Hoppa på/hoppa av-tur

Wien: Hop-on-hop-off-buss, rundvandring & valfri båtutflykt

Aktivitetsarrangör: Big Bus Vienna GmbH

Wien: Hop-on-hop-off-buss, rundvandring & valfri båtutflykt

Aktivitetsarrangör: Big Bus Vienna GmbH

Från 338 SEK per person

Upptäck Wiens kejserliga charm och stadens moderna arkitektur på en hop-on-hop-off bussrundtur. Ta sedan en självguidad eller guidad rundvandring och ge dig ut på en båtutflykt på Donau, beroende på vald biljett.

Om aktiviteten

Gratis avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Varaktighet: 1 - 3 dagar
Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
Boka nu, betala senare
Flexibel på resan – boka nu, betala senare. Ta reda på mer
Ljudguide ingår
Spanska, Kinesiska, Engelska, Franska, Tyska, Hindi, Italienska, Portugisiska, Ryska, Turkiska, Hebreiska, Arabiska, Koreanska, Koreanska
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Upptäck sevärdheterna i gamla Wien och moderna Wien på Röda rutten
 • Ta Blå rutten för att besöka Belvedere-palatset och slottet Schönbrunn
 • Lär dig om Wiens fascinerande historia med en självguidad rundvandring
 • Se stadens höjdpunkter som Ringgatan, Hofburg-palatset och Wiens statsopera
 • Beundra hisnande utsikter över Donau under en båtutflykt med en Deluxe-biljett
Beskrivning

Covid-19-uppdatering

Resplanen kan ändras på grund av hälso- och säkerhetsåtgärder. Se Bra att veta för senaste nytt.

Se Wiens historiska och moderna höjdpunkter på en hop-on-hop-off sightseeing bussrundtur med kommentarer. Välj mellan 24-timmars-, 48-timmars- eller 72-timmars-biljett för att passa ditt schema. Alla biljetter inkluderar en självguidad rundvandring, med möjlighet att välja en guidad rundvandring eller en båtutflykt på Donau.

Röda rutten:

Se några av "Gamla Wiens" sevärdheter, bland annat operahuset, museikvarteren, Hofburg-palatset, parlamentet, stadshuset och Donau-kanalen.Fortsätt utanför stadens centrum förbi nöjesparken Prater till "Modern Wien", med hisnande utsikter över Wiens berg, UNO City (FN-staden) och Donau-ön.

Blå rutten:

Med start i stadens centrum upptäcker du Wiens berömda palats på Blå rutten. Passera Hofburg-palatset och åk sedan ut ur staden till slottet Schönbrunn och Belvedere-palatset. Se Wiens förortsområden, det expressionistiska landmärket Hundertwasserhaus och den "nya moderna" Hauptbahnhof (centralstationen).

Klassisk biljett: 24 timmars hop-on-hop-off bussrundtur och självguidad rundvandring.

Med Klassisk biljett har du fördel av 24 timmars tillgång till sightseeing med bussrundturen för att se det bästa av Wien på en dag. Använd den självguidade rundvandringen med audioguide för att lära dig mer om staden i din egen takt.

Premium-biljett: 48 timmars hop-on-hop-off bussrundtur, självguidad rundvandring och guidad rundvandring med en berättare.

När du köper en 48 timmars Premium-biljett får du delta i en rundvandring i Wiens innerstad med en licensierad guide som leder dig genom områden med gågator i Gamla stan. Lär dig mer om fascinerande kejserlig historia med omfattande insikter om några av dess mest anmärkningsvärda byggnader.

Deluxe-biljett: 72 timmars hop-on-hop-off bussrundtur, självguidad rundvandring, guidad rundvandring med en berättare, en båttur på Donau och kvällsrundtur med panoramavyer från en buss.

Välj 72 timmars Deluxe-biljett för att njuta av en naturskön båtutflykt på Donau. På kvällen får du ett annorlunda perspektiv på staden genom att ta del av en bussrundtur med panoramavyer med en berättande guide. Beundra stadens skimrande ljus för att avsluta en av dina dagar med att utforska Österrikes huvudstad.

Ingår
 • 24, 48 eller 72 timmars hop-on-hop-off tillträde (beroende på valt alternativ)
 • Kommentar via audioguide ombord
 • Självguidad rundvandring med audioguide
 • Guidad rundvandring (med Premium- eller Deluxe-biljett)
 • Båtutflykt på Donau (med Deluxe-biljett)
 • Guidad panoramarundtur med buss på kvällen (med Deluxe-biljett)
 • Live spårning av bussarna
 • Upphämtning och avlämning vid hotell
 • Mat och drycker

Välj deltagare och datum

Deltagare

Datum

Mötesplats

Mötesplatsen varierar beroende på bokat alternativ.

Viktig information

Inte tillåtet

 • Rökning
 • Bagage eller stora väskor

Bra att veta

 • Blå rutten: Första bussen: kl. 09.30, sista bussen kl. 17.30.
 • Röda rutten: Första bussen kl. 09.45, sista bussen kl. 17.45.
 • Kvällsrundturen med panoramautsikter, med Deluxe-alternativet, erbjuder live-guidning på engelska och audioguider på 13 språk.
Kundomdömen

Samlat omdöme

4,3 /5

baserat på 1211 omdömen

Översikt

 • Transport
  4,2/5
 • Valuta för pengarna
  4,1/5
 • Säkerhet
  4,5/5
 • Service
  4,3/5

Sortera efter:

Resenärstyp:

Stjärnbetyg:

Denna turné är ett absolut måste på dag 1 för en överblick över staden. Mycket bra information när du kör. Jag lärde mig lite nya saker trots att jag bodde här som barn. Vi gick av vid Donau Turm för en fantastisk utsikt över staden och det omgivande området med ett stopp vid kaféet. Missa inte att gå genom Stadtparken i slutet. Vi gjorde den röda rutten -innerstadsvägen. Sedan kan du bestämma vilka platser du vill spendera mer tid på. Kollektivtrafiken är så tillgänglig i Wien.

Läs mer

10 april 2022

Jag njöt av turen mycket. Om du vill se mycket av staden på kort tid är detta definitivt något för dig. Du kommer säkert att få den bästa utsikten från bussen. Jag kände att de kommer att ta dig nästan överallt. Bredvid ljudguiden kommer du också att lyssna på The Blue Danube och Radetzky March i minst 15 gånger, vilket är en mycket fin touch och kan bli lite irriterande i slutet. Men förvänta dig inte att lära dig mycket om historia eller arkitektur, bara njut av resan och få en ordentlig utflykt på platser du är intresserad av.

Läs mer

1 september 2020

Den stora bussturen är bra men ibland väntar bussen för länge vid hållplatser. Wien har också en hel del turister året runt så ibland måste du spendera mycket tid vid hållplatserna för att gå ombord på en tom buss, särskilt nära Operan. Se också till att du har tid på bussen när du går till palats utanför omedelbara stadsgränser.

4 januari 2020

Produkt-ID: 42556