Saker att göra i
Toulouse

Våra mest rekommenderade saker att göra i Toulouse

Toulouse - Stadsbesök Stadssightseeing med buss och audioguide

Toulouse - Stadsbesök Stadssightseeing med buss och audioguide

Se Toulouse ur ett nytt perspektiv ombord en bekväm öppen minibuss. Se stadens mest berömda attraktioner och historiska monument från ett nytt perspektiv. Passera landmärken i “Ville Rose“ medan du lyssnar på anekdoter om staden från en audioguide (tillgänglig på franska, engelska, spanska, italienska, tyska, ryska, kinesiska och japanska). Res genom den gamla delen av staden och beundra kyrkorna Cathédrale Saint-Étienne de Toulouse och Saint-Sernin. Åk förbi Hôtel d'Assézat där konstgalleriet Bemberg Foundation visar upp en fantastisk samling av franska målningar från 1800- och 1900-talet. Gå till flodbankerna vid Garonne och Canal du Midi och se länken mellan Atlanten och Medelhavet. Förundras över de typiskt rosa tegelstenarna som förgyller  stora delar av staden.

Toulouse: Dagsutflykt med buss till Carcassonne med Comtal Castel

Toulouse: Dagsutflykt med buss till Carcassonne med Comtal Castel

Om du bor i Toulouse och vill upptäcka Cité de Carcassonne, Comtal-slottet, basilikan Saint Nazaire och andra historiska höjdpunkter är detta den perfekta dagstur för dig. Carcassonne ligger 1 timme från Toulouse och är en av de 25 fantastiska platserna i Midi-Pyrénées. I katarernas land och i hjärtat av den befästa staden kan du upptäcka slottet Château of the Counts of Carcassonne and the Remparts, som ingår i UNESCO:s världsarvslista. Du avgår från Toulouse kl. 9.30 (incheckning kl. 9.15) med planerad ankomst till Carcassonne kl. 10.30. Efter din upptäcktsdag avgår du från Carcassonne kl. 16.30 med planerad återkomst till Toulouse kl. 17.30.

Toulouse, Albi Albi Cathédrale St Cécile, Cordes, & Ciel Dagsutflykt

Toulouse, Albi Albi Cathédrale St Cécile, Cordes, & Ciel Dagsutflykt

Åk från Toulouse och upptäck Albi, katedralen Sainte Cécile och Lautrec-museet i Toulouse eller den medeltida staden Cordes sur Ciel med buss tur och retur. I Albi kan du beundra de många arkitektoniska pärlorna, bland annat katedralen Sainte Cécile. Besök Toulouse Lautrec-museet som ligger i biskopspalatset. I närheten av Albi kan du också utforska den förtrollande staden Cordes-sur-Ciel. Dess gotiska arkitektur rymmer hemligheterna till många legender. Under din lediga tid här kan du strosa genom stadens kullerstensgator. Returtransport ingår i resepaketet, men när du väl är i städerna är du fri att utforska i din egen takt utan guide. Turen avgår från Toulouse klockan 9:30 och återvänder tillbaka runt 18:30.

