Upplevelser i
Marseille

France’s second-largest city combines Provencal cuisine, Mediterranean cruises, and diverse culture.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Marseille

Alla saker att se i Marseille

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Marseille? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Marseille

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 3 245 omdömen

Vid ankomsten välkomnades vi ombord och bjöd på kaffe och croissanter samtidigt som vi fick en recension av båten. Vi kryssade sedan över till en vacker vik där vi lade ankar och kunde simma eller njuta av en utsökt lunch med lax och flera fräscha sallader och en tårta au pomme till efterrätt. Efter att ha kopplat av, hoppat i eller satt fötterna i vattnet seglade vi mot en annan vacker vik varifrån vi såg ön från vilken Greven av Monte Cristo flydde. Alexader Dumas älskade och inspirerades av Marseille liksom jag.

Hade en underbar tid i Marseille på katamaranen den 1 oktober. Vattnet var varmt för en kanadensare :) besättningen var snäll och intressant att prata med. Maten var fantastisk och atmosfären var avkopplande. Skulle rekommendera!

Det var en fantastisk dag, vi pratar inte franska men det hindrade oss inte från att ha en fantastisk dag ute. Värdar var fantastiska och alla var väldigt snälla. Det var precis vad de beskrev. Älskade det!

Tudo foi muito bem: onibus saiu no horario, o motorista foi muito gentil, atencioso ( sentei em baixo por causa do frio), o trajeto mostra os lugares mais importantes da cidade. Nada en reclamar.

Kaptenen var fantastisk. Båten fin och ren. Maten av god kvalitet. Tyvärr samarbetade inte temperaturen så vi kunde inte bada i bäcken där vi stannade. Vi älskade det och skulle göra det igen.