Välj datum
Saker att göra

Aix-en-Provence

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Aix-en-Provence

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Aix-en-Provence?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Aix-en-Provence:

Vilka aktiviteter i Aix-en-Provence har infört ytterligare covid-19-åtgärder?

Alla saker att se i Aix-en-Provence

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Aix-en-Provence? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Aix-en-Provence

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 714 omdömen

Stor upplevelse, välorganiserad

Hämtas punktligt på den överenskomna mötesplatsen, mycket trevlig guide som svarade individuellt på gästerna, svarade på frågor kompetent och delade intressant information under resan på flytande och mycket lättförståelig engelska. Vi hade flera stopp som aviserades i god tid. Det fanns tillräckligt med tid för att besöka Aix en Provence och Valensole. Det fanns tre stopp vid lavendelfälten med tillräckligt med tid för att ta bilder. Det fanns även möjlighet att testa eller köpa lokala lavendelprodukter. Men det var helt diskret, du fick det bara som ett förslag. Resan skedde i en behagligt tempererad och gnistrande ren minibuss.

Det var bäst. Verdon Gorge är inte känd i Japan, men det var en riktigt underbar plats. Byn Moustiers-Saint-Marie var också väldigt unik och rolig, och jag hade tillräckligt med tid för att gå på sightseeing. Men trots allt är guiden väldigt trevlig. Han hade mycket kunskap och pratade många roliga historier medan han körde.

fantastisk turné Vi hade tillräckligt med tid för foton i lavendelfält, stannade till vid en lavendelbutik och hann med en liten stadsvandring i Aix-en-Provence.

Vi gillade turnén väldigt mycket! Utmärkt urval av sevärdheter och resans tempo. Mycket snäll och informativ guide. Högt rekommenderad.

Andlös turné och Phil, vår guide, mycket kunnig och härlig person! Rekommenderas absolut!