Toulouse: Höjdpunkter Självguidad skattjakt & rundtur

Toulouse: Höjdpunkter Självguidad skattjakt & rundtur

Lär känna Toulouse i din egen takt på den här interaktiva rundvandringen som spelas upp på din telefon. Lös gåtor, interagera med stadens viktigaste sevärdheter och lås upp intressanta fakta och legender. En idealisk utomhusaktivitet för förstagångsbesökare, par, grupper, familjer och barn. Kan användas som en utmärkt teambuildingaktivitet. Besök de viktiga basilikan Saint-Sernin och Couvent des Jacobins, promenera genom Grand Rond och beundra Saint Stephen's Cathedral. När du har laddat ner snöjaktsturen på din mobila enhet (via en länk och inloggningsuppgifter som du får vid bokningen) kan du använda mobilappen och de integrerade kartorna för att nå 10 av Toulouses viktigaste sevärdheter till fots. Vid varje stopp får du veta mer om attraktionen och lösa en platsbaserad gåta som bara kan lösas om du når den specifika platsen. Använd logik, fantasi, observation och laganda för att låsa upp den rätta koden och avslöja nästa destination i sightseeingspelet i staden. När du vandrar genom staden kan du njuta av flexibiliteten att när som helst pausa spelet för att ta en paus, ta de perfekta bilderna, stanna för lunch eller besöka ett museum. Välj att fortsätta rundturen senare eller spara resten till en annan dag. Börja din rundtur vid den mycket fotograferade basilikan Saint-Sernin de Toulouse. Besök den arkitektoniskt exemplariska kyrkan Notre Dame du Taur, medan Place du Capitole ger dig en smak av livet i centrum. Ta ett foto vid Pont Neuf Toulouse, som kommer att förvåna dig med sin utsikt, och låt dig hänföras av skönheten i utställningarna på Musée des Augustins. Besök den ojämförligt vackra Cathédrale Saint Etienne. Passera genom en Grand Rond med en unik upplevelse av avkoppling i stadens kaos. Beundra det berömda universitetet i Toulouse och förundras över Saint-Exupère med sin rika exteriör och interiör.

Frankrike: Europe eSim Mobile Data Plan

Frankrike: Europe eSim Mobile Data Plan

Förhindra att din resa blir problemfri med din praktiska eSIM. Håll dig uppkopplad på resan med höghastighetstäckning i Frankrike och de andra 41 mest besökta regionerna i Europa. Köp och installera din eSIM när som helst och var som helst, och välj mellan olika datapaket, giltighetsalternativ och täckning i ytterligare länder. Det är bara att skanna QR-koden för eSIM för att få tillgång till alla dina viktiga appar på resan. Undvik problemet med att hantera flera SIM-kort med den här nollalternativet. Få ett eSIM per enhet och fyll på genom att helt enkelt köpa och aktivera ytterligare eSIM-planer när du är på väg. När du har aktiverat börjar din täckning enligt din valda varaktighet. Fördela täckningen i Österrike, Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Gibraltar, Ungern, Isle of Man, Island, Irland, Italien (inklusive San Marino och Vatikanen), Jersey Island, Kazakstan, Lettland, Litauen, Liechtenstein, Luxemburg, Lettland, Litauen, Tjeckien, Ungern, Det gäller även Malta, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Turkiet, Ukraina, Uzbekistan, Förenade kungariket och Nordirland. Alla iPhone-modeller som lanseras efter iPhone XS kan stödja eSIM. För Android, om du är osäker, kontrollera med hjälp av vägledningsbilden för stödberättigande. Om du inte kan ansluta till internet efter att ha installerat denna eSIM, följ självhjälpsguiden för felsökning i din GYG-voucher. APN (Access Point Name): internet Lokal operatörsinformation: Frankrike: Orange France / SFR / Free Mobile /Bouygues Resten av länderna finns i kuponginformationen i din GYG-app efter köpet.

Toulouse : Den digitala audioguiden

Toulouse : Den digitala audioguiden

Ge dig ut på en fängslande resa genom den förtrollande staden Toulouse med den digitala audioguiden över Toulouse. Kliv in i en värld där historia möter modernitet, där det förflutna viskar sina berättelser när du vandrar genom charmiga gator och pittoreska torg. Dyk ner i Toulouses rika kulturutbud, från dess imponerande arkitektur till dess världsberömda kulinariska läckerheter. Med den digitala audioguiden över Toulouse kommer du att upptäcka stadens dolda skatter och få djupa insikter i dess fascinerande arv. Fördjupa dig i den livliga atmosfären på de livliga marknaderna, utforska de berömda museerna och njut av smakerna från det utsökta köket. Missa inte chansen att uppleva Toulouse som aldrig förr. Låt den digitala ljudguiden vara din följeslagare och förhöja din resa med spännande berättelser och insidertips, vilket gör ditt besök i Toulouse till ett oförglömligt äventyr. Gör dig redo att upptäcka, utforska och bli förälskad i Toulouse, allt med hjälp av din pålitliga digitala följeslagare.

