Välj datum

Saker att göra Saint-Émilion

Tillgängliga aktiviteter

  • Guidade turer
  • Heldagsturer
  • Privata turer
  • Workshoppar och kurser
28 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Saint-Émilion: Fler aktiviteter och sevärdheter

Saint-Émilion: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Saint-Émilion

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 2 249 omdömen

Jag hade en underbar tid på denna turné! Vår guide Julie var passionerad. Informerad. Och gjorde tiden levande. Promenaden runt Saint-Emilion var mycket rolig. Det är ingen stor plats. Men packad med intressanta saker att se. De två vingårdarna vi gick till var underbara. Guiderna på båda var mycket bra. Och vinet, ja, vinet var fantastiskt! Vår picknick lunch var också mycket bra. Sex timmar är en perfekt tid. Jag rekommenderar verkligen!

Mycket lärorikt och intressant besök gjort i sällskap med Sarah. Hon kunde förmedla sin kunskap till oss på ett enkelt och tydligt sätt. Panoramat över de två slotten är hisnande, på sluttningen. Picknicken som presenteras i en vacker korg är gjord av lokala hantverkare. Helt enkelt utsökt. jag rekommenderar verkligen

This was a fantastic trip to St Emilion with a small group. The guide was very good sharing information, interesting and also funny. These 4.5h trip and wine tasting in St Emilion was well invested time and will be a memory for life.

Intressant och initierad visning av både traditionell och modern vingård. Kunnig och trevlig guide som pratade utmärkt engelska.

Underbar tur med bra urval av vingårdar och mycket god lunch - och en trevlig, kunnig och professionell guidning.