Upplevelser i

Aix-en-Provence

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Other Sightseeing Options in Aix-en-Provence

Want to discover all there is to do in Aix-en-Provence? Click here for a full list.

Vad besökare tycker om Aix-en-Provence

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 630 omdömen

Det är en fantastisk resa.

Jag var en bra kombination av en lärandeupplevelse och vacker natur. Även om jag föredrar att spendera mer tid vid Canyon Verdon och sjön, njöt jag också av besöket på L'Occitane -fabriken. Det var en intressant upplevelse att se hur produkterna utvecklas och tillverkas. Jag skulle definitivt rekommendera denna resa. Det bästa är att göra denna resa i juni eftersom det finns gott om lavendelfält runt vilka tyvärr redan skördades när jag tog turen.

Vackra raviner och sjö

Denna turné äger rum varje onsdag och jag tror att de bästa månaderna att njuta av denna turné är juli och augusti eftersom vår resa till kanjonerna var omgiven av blommorna Lavendar Fields men vi såg dem inte sedan det var september. Vår reseledare/förare är Paco, han är mycket hjälpsam med att beskriva historia och information om Provence och kanjonerna .. Vi gillar landskapet väldigt mycket !! Bra!

Magnifik utsikt

Guiden är humoristisk och resan är rolig. Verdon Canyon är särskilt fantastiskt men vi mötte ett åskväder där. Hade därför ingen chans för båtturen. Inte riktigt intresserad av L'Occitane fabriksbesök. Om vi kunde välja bort besöket eller ersätta med vintur kan det vara roligare för oss.

Perfekt dag.

För Verdun Gorges kunde ha varit lite mer tid att njuta av detta underbara landskap. Bättre utan parfym. Vår reseguide Natalie gjorde ett bra jobb.

Fantastisk guide och älskade hennes vänlighet.

Intressant rundtur med fantastisk utsikt. Borde vara bättre om lavendlarna fortfarande blommar