Upplevelser i

Reims

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Toppaktiviteter

Du kan avboka gratis upp till 24 timmar innan din aktivitets start för full återbetalning.


Alla saker att se i Reims

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Reims? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Reims

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 703 omdömen

Fantastisk resa, utmärkt guide. Överträffat långt förväntningarna!

Vi bokade detta i sista minuten på grund av att försenas i Frankrike under en dag. Vi lyckades med att hamna i en liten grupp (bara 4 av oss) och en fantastisk guide, Susanne. Turnén i Taittinger-källarna var otrolig - så intressant, fascinerande detalj om grottornas historia och deras relevans för Reims historia, samt om produktion av champagne, Taittinger-huset och historien. Miniturnéen i Reims var också en stor introduktion till staden, och vår guide kunde leva upp den för oss. Hennes kunskap om både vinodling, champagne, Reims och regionen var utmärkt - när vi ställde frågor fick vi ofta fantastiska små bitar av historia eller lokal kultur som gjorde att resan kändes så speciell. Vi besökte sedan ett mycket litet lokalt hus: kontrasten var fantastisk och förde verkligen hem till oss hur mycket hårt arbete och tid som går till en flaska champagne. Vi älskade vår provsmakning i det lilla huset; det var så avslappnad och personligt. Högt rekommenderad.

Vår tvåspråkiga reseguide var punktlig, välinformerad och extremt trevlig. Vi utforskade både Taittinger- och Fagot-champagneshus och fick kunskap om den fina champagnens långa historia och process. Vi planerar redan att återvända till Reims för att utforska denna historiska stad om ett år eller två.

Angelique var en fantastisk reseguide. Hon hade en underbar kunskapsbas om områdets historia, processen för att göra champagne och de aktuella ekonomiska faktorerna i branschen.

Detta är en fantastisk upplevelse. Vår guide, Timothy, var allt och mer. Ger oss en personlig och kunnig rundtur i regionen. Kan inte vänta med att komma tillbaka!

Proffsigt, duktig guide Susan. Vi kunde fråga det mesta och vi fick bra guidning på stort välkänt champagnehus samt mindre familjeägt.