Välj datum

Saker att göra Sorrento

Prova läckerheterna i denna kuststad, inklusive Limoncello, fantastisk utsikt och traditionellt hantverk.

Toppsevärdheter i Sorrento

Tillgängliga aktiviteter

450 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 29

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Sorrento

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Sorrento?

Vilka är de bästa dagsturerna från Sorrento?

De bästa dagsturerna från Sorrento:

Positano

Sorrento: Fler aktiviteter och sevärdheter

Sorrento: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Sorrento

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 17 642 omdömen

Mycket välorganiserad turné. I ordning besökte vi Sorrento Positano och Amalfi med cirka 1 timme att besöka varje enskild plats. I Sorrento ingår en provsmakning av limoncello och choklad. Till deras fördel, utmärkt punktlighet men framför allt vår mycket trevliga, förberedda och engagerande guide Tiziana, även guiden Giacomo var mycket pålitlig. Det enda felet men inte så allvarligt är lunchen som inte är typisk för platsen. Ät dock en sallad, en förrätt och efterrätt med vatten och vin.

Definitivt det rätta sättet att göra den här kusten som en dagstur eftersom självkörning kräver lite seriös erfarenhet. Erfaren guide var mycket informativ, skåpbilen var bekväm och resesällskapen var charmiga. Decembervädret var soligt och 65F för att göra det perfekt. Till och med återkomsten till Sorento var mycket bättre än med tåg.

Vi hade en fruktansvärd väderdag, ned öste non stop hela dagen. Vår guide Nando var dock utmärkt. Han ordnade om saker för oss för att tillgodose det dåliga vädret, samordnade vår lunch för en affär och lade till ett besök i en olivlund med olivolja provningar eftersom vi missade en del på grund av vädret. Hans körning var också smidig!

Nando (vår förare och reseguide) gjorde vår dag speciell. Jag skulle vilja föreslå hämtning från hotellalternativet. Min man och jag gick lite vilse i några minuter med mötesplatsen i Sorrento och vi kontaktade kundtjänst och snabbt gick Nando runt och hittade oss. Rekommenderar starkt detta evenemang! Tack så mycket!

Våra guider var fantastiska - sensationell körning på en utmanande väg hanterad sakkunnigt Så kunnig och mycket roligt Så bra atmosfär med gruppen Även om många saker är stängda under lågsäsong, finns det fortfarande massor av saker som är öppna och massor att se och göra. Vädret var sensationellt