Välj datum

Rijksmuseum

Förundras av konstverk från Rembrandt, Vermeer och andra stora konstnärer från den nederländska guldåldern.

42 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 3

Rijksmuseum: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rijksmuseum: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rijksmuseum

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 27 238 omdömen

Rijksmuseum är ett absolut måste när du är i Amsterdam. Det finns så många otroliga visningar av olika former av konst och artefakter. Planera för mycket tid eftersom denna plats är enorm. Kom dit tidigt och köp biljett i förväg eftersom de fylls snabbt och avvisa dig sedan om du inte har en biljett. Kanalkryssningen var mycket lätt att hitta efter att ha avslutat museet eftersom det bara är ett kvarter bort. Det var underbart att turnera i kanalerna och se den otroliga arkitekturen i kanalbyggnaderna och höra lite av historien på autovideon. En mycket trevlig dag.

Det är utmärkt för dem som anländer till staden, eftersom flygplatsen ligger långt från centrum. Jag stannade nära Vondelpark och det skulle vara mycket mer komplicerat om jag var tvungen att ta en annan transport. Kupongen för resan gick dock väldigt smidigt, på vägen tillbaka fungerade det inte, jag tror att den var ogiltig, som tur är är vissa förare vana vid det och låter det passera. Själva bussen är väldigt enkel, som en cirkulär, men väldigt bekväm.

Att använda 397 AirPort Express var så enkelt och mycket billigare än att betala €45 för en taxi. Bus Stan var lätt att hitta, bussen hade gott om sittplatser och information på varje hållplats. Det släppte oss 2 minuter från vårt hotell. Återresan var lika enkel. Det tog ca 20-25 minuter. Bussen går inte lika ofta efter 18.00 ungefär var 12:e minut, under dagen var 5:e minut. Ett mycket pålitligt sätt att ta sig in till stadens centrum.

Perfekt och utmärkt transportservice. Stad väl ansluten på varje punkt och betyder alltid punktlig och exakt. Att förlora ett fordon är inget problem, de passerar högst ungefär var 15:e minut, med möjlighet att ta andra fordon med samma rutter redan innan 15 minuter.

Helt enkelt bokade online, skrev ut biljetterna, gick till perrong 17B efter landning och tog buss 397 till närmaste busshållplats. Allt fungerar utmärkt! Vid slutet av semestern allt i omvänd ordning. Allt gick bra igen!