Toulouse: Elektrisk Tuk-Tuk-tur med fotostopp och ljud

Toulouse: Elektrisk Tuk-Tuk-tur med fotostopp och ljud

Du planerar att resa till Toulouse snart! Bra idé, utforska huvudstaden i Frankrikes södra Occitanie-region på en elektrisk tuk-tuk-tur i Toulouse med fotostopp och en ljudguide. Visiteramas elektriska tuk-tuk är det perfekta valet för att besöka alla de symboliska platserna i Toulouse, Le Capitole, Basilique Saint-Sernin, Les Jacobins, La Garonne, Les Remparts Gallo-romain, Le Pont Neuf, Pont des Catalans, La place Saint-Pierre, le Canal du Midi, Les Carmes, Le Jardin Japonais, Le Jardin des plantes, La Halle aux Grains, Cathédrale Saint-Étienne, La Place Saint-Cyprien, Le Musée Les Abattoirs...etc

Toulouse: Cité de l'Espace Entrébiljett till Cité de l'Espace

Toulouse: Cité de l'Espace Entrébiljett till Cité de l'Espace

Följ med på en interstellär resa på Cité de l'Espace i Toulouse, ett av Europas främsta rymdvetenskapscenter. Denna unika attraktion erbjuder över 4.000 m² utställningar och en vidsträckt trädgård på 4 hektar som är utformad för att utbilda och inspirera besökare i alla åldrar. Från det ögonblick du kliver in kan du förbereda dig på att resa genom kosmos, utforska viktiga rymdartefakter och njuta av toppmoderna faciliteter, inklusive en IMAX® 3D-biograf och ett planetarium. Ditt äventyr inkluderar möten med riktiga rymdskatter som Apollo Lunar Module och Mir Station. Förundras över en Ariane-raket i naturlig storlek och kom nära kopior av Mars Rovers. Missa inte LuneXplorer, en ny fyrtio minuter lång uppslukande upplevelse som simulerar ett månuppdrag och ger en realistisk känsla av en astronauts resa från start till månlandning. Stanna så länge du vill och gå ut genom presentbutiken, där du kan ta med dig en bit av universum hem.

Languedoc: Rundtur och provsmakning på Domaine de Baronarques

Languedoc: Rundtur och provsmakning på Domaine de Baronarques

Dyk ner i århundraden av vinframställningstradition med en rundtur på Domaine de Baronaques. Vingården förvärvades av baronessan Philippine de Rothschild och hennes två söner 1998, men har funnits sedan 1600-talet, då den tillhörde klostret Abbey de Saint-Polycarpe. Efter ankomsten till vingården får ni en rundtur i fathuset och fatrummet där vinerna jäses och lagras, samt se det franska 1800-talsslottet som ligger inbäddat i en trädbevuxen kulle. Efter rundturen har du möjlighet att smaka på de 3 viner som produceras på Domaine de Baronaques: Grand Vin Rouge, La Capitalle de Baronarques och Grand Vin Blanc.

No Diet Club - Bästa matturen i Toulouse!

No Diet Club - Bästa matturen i Toulouse!

Det var länge sedan vi ville lansera No Diet Club i Toulouse för att fira sydvästra Frankrike! Nu är det äntligen klart och vi ser fram emot att få presentera vårt fantastiska utbud :) Som alltid var vi omgivna av lokalbefolkningen som känner till staden utan och innan för att kunna erbjuda dig den bästa maten! Vissa specialiteter förstås, men inte bara! Överraskning :) Vegetarianer är också välkomna med alternativ för varje plats! All mat ingår! Vad vi erbjuder ✔ - Många smakprovningar - En koncentration av vad Toulouse verkligen äter - En promenad genom våra favoritkvarter - Dåliga skämt - En fantastisk lista med rekommendationer i Toulouse - Nya vänner från hela världen

Alla aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Toulouse

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Toulouse?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Toulouse:

Sevärdheterna i Toulouse du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Toulouse?

De bästa dagsturerna från Toulouse:

Se alla dagsturer från Toulouse på GetYourGuide

Toppattraktioner i Toulouse

Saker att göra i Toulouse

Städer i Frankrike

Toulouse: Fler aktiviteter och sevärdheter

Toulouse: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Toulouse

Samlat omdöme

4.3
(630 recensioner)