Välj datum

Saker att göra Giverny

Tillgängliga aktiviteter

20 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Giverny

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Giverny?

Giverny: Fler aktiviteter och sevärdheter

Giverny: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Giverny

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 347 omdömen

Härlig promenad genom trädgården

Vi njöt av vår guidade och informativa rundtur i Monets hus och trädgård. Vi bokade en grupptur men var de enda två personerna så vi fick en privat rundtur! Även om vi inte är konstfantaster, tycker vi om att lära oss om vad som motiverar en konstnär och hur de tolkar sin omgivning till en målning. Att höra om Monets kärlek till konst, färg och hur färger interagerar var väldigt intressant. Han älskade sitt hem i Giverny och vi älskade att promenera genom hans levande mästerverk. Tres bien!

Jessie var på topp ... den användbara och exakta informationen Vi hade en trevlig tid när vi promenerade genom Givernys gränder. Besöket i huset kan inte göras av vår guide ... synd. Trådavskärningsalternativet? Alla sålda biljetter var klippta!! Så mycket väntan på besöket i trädgården (1h30!)...undvik påskhelgen!! Den enda nackdelen

Pittoresk plats. Tyvärr finns det inte tillräckligt med tid att njuta av det. Man skulle ha önskat sig 30 minuter eller en timmes tystnad. Trädgården är så fascinerande och tiden går fort där. Guiden var redo att åka till Paris utan oss, vi tog bussen i sista sekund.

Utmärkt guide, från paris vision. Elizabeth!!! Synd att det på min bokning inte fanns något alternativ för guidad tur, bara ljud. Det är en utmärkt guide. De andra guiderna på Pere Lachaise och Chateau de la Loire var inte lika bra som henne.

Smidig busstur som tog oss T&R till Giverny och Monets Trädgård. Kunnig och engagerad guide som såg till att vi fick ut det bästa av besöket.