Upplevelser i
Aix-en-Provence

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Aix-en-Provence

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Aix-en-Provence?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Aix-en-Provence:

Alla saker att se i Aix-en-Provence

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Aix-en-Provence? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Aix-en-Provence

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 449 omdömen

Det är en fantastisk resa.

Jag var en bra kombination av en lärandeupplevelse och vacker natur. Även om jag föredrar att spendera mer tid vid Canyon Verdon och sjön, njöt jag också av besöket på L'Occitane -fabriken. Det var en intressant upplevelse att se hur produkterna utvecklas och tillverkas. Jag skulle definitivt rekommendera denna resa. Det bästa är att göra denna resa i juni eftersom det finns gott om lavendelfält runt vilka tyvärr redan skördades när jag tog turen.

Det var bäst. Verdon Gorge är inte känd i Japan, men det var en riktigt underbar plats. Byn Moustiers-Saint-Marie var också väldigt unik och rolig, och jag hade tillräckligt med tid för att gå på sightseeing. Men trots allt är guiden väldigt trevlig. Han hade mycket kunskap och pratade många roliga historier medan han körde.

Magnifik utsikt

Guiden är humoristisk och resan är rolig. Verdon Canyon är särskilt fantastiskt men vi mötte ett åskväder där. Hade därför ingen chans för båtturen. Inte riktigt intresserad av L'Occitane fabriksbesök. Om vi kunde välja bort besöket eller ersätta med vintur kan det vara roligare för oss.

Perfekt dag.

För Verdun Gorges kunde ha varit lite mer tid att njuta av detta underbara landskap. Bättre utan parfym. Vår reseguide Natalie gjorde ett bra jobb.

Fantastisk guide och älskade hennes vänlighet.

Intressant rundtur med fantastisk utsikt. Borde vara bättre om lavendlarna fortfarande blommar