Nice

Populära upplevelser i Nice

Flere reisetips for Nice

Vil du vite mer om aktiviteter i Nice? Trykk her for full oversikt

Vad besökare tycker om Nice

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 7 693 omdömen

Jättetrevlig utflykt! En hel del transportsträcka men alla stopp var guld och jag är verkligen jättenöjd! det bästa var när man kunde paddla i den fantastiska Gorges du verdon, makalöst vackert. Otroligt trevlig guide (Rafael) Som gjorde upplevelsen till den bästa. Duktig på engelska och gav oss mycket information. Blev trafikstopp påväg tillbaka till Nice på kvällen men det hängde varken vi resenärer eller guiden läpp över. 10/10!

Mycket bra upplägg, vi var en grupp på 8 personer vilket var jättebra. Vår chaufför och guide Lionel var mycket proffsig, kunnig och trevlig. Man fick ut allt man kan tänka sig på en dag utav Franska Rivieran! Kan rekommemderas, värt varenda krona!

Alldeles lagom halvdagsutflykt med vackra vyer. Lyxigt att bli upphämtad och avsläppt på hotellet och slippa fixa med allt själv. Väldigt bra att utflykterna blir av oavsett om man är två eller full bil.

Alldeles lagom halvdagsutflykt med stopp längs rivierans pärlor. Bra att bara behöva åka med och inte fixa med allt själv. Perfekt med upphämtning/avlämning på hotellet!

Trevlig tripp. Guidern hämtade upp oss i tid och var jätte trevlig/lättsam, informativ. Samtidigt som vi resenärer fick tid att gå på egen hand. Allt flöt på perfekt.