Upplevelser i
Lyon

Denna franska stad grundades av romarna och bjuder på Unesco-listade stadsdelar, gourmetmat och ett livligt nattliv.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Lyon

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Lyon?

Alla saker att se i Lyon

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Lyon? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Lyon

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 3 016 omdömen

Vi började i tid, vilket var jättebra. Det var väldigt privat, med totalt 8 deltagare + förare. Vi gjorde totalt 3 stopp: Stopp #1: välj nick -frukost med vinprovning och bakverk (bra sätt att börja din morgon). Vi stannade på toppen av kullen med utsikt över den vackra dalen, vingårdar och böljande kullar. Stopp #2: historisk by med fantastisk utsikt över dalen, lärde mig om regionens historia och gick runt lite. Stopp #3: vingården själv med en bra förklaring av vinplanteringsteknikerna, druvsorterna / vinerna som produceras tillsammans med vinprovningen och parning med ost, salami, korv och fläskskinn. Vår erfarenhet slutfördes genom att besöka vinbutiken för att köpa flaskorna hemma ....

En trevlig kvällskryssning på Saône från Rambaud till Île Barbe och återvänd med en krok tills efter sammanflygningen. Allt med en utsökt måltid, musik och kommentarer om de viktigaste punkterna av intresse. För foton är det möjligt att klättra på övre däck. Ombord- och servicepersonalen är vänliga, hjälpsamma och effektiva. En bra tid, jag rekommenderar starkt.

Vinprovning på Beaujolais vingård, besök i Domaine för att förklara hur man odlar druvor och hur man gör vin, och provsmakning medan man chattar om att matcha utsökt vin och lättare måltider. Det var en guidad tur på engelska, men förmodligen på grund av alkohol, jag njöt av det med människor från andra språk, övervinna språkbarriären.

Hammare! Jag kan bara rekommendera!

Superfin morgon i vinregionen. Det blev några provningar och det mitt i det vackraste landskapet i Frankrike! I slutet är det ett besök hos vinägaren där hans 5 hemlagade viner kommer att smakas. Topp. Reseguide kunde tala bra engelska och var mycket vänlig. Turnén är absolut värt priset.

Trevlig förändring på en stadstur ut i landet utan att ta en hyrbil. Vinodlingen var en stor egendom, trevlig personal, mycket professionell!