Välj datum

Saker att göra Marseille

Frankrikes näst största stad kombinerar provensalsk mat, Medelhavskryssningar och mångfaldig kultur.

Tillgängliga aktiviteter

  • Marseille på hjul
  • Utforska Marseille
  • Franskt vin, tryffel och mer
  • Vattenäventyr i Calanques
  • Utforska Provence
108 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Marseille

Vilka är de bästa dagsturerna från Marseille?

De bästa dagsturerna från Marseille:

Cassis

Marseille: Vilka är de mest populära museerna och utställningarna?

Marseille: Fler aktiviteter och sevärdheter

Marseille: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Marseille

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 5 283 omdömen

Fantastisk upplevelse! Besättningen var fantastisk, de var verkligen uppmärksamma på människors behov även om det fanns massor av människor, de var alltid vänliga och log hela dagen. Förväntade mig inte för mycket av lunchmenyn eftersom vi ska vi var på en katamaran det skulle aldrig bli bra ändå, men till min förvåning var det faktiskt!! Det bjöds på frukost a la française med obegränsat med kaffe och dryck lunch och fromage. Vi var verkligen bortskämda. Vi simmade i havet som var perfekt temperatur. Folk var riktigt bra den dagen jag var där och alla gjorde upplevelsen roligare. Så uppsatsen är nu över - GÅ BO BOKA DIN UPPLEVELSE! Njut av resan och skapa minnen :)

Vi hade en härlig familjedag på katamaranen. Trevlig personal, lite musik och en frukost vid vår ankomst (ingår inte i beskrivningen men det är ett +). Vi kunde gå upp med vår barnvagn, en stor katamaran, bekväm att ta emot ett femtiotal personer, 115 personer som vi skulle trampa på varandra! Lunchen är ganska "enkel", men promenaden var väldigt trevlig! Jag rekommenderar verkligen för kvaliteten på tjänsten + rimligt pris.

Det här borde vara ett bucket listobjekt för ALLA. Allvarligt talat, som en ivrig resenär var detta en av de coolaste upplevelserna jag har haft förmånen att göra. Vattnets färg och klarhet var verkligen som ingenting jag någonsin sett!! Lunchen var härlig och personalen var mottaglig. Vi gjorde deras solnedgångskryssning också och hade ännu en magisk natt! Toppklass - ett MÅSTE GÖRA!

Jag tillbringade en underbar dag till sjöss och välkomnandet och organisationen av besättningen var mycket bra Liten nackdel: Jag åt inte fiskspettet: jag hade föredragit ett mer neutralt smakande vitt kött; men allt annat var väldigt bra, inklusive frukost i början som jag visste inte ingick (synd!: beskrivning ska läggas till min åsikt i annonsen)

Värd varenda krona. Min vän och jag bokade detta som en aktivitet för slutet av vår semester, och vi kunde inte ha varit lyckligare. Personalen var vänlig och hjälpsam, maten var utsökt och simningen var perfekt. Om jag hade kunnat, skulle jag ha bokat det för en andra resa!