vacker, introducerade den marina världen som du kommer att möta, skeppets däck och en underbar utsikt över den fantastiska staden Genua samt en bar och en butik med karakteristiska föremål från akvariet. Den enda förbättring som kan göras är relaterad till närvaron av en del av personalen (mycket få på hela vägen, bara två mycket blyga operatörer) som, särskilt på vissa punkter, orienterar besökare som är desorienterade. Den enda nackdelen framför tankarna på grund av för många människor är trångt, väntar inte på att de framför ska röra sig, och därför är det tröttsamt att kunna njuta av observationen. Att köpa biljetter online var riktigt smidigt, vi gick på ett ögonblick

Allt gick väldigt bra och vi var mycket nöjda med besöket på Genuas akvarium. Turen låter dig se alla tankar och ha kul med att se fiskarna i deras spektakulära miljöer. Det verkar vara nedsänkt med fenor och dykmask i världens mest olikartade och otroliga hav. Unik upplevelse speciellt för barn och spännande för oss vuxna. Perfekt!

det är vackert hur många djurarter man kan se. delfinerna är en hit som du bara kan rekommendera att stanna längre. När man kommer ner för att titta närmare på hajarna inser man hur stort akvariet egentligen är.

Hej en spektakulär dag med mitt barnbarn. Mycket trevligt akvarium, vi såg delfinshowen. Vackert att se pingviner, maneter och sälar. Vi såg också den riktigt trevliga biosfären, besök med båt till Gamla hamnen.

E stato bellissimo. Semper volevo vedere Acquario e tutto era kommer i beskrivningen sul sito :)