Upplevelser i
Nice

Från kulturella attraktioner till kusten är franska rivierans huvudstad kärnan i gammaldags charm.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Nice

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Nice?

Alla saker att se i Nice

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Nice? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Nice

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 9 014 omdömen

Vi besökte de vackra gamla kullebyarna och inkluderade upplevelsen av Fragonard-parfymfabriken. Det var riktigt roligt och lärorikt. Gourdon är väldigt högt, och eftersom jag ogillar höjder var jag lite orolig. Byns parkeringsplats är dock säker kokong, liksom den korta promenaden till den lilla byn på bergstoppen. Utsikten är sensationell, jag höll mig borta från kanten och mådde bra. Uppkörningen kan vara lite oroande för dem som är rädda för höjder, men du kan blunda. Det var 4 på vår resa, så vi blev samlade i en vanlig sedanbil. Vår förare var vänlig och hjälpsam.

Som tur var valde vi att besöka en lördag eftersom det är jobbigt att ta sig till Saint Tropez under veckan, vi kunde besöka marknaden och ta en promenad genom stan till polisstationen. Därefter en kanaltur i Port Grimaud och ett kort dopp i havet.

Turnén var fantastisk, guiden var fantastisk. Man fick ett intryck av olika platser på Cote d'Azur, som man kanske kan fördjupa med möjligheten.

Intressant och informativ dag. Bra guide (Perfect) som tog väl hand om oss och guidade på ett lättsamt och underhållande sätt.

Perfekt organisation, vår förare Qiu var oklanderlig, uppmärksam på alla behov, trevlig och hjälpsam!