Välj datum

Saker att göra Paris

En stad så vacker att även den minst romantiske resenären är försvarslös mot dess charm.

Tillgängliga aktiviteter

800 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 50

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Paris

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Paris?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Paris:

Vilka är de bästa dagsturerna från Paris?

De bästa dagsturerna från Paris:

Slottet i Versailles

Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Paris

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 276 581 omdömen

Vi hade en fantastisk tid i Versailles! Det är lite långt från staden men det lönar sig. Du bör definitivt boka i förväg eftersom köerna för att få biljetter är enorma. Bär bekväma skor eftersom slottet är ENORMT och du kommer att gå mycket. Det finns ett café (som inte är särskilt bra, men ok) och en restaurang (som är väldigt dyrt).

Vi åkte iväg med tanken att besöka slottet först kl 15:30 och mycket uppriktigt ångrar jag det inte, som att det tillät oss att njuta av trädgårdarna på morgonen, med våra vänner och att lugnt äta lunch till middagstid. . Jag blev då förtjust över slottets interiör och dess skönhet...

Det var bara vackert. Mycket ansträngande, men 2 parker på en dag, men det var värt det, särskilt för barnen. Men jag skulle reservera allt i förväg, inklusive Marvel-bilderna, annars är allt tyvärr fullbokat. Även restaurangerna. Jag ska vara smartare nästa gång

Älskade att besöka Disneyland Paris. vi var tvungna att besöka gästtjänsten för att byta biljetten som var upptagen så det tog lite tid, men när vi väl bytte ut gick vi in i parken direkt och kunde flytta runt som vi ville.

Bra guide och super smidigt resa till mötesplatsen. Bra upplägg med tid. Vi fick tips på vad vi kunde göra i slottet när turen var slut.