Rijksmuseum

Förundras av konstverk från Rembrandt, Vermeer och andra stora konstnärer från den nederländska guldåldern.

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Stadskort
  • Paketerbjudanden
28 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Rijksmuseum: Fler aktiviteter och sevärdheter

Rijksmuseum: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Rijksmuseum

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 24 043 omdömen

Den här biljetten är en fantastisk kombination: Rijkmuseum är verkligen att göra, på grund av dess otroliga arkitektur, dess målningar och mer. Litet besvär, det är mycket folk... man måste ha minst 3/4 timmar framför sig om man ska kunna besöka allt. Angående biljetten till kanalrundturen, mötesplatsen ligger verkligen precis bredvid Rijkmuseum, det är en mycket bra poäng! Möjlighet att välja ditt språk för förklaringarna om Amsterdams historia under promenaden, och den varar väl 70 minuter som indikerat. Däremot hade jag gärna velat ha mer information, det var ibland slarvigt och väldigt snabbt. Om du vill njuta fullt ut av din tur, ta en båttur med öppen topp i en liten grupp. På det hela taget är denna dubbelbiljett fortfarande lysande.

Ett måste för att till fullo uppskatta det holländska gyllene århundradet. En hel våning, den andra, är tillägnad 1600-talets rikedom, bestående av hela samlingar av keramik, värdefulla föremål, möbler och målningar av de viktigaste flamländska målarna som Rembrandt och Vermeer. Kort sagt, för alla smaker så jag upprepar absolut måste se.

Optimal tillgänglighet med spårvagn. Museumplein hållplats. Trevligt museum med massor av intressanta utställningar, speciellt vackra målningar av Rembrandt som är värda att se! Det är bäst att planera ett besök på morgonen, museet blir mycket trångt från middagstid!

Mycket trevlig informativ kanalkryssning. Ljudguiden var lätt att förstå. Inga problem med vouchern i kassan. Snabb, okomplicerad onlinebokning. De 75 min. Att åka är värt vartenda öre.

en lagom lång kryssning i fina kanaler. Mycket engelsktalande kapten.