Välj datum

Saker att göra Grasse

Tillgängliga aktiviteter

  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Workshoppar och kurser
25 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Grasse: Fler aktiviteter och sevärdheter

Grasse: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Grasse

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 692 omdömen

Vi besökte de vackra gamla kullebyarna och inkluderade upplevelsen av Fragonard-parfymfabriken. Det var riktigt roligt och lärorikt. Gourdon är väldigt högt, och eftersom jag ogillar höjder var jag lite orolig. Byns parkeringsplats är dock säker kokong, liksom den korta promenaden till den lilla byn på bergstoppen. Utsikten är sensationell, jag höll mig borta från kanten och mådde bra. Uppkörningen kan vara lite oroande för dem som är rädda för höjder, men du kan blunda. Det var 4 på vår resa, så vi blev samlade i en vanlig sedanbil. Vår förare var vänlig och hjälpsam.

Fantastisk upplevelse om du gillar dofter och dofter. Hade tidigare gjort en (gratis) rundtur på Fragonard (det större parfymföretaget i Grasse) och sedan dagen efter workshopen här på Molinard - rekommenderas varmt i kombination. Bra atmosfär, trevlig atmosfär, trevliga, hjälpsamma medarbetare, informativ och bra valuta för pengarna i den mån du tar med dig en ganska stor parfymflaska av din egen parfym (en kod lagras för detta så att du alltid kan beställa om den).

En perfekt upplevelse! Först en trevlig presentation för att förstå parfymernas uppbyggnad. Därefter en rolig och inspirerande stund där man själv får skapa en individuell doft. Stort utbud av dofter att välja från och komponera med. Återkommer nästa år.

Bra besök. Vi gillade det verkligen och vi rekommenderar det gärna. Alla tre tjejerna körde hem nöjda med sin egen parfym :).

Mycket intressantare än vi väntar oss. Lärorikt att veta hur parfymtillverkning går till.