Upplevelser i
Sorrento

Prova läckerheterna i denna kuststad, inklusive Limoncello, fantastisk utsikt och traditionellt hantverk.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppsevärdheter i Sorrento

Alla saker att se i Sorrento

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Sorrento? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sorrento

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 9 155 omdömen

Vi hade verkligen en fantastisk dag. Från hämtning till segling och ätande var det perfekt. Mario var vår reseguide, han var mycket hjälpsam och förde en bra atmosfär på båten. I början av dagen var det fortfarande mycket molnigt och vinden blåste hårt. Men det klarnade upp helt på eftermiddagen. Skulle definitivt rekommendera denna turné, kan vara lite dyr men du har en hel utsikt över Amalfikusten på en dag. Positano och Amalfi är städer som du måste se från havet. På stranden får man en annan bild. Dessutom besökte vi platser som vi inte hade räknat med, privata stränder, en grotta och vattenfall.

Vi hade en fantastisk tid på denna turné! Miguel och salvator var fantastiska värdar och kaptener för vår turné. Vi hade en 2-årig baby och vi kände oss tillmötesgående och säkra. Jag rekommenderar starkt denna turné till alla som vill ha en bra rundtur runt ön. Båten stannar vid Marina Piccolo och du får 4 timmar på dig att se ön. Buss är billigaste vägen runt, men taxi är mycket snabbare.

Resan till Amalfikusten var lugn och med vår fantastiska reseguide, Serena, var resan ännu roligare och minnesvärd! Serena gav oss detaljerad information om varje plats vi stötte på längs kusten, hon är en sådan älskling! bussresan var bekväm, lunchen var utsökt, resan var säker och läglig. Rekommenderar definitivt! kärlek från Indien till laget ❤️

Bra hjälp efter bokning. Fabu!vår transfer till hamn och tillbaka. Bra guide ombord, mycket informativ och kunnig. Fantastisk båt. Bra hamn att landa i och möjligheter till utflykter på Capri. Stora chanser att hoppa i vattnet. En just do-upplevelse.

Jag kan bara rekommendera båtturen till Amalfi och Positano. I dessa temperaturer hade jag inte velat vara fast i en bilkö på bussen. Turnén är välorganiserad och rolig!