Lär dig att bli chokladmakare och skapa din egen belgiska choklad. Under en 2,5 timmar lång workshop kan du lära dig de tips och tricks som krävs för att göra läckra praliner och mendiantchoklad.
Om aktiviteten
- Gratis avbokning
- Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
- Boka nu, betala senare
- Flexibel på resan – boka nu, betala senare.
- Varaktighet: 2.5 timmar
- Kontrollera tillgänglighet för att se starttider.
- Instruktör
- Engelska
Välj deltagare och datum
Deltagare
Datum
Mötesplats
Kom till ytterdörren och ring i klockan.
Öppna i Google Maps ⟶Viktig information
Viktig information
- - Den här aktiviteten tar emot upp till 21 deltagare per workshop på grund av aktivitetens popularitet (denna siffra kommer att delas upp i 2 grupper om 10 personer, varefter ni kommer att arbeta som 2 eller 3 deltagare per chokladmaskin).
- - Den mörka choklad som används i denna upplevelse är per definition glutenfri och mjölkfri.
- - Åskådare är inte välkomna, eftersom de skapar en obehaglig atmosfär i klassrummet.
- - Barn under 12 år är inte tillåtna (för barn rekommenderas en våffelverkstad).