Saker att göra Giverny

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Giverny

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Giverny?

Giverny: Fler aktiviteter och sevärdheter

Giverny: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Giverny

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 1 254 omdömen

Detta var en fantastisk resa! Du behöver definitivt en hel dag för att göra allt och inte känna dig förhastad. Ta dig tid i Monets trädgårdar men kom inte för sent till lunch. Museet är mindre än du tror att det kommer att vara, så ta dig tid att sitta i dess trädgårdar och utforska byn.

Pittoresk plats. Tyvärr finns det inte tillräckligt med tid att njuta av det. Man skulle ha önskat sig 30 minuter eller en timmes tystnad. Trädgården är så fascinerande och tiden går fort där. Guiden var redo att åka till Paris utan oss, vi tog bussen i sista sekund.

Utmärkt guide, från paris vision. Elizabeth!!! Synd att det på min bokning inte fanns något alternativ för guidad tur, bara ljud. Det är en utmärkt guide. De andra guiderna på Pere Lachaise och Chateau de la Loire var inte lika bra som henne.

Fantastisk resa. Trädgårdarna var vackra, liksom huset. 3-rätters lunch var helt underbar, liksom tårtan som vi hade på eftermiddagen. Giverny är vacker och det var fantastiskt att tillbringa dagen där.

Smidig busstur som tog oss T&R till Giverny och Monets Trädgård. Kunnig och engagerad guide som såg till att vi fick ut det bästa av besöket.